"Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε
το πνεύμα της αληθείας
Ο πανταχού παρών
και ζωή χορηγός
Ελθέ και σκήνωσον εν ημίν
και καθάρισον ημάς από πάσης κακίας
και σώσων αγαθέ τας ψυχάς ημών
αμήν"
:)
Για παπαρούνες αστεράκια και συννεφάκια λέγαμε τη Πρωτομαγιά
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
E καλά κι εσύ , δεν μπορείς να υποχρεώσεις να φύγει από το σχολείο ένα παιδί που δεν πιστεύει στο Θεόpanos0 έγραψε:Ποια ειναι η επισημη Θρησκεια του Ελληνικου κρατους κυριοι?
Η Ορθοδοξη
Οποιου δεν του αρεσει να φευγει.....
ΤΕΛΟΣ

lovethink έγραψε:Εμείς στο σχολείο λέγαμε το εξής
"Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε
το πνεύμα της αληθείας
Ο πανταχού παρών
και ζωή χορηγός
Ελθέ και σκήνωσον εν ημίν
και καθάρισον ημάς από πάσης κακίας
και σώσων αγαθέ τας ψυχάς ημών
αμήν"
:)
Για παπαρούνες αστεράκια και συννεφάκια λέγαμε τη Πρωτομαγιά
panos0 έγραψε:Ποια ειναι η επισημη Θρησκεια του Ελληνικου κρατους κυριοι?
Η Ορθοδοξη
Λοιπον θα λεμε ΟΡΘΟΔΟΞΗ προσευχη στα σχολεια και οχι καλε θεουλη, καλε μου Buddhala, ή η ανωτερα δυναμη να ειναι μαζι σου Σκαιγουοκερ.
Οποιου δεν του αρεσει να φευγει.....
ΤΕΛΟΣ
andriyian έγραψε:Ούτε να υποχρεώσεις για ένα παιδί που δεν πιστεύει στο Θεό να μην γίνει προσευχή για τα υπόλοιπα 300
Δυστυχως αυτο γινεται. Οχι μονο δεν θελουν τη προσευχη, αλλα και δεν δεχονται απο τους αλλους να πουν τη δικη τους. Εκει καταντησαμε. Μην θιγουν ολοι οι αλλοι. Εμεις να παμε να πνιγουμε.Ξενοι στο ιδιο μας το σπιτι!!!!!!!!
Ετσι ακριβώς. Εμείς τα καταφεραμε από την πρωτη μερα στο νηπιαγωγείο. Όχι εγω δηλαδή, αλλα ο μικρός που αρνηθηκε να κάνει οποιαδήποτε αλλη προσευχη από το "Πατερ Ημων". Μεχρι και εικόνα εβαλαν στην αιθουσα που δεν υπήρχε. Και τα παιδια (από τα 25 τα 5 μόνον ειναι ελληνόπουλα), κάνουν ορθόδοξα την προσευχή τους και το πρωί αλλά και στην ώρα του φαγητού.Οχι οσο υπαρχει ακομα ενας Ορθοδοξος !
Κληρικος η λαικος,η και μικρο παιδι ακομα !
ROMFAIA έγραψε:Ετσι ακριβώς. Εμείς τα καταφεραμε από την πρωτη μερα στο νηπιαγωγείο. Όχι εγω δηλαδή, αλλα ο μικρός που αρνηθηκε να κάνει οποιαδήποτε αλλη προσευχη από το "Πατερ Ημων". Μεχρι και εικόνα εβαλαν στην αιθουσα που δεν υπήρχε. Και τα παιδια (από τα 25 τα 5 μόνον ειναι ελληνόπουλα), κάνουν ορθόδοξα την προσευχή τους και το πρωί αλλά και στην ώρα του φαγητού.
Βέβαια η αλήθεια ειναι πως η νηπιαγωγός συμφωνησε από την αρχή και δεν αντιμετωπίστηκε κάπως η "ιδιομορφία" του μπόμπιρα...