... δηλαδή προτείνεις το edo ν' αρχίσει να σβήνει σιγά-σιγά και να γίνει όπως τα άλλα;panos0 έγραψε: Λυση, πρεπει να υπαρχουν μερικοι moderators και να κανουν γρηγορη/σωστη δουλεια, εαν δουν κατι στραβο να το σβηνουν αμεσως, αλλα και εμεις οι υπολοιποι να κραταμε μια σταση που να αρμοζει σε εκκλησιαστικο φορουμ.
Λειτουργία του Φόρουμ
Συντονιστής: Συντονιστές
-
strumfi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ FORUM
[quote="agiooros"]Θα παρακαλούσα όλα τα μέλη της ιστοσελίδας να προτείνουν λύσεις για την σωστή λειτουργία του FORUM.[/quote
όταν λες "λύσεις" για ποιο πρόβλημα εννοείς;
μόνο για το θέμα ποιοι θα είναι συντονιστές;
όταν λες "λύσεις" για ποιο πρόβλημα εννοείς;
μόνο για το θέμα ποιοι θα είναι συντονιστές;
-
l_katerina
- Απλό Μέλος

Πολλές φορές μπορεί να νομίζουμε ότι λέμε σωστά πράγματα και τις περισσότερες να λέμε όντως σωστά πράγματα. Αν όμως ο τρόπος είναι λανθασμένος (απότομος όπως είπες και εσύ πιο πάνω) καταφέρνουμε να φέρνουμε σε δύσκολη θέση και αυτούς στους οποίους απευθυνόμαστε (βεβαίως - βεβαίως) αλλά και αυτούς που το διαβάζουνε.paratiritis88 έγραψε:
Τόν τελευταίο ( nkope), απόκλεισέ τον γιατί όταν σε ένα forum υπάρχουν κάπου 800 εγγραφές συζητήσεων γι΄ αυτόν, καί επί μήνες κυκλοφορεί τό όνομά του, νομίζω, ότι είναι πιά χαρτί καμμένο καί καλό είναι νά μή ξεκινήσουμε πάλι ιστορίες...τροχονόμου - τρομονόμου, καί...
"φεύγω αλλά θυσιάζομαι καί σάς έρχομαι γιατί κλαίτε γιά μένα..." καί άλλες (πιθανόν) δακρύβρεκτες "επιστροφές..."
Σάν "παρατηρητής" όμως διερωτώμαι, καί γιά κάτι ακόμη πού βλέπω:
Μήπως κάποιοι εδώ μέσα, είμαστε λίγο απότομοι καί διώχνουμε σάν superΟρθόδοξοι όσους παραπαίουν στό σκοτάδι τής αγνωσίας, φοβούμενοι μήπως μιανθούμε από τίς πολυλογίες τους;
[/b]
Όταν αποφάσισα να γίνω μέλος αυτού του site έγινε γιατί νόμιζα ότι οι συζητήσεις θα ήτανε Χριστιανικές με ότι αυτό συνεπάγετε. Δηλαδή ότι και να διαφωνούμε μεταξύ μας αυτό θα γίνεται με κόσμιο και χριστιανικό τρόπο. Τις μπηχτές και τα παράπονα δεν ταιριάζουνε στους ενήλικες Χριστιανούς αλλά στα εφτάχρονα παιδάκια που κάνω μάθημα στο σχολείο.
Αν έχουμε να προτείνουμε κάτι καλώς. Αν πάλι έχουμε να κάνουμε παράπονα κάντε τα με ωραίο και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ τρόπο (έτσι για αλλαγή).
Απευθύνομαι σε όλους (και πρώτα σε μένα). Δεν είπα τίποτα για να σας στεναχωρήσω. Μόνο για να επενθυμήσω για ποιό λόγο γράφουμε εδώ (ελπίζω μόνο να τα κατάφερα).
-
stratos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aντε να πούμε και εμείς τη γνωμη μας :razz:paratiritis88 έγραψε: Εκείνο πού παρατηρώ είναι ότι τώρα επικρατεί ησυχία, αυτοσυγκράτηση, καί αυτοδιόρθωση...
Μέ λίγα λόγια νομίζω, καί εάν κακώς νομίζω διορθώστε με παρακαλώ, ότι έτσι όπως είμαστε καί με τόν agionoros αθορύβως επικεφαλής, πάμε πολύ καλύτερα από παλαιότερα μέ τά διάφορα "αποφασίζομεν καί διατάσσομεν" πού υπέστημεν...
Όσο γιά κάποιον ή κάποιους πού έρχονται εδώ μέ "άλλους σκοπούς" , υπάρχουν καί εδώ άτομα μέ Ορθόδοξη συνείδηση πού θά τούς βάλουν στήν θέση τους, βγάζοντάς τους ευγενικά καί μέ τό γάντι απ΄ αυτόν τόν χώρο.
Εγώ πάλι συμφωνω σέ αυτό το κομματι τού paratiritis.
Τώρα για τό θέμα τών συντονιστών.
Ρωτάτε πρώτα ποιός θά ηθελε να γινει;
Παντως εγώ θά ηθελα γιά συντονιστες τον pilotos και τον iosif πού ειμαι και fan τους.
Καί απο τους ποιό καινούργιους τον Konstantinoupolitis

Νικόλαε ΕΣΥ πρέπει να αποφασίσεις το τι σκοπό θες να έχει Η ΣΕΛΙΔΑ σου. Το φόρουμ είναι απλά ένα συμπλήρωμα ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ. Από την στιγμή που το ίδιο το περιεχόμενο της σελίδας -δηλ η ίδια η ζωή της ύπαρξης της- μπήκε ως δευτερεύον θέμα μπροστά στην γνώμη τρίτων, (και πολλών τρίτων μάλιστα που ο καθένας έχει και το "εγώ" του) τότε είναι φυσικό η σελίδα να πήρε τον κατήφορο.
Πρέπει να σκεφτείς τι είναι ποιο σημαντικό:
1) Η μετάδοση της Ορθοδοξίας και η βοήθεια προς την σωτηρία των συνανθρώπων σου, με συνέπεια τα προβλήματα και τις ευθύνες που ανέλαβες όταν αποφάσισες να τους διδάξεις...;
2) Ή η ανταλλαγή απόψεων του καθενός πανσόφου από μας; Που μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να είναι ορθόδοξοι αλλά εγωιστές (αποτέλεσμα μηδέν δηλ) και στην χειρότερη περιπτωση μερικοί να είναι αιρετικοί, σχισματικοί ή ποιος ξέρει τι άλλο;
Εσύ πρέπει να ξεχωρίσεις τι θες....
Αν θες το πρώτο σόρρυ κιόλας αλλά απέτυχες από την στιγμή που μπήκε η ευκαρία του ανταγωνισμού των γνώμεων μας. Αν θες το δεύτερο τότε δεν χρειάζονται αλλαγές.
Αν εξακολουθείς να θες το πρώτο -γιατι πιστεύω ότι το πρώτο ήθελες όταν έφτιαξες την σελίδα- τότε πρέπει να καταργήσεις το φόρουμ έτσι όπως είναι σήμερα. Να το μετατρέψεις σε αποθήκη χρήσιμου υλικού και όχι αποθήκη γνώμεων.
Πρέπει να σκεφτείς τι είναι ποιο σημαντικό:
1) Η μετάδοση της Ορθοδοξίας και η βοήθεια προς την σωτηρία των συνανθρώπων σου, με συνέπεια τα προβλήματα και τις ευθύνες που ανέλαβες όταν αποφάσισες να τους διδάξεις...;
2) Ή η ανταλλαγή απόψεων του καθενός πανσόφου από μας; Που μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να είναι ορθόδοξοι αλλά εγωιστές (αποτέλεσμα μηδέν δηλ) και στην χειρότερη περιπτωση μερικοί να είναι αιρετικοί, σχισματικοί ή ποιος ξέρει τι άλλο;
Εσύ πρέπει να ξεχωρίσεις τι θες....
Αν θες το πρώτο σόρρυ κιόλας αλλά απέτυχες από την στιγμή που μπήκε η ευκαρία του ανταγωνισμού των γνώμεων μας. Αν θες το δεύτερο τότε δεν χρειάζονται αλλαγές.
Αν εξακολουθείς να θες το πρώτο -γιατι πιστεύω ότι το πρώτο ήθελες όταν έφτιαξες την σελίδα- τότε πρέπει να καταργήσεις το φόρουμ έτσι όπως είναι σήμερα. Να το μετατρέψεις σε αποθήκη χρήσιμου υλικού και όχι αποθήκη γνώμεων.