Ο nkope είναι ο τροχονόμος της περιοχής;

Ερωτήσεις για προβλήματα και προτάσεις σχετικές με την σελίδα του www.agiooros.net.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

meligkras έγραψε:
nkope έγραψε:Για να δω τι χαρακτηρισμούς μάζεψα σήμερα:

Χουντικός, ανασφαλής, οπισθοδρομικός, ανώριμος, καταπιεστής Very Happy Very Happy Very Happy .

Όλα τα δέχομαι, Μόνο αυτή τη σύγκριση με τους παπικούς, ...ιεροεξεταστής δηλαδή, ε όχι αυτή πάει πολύ.
H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.
nkope έγραψε:Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.

Εάν πιστεύετε ότι αποτελώ πρόβλημα για το forum τότε είμαι έτοιμος να φύγω.

Αν νομίζεται ότι η ενασχόλησή μου με το συντονισμό αυτού του χώρου μου είναι ευχάριστη ή δεν έχει προσωπικό κόστος κάνετε μεγάλο λάθος.

Δεν αντέχω άλλο. Πέστε ξεκάθαρα θέλετε να μείνω ή να φύγω.

Εγώ θα κάνω υπακοή.
AN DEN EXEIS KATALABEI PWS APOTELEIS PROBLHMA TOTE EXEIS KAI PROBLHMA KATANOHSHS.
H ROMFAIA,O STRATOS KAI TA ALLA MELH POU FEYGOUN KATA KAIROUS EKSAITIAS SOU EINAI POLI SIMANTIKOTERA GIA TO FORUM APO ESENA NKOPE.
H PARAMONH SOU THA EPIDEINWSEI THN KATASTASH,ALLA KSEREIS KATI?DEN THA FYGEIS GIATI GOUSTAREIS EKSOUSIA.

Δεν ήθελα να πω την γνώμη μου, γιατί σαν παλιός και ανάξιος Συντονιστής, δεν θα είχα λόγο σε αυτό το θέμα.
Όμως δεν μπορώ να βλέπω μηνύματα τέτοιου είδους. Συγγνώμη αλλά το παραπάνω μήνυμα είναι μη αποδεκτό από εμένα. Και μάλιστα από έναν άνθρωπο που δεν έχει συμμετέχει καθόλου στο Φόρουμ !!!!!!!

Νίκο, ξέρω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά σου, πίστεψέ με.
Αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Υπομονή και προσευχή...

Συγγνώμη για την παρέμβασή μου

Άγγελος
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Θεωρίες επί του τι είναι σωστό και τι όχι ξέρω κι εγώ να πω χίλιες δυο!
Αλλά όταν ένα πλοίο είναι στην θάλασσα και πρέπει να κυβερνηθεί το τιμόνι το δίνουμε σε αυτόν που αναλαμβάνει την ευθύνη να το κάνει!
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

meligkras έγραψε:...AN DEN EXEIS KATALABEI PWS APOTELEIS PROBLHMA TOTE EXEIS KAI PROBLHMA KATANOHSHS.
H ROMFAIA,O STRATOS KAI TA ALLA MELH POU FEYGOUN KATA KAIROUS EKSAITIAS SOU EINAI POLI SIMANTIKOTERA GIA TO FORUM APO ESENA NKOPE.
H PARAMONH SOU THA EPIDEINWSEI THN KATASTASH,ALLA KSEREIS KATI?DEN THA FYGEIS GIATI GOUSTAREIS EKSOUSIA.
Πασχαλίτσες εργαστηρίου εναντίον μελίγκρας

Υπάρχουν συνολικά γύρω στα 4.500 είδη μελίγκρας, 900 από τα οποία ευδοκιμούν στην Ευρώπη! Δεδομένου ότι η χρήση των φυτοφαρμάκων δεν μπορεί παρά να είναι ...

δές εδώ !!!

Απλά προς ... ενημέρωση !!!

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΖΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΚΟΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΝΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ? ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΑΓΙΩΝ?( ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ...)

ΙΣΩΣ, ΙΣΩΣ ΛΕΩ, ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ!!

ΕΝΑ ΜΕΙΝΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....

ΜΕΙΝΕ ΝΙΚΟ ΜΕΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.(ΕΛΠΙΖΩ). ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΛΟΥΠΩΣΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ..

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ..!!ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ.....

.
meligkras
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από meligkras »

filtor έγραψε:
meligkras έγραψε:
nkope έγραψε:Για να δω τι χαρακτηρισμούς μάζεψα σήμερα:

Χουντικός, ανασφαλής, οπισθοδρομικός, ανώριμος, καταπιεστής Very Happy Very Happy Very Happy .

Όλα τα δέχομαι, Μόνο αυτή τη σύγκριση με τους παπικούς, ...ιεροεξεταστής δηλαδή, ε όχι αυτή πάει πολύ.
H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.
nkope έγραψε:Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.

Εάν πιστεύετε ότι αποτελώ πρόβλημα για το forum τότε είμαι έτοιμος να φύγω.

Αν νομίζεται ότι η ενασχόλησή μου με το συντονισμό αυτού του χώρου μου είναι ευχάριστη ή δεν έχει προσωπικό κόστος κάνετε μεγάλο λάθος.

Δεν αντέχω άλλο. Πέστε ξεκάθαρα θέλετε να μείνω ή να φύγω.

Εγώ θα κάνω υπακοή.
AN DEN EXEIS KATALABEI PWS APOTELEIS PROBLHMA TOTE EXEIS KAI PROBLHMA KATANOHSHS.
Στο πρώτο μήνυμά σου αυτό είχες να πεις;
Μήπως κάνεις πειράματα κλωνοποίησης κι εσύ; :roll:
filtor έγραψε: http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... &start=150
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 03, 2007 8:07 am Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προχθές γύρισα από το Άγιον Όρος όπου είχα την τύχη να μιλήσω με γνωστούς Άγιους Γέροντες.

Για να μην πολυλογώ και ας κινδυνεύω να να γίνω περίγελος, προσωπικά από Ιούλιο-Αύγουστο θα αρχίσω προετοιμασίες σε τροφές - ιδίως τα γάλατα των παιδιών - για να είμαι έτοιμος τον Σεπτέμβριο! Shocked Wink [/b]

Δημοσίευση από NIKOSZ »

ΝΤΡΟΠΗ !!!

Καλως ορισες meligkra !

Μηπως θελετε να τον βαλουμε κι αυτον γκουανταναμο ;

Και που ξερετε αν παρακολουθει απο καιρο
και επιβεβαιωνει τα κακως κειμενα !

Και συ Αγγελε τοσο καιρο δεν μιλας γιαυτα
που γινονται και ειναι οπως ειναι
και σε πειραξε ο meligkra που λεει την αληθεια ;

Ε ρε να χαρω εγω προκοπη !

Σας τρομαζει η αληθεια ε ;

Καθηστε να κανετε υπακοη με τις πασχαλιτσες !

Εγω φευγω ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ !

ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ;

http://www.youtube.com/watch?v=GRpkhv4Q42A
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

meligkras έγραψε:
filtor έγραψε:
meligkras έγραψε: H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.
Στο πρώτο μήνυμά σου αυτό είχες να πεις;
Μήπως κάνεις πειράματα κλωνοποίησης κι εσύ; :roll:
filtor έγραψε: http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... &start=150
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 03, 2007 8:07 am Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προχθές γύρισα από το Άγιον Όρος όπου είχα την τύχη να μιλήσω με γνωστούς Άγιους Γέροντες.

Για να μην πολυλογώ και ας κινδυνεύω να να γίνω περίγελος, προσωπικά από Ιούλιο-Αύγουστο θα αρχίσω προετοιμασίες σε τροφές - ιδίως τα γάλατα των παιδιών - για να είμαι έτοιμος τον Σεπτέμβριο! Shocked Wink [/b]
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

NIKOSZ έγραψε:...Καθηστε να κανετε υπακοη με τις πασχαλιτσες ! ...
Αμαν ρε Νικ, πήγα να ελαφρύνω το θέμα γιατί σαν meligkra είχε φάση το ψευδώνυμο... οπότε στην έρευνά μου για φυτοφάρμακα προέκυψε το άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ για τις Πασχαλίτσες !!!

Ε δεν κρατήθηκα και νάτο :roll: :roll: :roll:

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

NIKOSZ έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ !!!

Καλως ορισες meligkra !

Μηπως θελετε να τον βαλουμε κι αυτον γκουανταναμο ;

Και που ξερετε αν παρακολουθει απο καιρο
και επιβεβαιωνει τα κακως κειμενα !

Και συ Αγγελε τοσο καιρο δεν μιλας γιαυτα
που γινονται και ειναι οπως ειναι
και σε πειραξε ο meligkra που λεει την αληθεια ;

Ε ρε να χαρω εγω προκοπη !

Σας τρομαζει η αληθεια ε ;

Καθηστε να κανετε υπακοη με τις πασχαλιτσες !

Εγω φευγω ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ !

ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ
ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ;

http://www.youtube.com/watch?v=GRpkhv4Q42A

Καλέ μου Νικόλα,

ξέρεις πολύ καλά γιαί δεν μιλάω στο φόρουμ. Θα το πω και δημόσια όμως. Γιατί, ήμουν η αιτία να γίνουν πολλά μέσα σε αυτό το φόρουμ και εξ αιτίας μου πέρασε μία κρίση μεγάλου διαστήματος. Νιώθω ότι δεν έχω δικαίωμα να εκφράζω τις (κατά την άποψή μου) συντηριτικές μου απόψεις.

Οφείλω όμως να νιώσω όπως νιώθει ο Νίκος, σαν Συντονιστής και ξέρω πολύ καλά ότι το άγχος και η στεναχώρια είναι πάρα πολύ μεγάλα.

Γι' αυτό ζήτησα συγγνώμη για την παρέμβασή μου. Όσο για τον νέο φίλο μας που εξέφρασε την γνώμη του, πιστεύω ότι καλά έκανε και την εξέφρασε αλλά την βρήκα αρκετά επιθετική προς το πρόσωπο του Νίκου...

Και πάλι με συγχωρείτε
konstantinoupolitis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από konstantinoupolitis »

Ο Χριστός προέτρεψε "αυτό που δεν θέλεις οι άλλοι να σου κάνουν μην το κάνεις και εσύ σε αυτούς.

Ο Συντονιστής σε τέτοια Forum είναι ευθύνη αλλά δεν θα το έλεγα ούτε εξουσία, πολύ δε περισσότερο κέρδος.

Έχω διαφωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με τον Νίκο αναφορικά με την διαχείριση που κατα καιρούς κάνει. Ειδικά με την τακτική του 3 την ώρα κλείδωμα

Ωστόσο θεωρώ πως οι τόνοι ξεπέρασαν το μέτρο και θεωρώ πως απο ένα σημείο και μετά του γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά άδικη κριτική.

Κωνσταντίνος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εισηγήσεις για το Φόρουμ”