meligkras έγραψε:H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.nkope έγραψε:Για να δω τι χαρακτηρισμούς μάζεψα σήμερα:
Χουντικός, ανασφαλής, οπισθοδρομικός, ανώριμος, καταπιεστής Very Happy Very Happy Very Happy .
Όλα τα δέχομαι, Μόνο αυτή τη σύγκριση με τους παπικούς, ...ιεροεξεταστής δηλαδή, ε όχι αυτή πάει πολύ.
AN DEN EXEIS KATALABEI PWS APOTELEIS PROBLHMA TOTE EXEIS KAI PROBLHMA KATANOHSHS.nkope έγραψε:Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.
Εάν πιστεύετε ότι αποτελώ πρόβλημα για το forum τότε είμαι έτοιμος να φύγω.
Αν νομίζεται ότι η ενασχόλησή μου με το συντονισμό αυτού του χώρου μου είναι ευχάριστη ή δεν έχει προσωπικό κόστος κάνετε μεγάλο λάθος.
Δεν αντέχω άλλο. Πέστε ξεκάθαρα θέλετε να μείνω ή να φύγω.
Εγώ θα κάνω υπακοή.
H ROMFAIA,O STRATOS KAI TA ALLA MELH POU FEYGOUN KATA KAIROUS EKSAITIAS SOU EINAI POLI SIMANTIKOTERA GIA TO FORUM APO ESENA NKOPE.
H PARAMONH SOU THA EPIDEINWSEI THN KATASTASH,ALLA KSEREIS KATI?DEN THA FYGEIS GIATI GOUSTAREIS EKSOUSIA.
Δεν ήθελα να πω την γνώμη μου, γιατί σαν παλιός και ανάξιος Συντονιστής, δεν θα είχα λόγο σε αυτό το θέμα.
Όμως δεν μπορώ να βλέπω μηνύματα τέτοιου είδους. Συγγνώμη αλλά το παραπάνω μήνυμα είναι μη αποδεκτό από εμένα. Και μάλιστα από έναν άνθρωπο που δεν έχει συμμετέχει καθόλου στο Φόρουμ !!!!!!!
Νίκο, ξέρω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά σου, πίστεψέ με.
Αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Υπομονή και προσευχή...
Συγγνώμη για την παρέμβασή μου
Άγγελος