NIKOSZ έγραψε:Γελα nkope γελα !
Ατομα που εχουν 2 χρονια στο φορουμ και
εχουν προσφερει τοσα αποχωρουν και συ γελας !
Ευγε !
Και σ'ανωτερα !
Α , τον γιοσακη αστον στην 1η σελιδα !
Τους νεκρους του Πολυτεχνειου στο γκουανταναμο !
Ε ρε θα'ρθει καποια στιγμη που θα φυγουν ολοι
με αυτα που γινονται εδω μεσα και να δουμε
μετα με ποιον θα μιλατε !
ΣΣΣΣΣ ΣΩΠΑ NIKOSZ ΤΡΕΛΛΕ !
http://www.youtube.com/watch?v=tXUNanrJ29k
Ο nkope είναι ο τροχονόμος της περιοχής;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.
Εάν πιστεύετε ότι αποτελώ πρόβλημα για το forum τότε είμαι έτοιμος να φύγω.
Αν νομίζεται ότι η ενασχόλησή μου με το συντονισμό αυτού του χώρου μου είναι ευχάριστη ή δεν έχει προσωπικό κόστος κάνετε μεγάλο λάθος.
Δεν αντέχω άλλο. Πέστε ξεκάθαρα θέλετε να μείνω ή να φύγω.
Εγώ θα κάνω υπακοή.
Αν νομίζεται ότι η ενασχόλησή μου με το συντονισμό αυτού του χώρου μου είναι ευχάριστη ή δεν έχει προσωπικό κόστος κάνετε μεγάλο λάθος.
Εγώ θα κάνω υπακοή.
Ντροπη να μεταφερεις τα θεματα οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ !
Ρε κανe μας τη χαρη !
http://www.youtube.com/watch?v=1xfaKWxx76I
Ρε κανe μας τη χαρη !
http://www.youtube.com/watch?v=1xfaKWxx76I
Αστο nkope το θεμα με το γιοσακη στη πρωτη σελιδα
να χαιρονται και να γελανε ολοι !
Εξαλλου ειναι τοοοοοσο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ !
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ !
ΤΙ ΝΑ ΠΩ !
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ !
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
ΥΓ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΕΙΤΟΝΕΨΑΜΕ ΧΩΡΙΑ ΠΑΛΕΨΑΜΕ !
http://www.youtube.com/watch?v=ADAxwnm0bx8
να χαιρονται και να γελανε ολοι !
Εξαλλου ειναι τοοοοοσο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ !
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ !
ΤΙ ΝΑ ΠΩ !
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ !
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !
ΥΓ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΕΙΤΟΝΕΨΑΜΕ ΧΩΡΙΑ ΠΑΛΕΨΑΜΕ !
http://www.youtube.com/watch?v=ADAxwnm0bx8
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τα πράγματα είναι απλά :
όποιος θέλει αναλαμβάνει την ευθύνη να είναι "Συντονιστής" και λύνονται όλα τα προβλήματα.
Νομίζω, ότι είναι τύχη και τιμή που το σάιτ έχει έναν άνθρωπο σαν το Νίκο (nkope) σαν συντονιστή γιατί έχει ωριμότητα, υπευθηνότητα και διάθεση να προσφέρει.
Ας δούμε με περισσότερη κατανόηση το έργο που έχει αναλάβει κι ας συγχωρούμε πιο εύκολα τυχόν λάθη που γίνονται - όποτε και εάν γίνονται.
Υπάρχουν και χειρότερα και αυτό είναι το να μην έχουμε καθόλου athos.edo.gr ελλείψει συντονιστών.
Υ.Σ.
Νίκο, κερνάς τους καφέδες την επόμενη φορά με τόσο λιβάνισμα που σου έκανα... :D
όποιος θέλει αναλαμβάνει την ευθύνη να είναι "Συντονιστής" και λύνονται όλα τα προβλήματα.
Νομίζω, ότι είναι τύχη και τιμή που το σάιτ έχει έναν άνθρωπο σαν το Νίκο (nkope) σαν συντονιστή γιατί έχει ωριμότητα, υπευθηνότητα και διάθεση να προσφέρει.
Ας δούμε με περισσότερη κατανόηση το έργο που έχει αναλάβει κι ας συγχωρούμε πιο εύκολα τυχόν λάθη που γίνονται - όποτε και εάν γίνονται.
Υπάρχουν και χειρότερα και αυτό είναι το να μην έχουμε καθόλου athos.edo.gr ελλείψει συντονιστών.
Υ.Σ.
Νίκο, κερνάς τους καφέδες την επόμενη φορά με τόσο λιβάνισμα που σου έκανα... :D
H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.nkope έγραψε:Για να δω τι χαρακτηρισμούς μάζεψα σήμερα:
Χουντικός, ανασφαλής, οπισθοδρομικός, ανώριμος, καταπιεστής Very Happy Very Happy Very Happy .
Όλα τα δέχομαι, Μόνο αυτή τη σύγκριση με τους παπικούς, ...ιεροεξεταστής δηλαδή, ε όχι αυτή πάει πολύ.
AN DEN EXEIS KATALABEI PWS APOTELEIS PROBLHMA TOTE EXEIS KAI PROBLHMA KATANOHSHS.nkope έγραψε:Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.
Εγώ θα κάνω υπακοή.
H ROMFAIA,O STRATOS KAI TA ALLA MELH POU FEYGOUN KATA KAIROUS EKSAITIAS SOU EINAI POLI SIMANTIKOTERA GIA TO FORUM APO ESENA NKOPE.
H PARAMONH SOU THA EPIDEINWSEI THN KATASTASH,ALLA KSEREIS KATI?DEN THA FYGEIS GIATI GOUSTAREIS EKSOUSIA.
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αναλαμβάνεις ΕΣΥ;meligkras έγραψε:H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.nkope έγραψε:Για να δω τι χαρακτηρισμούς μάζεψα σήμερα:
Χουντικός, ανασφαλής, οπισθοδρομικός, ανώριμος, καταπιεστής Very Happy Very Happy Very Happy .
Όλα τα δέχομαι, Μόνο αυτή τη σύγκριση με τους παπικούς, ...ιεροεξεταστής δηλαδή, ε όχι αυτή πάει πολύ.
AN DEN EXEIS KATALABEI PWS APOTELEIS PROBLHMA TOTE EXEIS KAI PROBLHMA KATANOHSHS.nkope έγραψε:Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.
Εγώ θα κάνω υπακοή.
H ROMFAIA,O STRATOS KAI TA ALLA MELH POU FEYGOUN KATA KAIROUS EKSAITIAS SOU EINAI POLI SIMANTIKOTERA GIA TO FORUM APO ESENA NKOPE.
H PARAMONH SOU THA EPIDEINWSEI THN KATASTASH,ALLA KSEREIS KATI?DEN THA FYGEIS GIATI GOUSTAREIS EKSOUSIA.
Να χαρω εγω ωριμοτητα με τον γιοσακη στην 1η σελιδαfiltor έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά :
ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ και οι ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ !
Και δεν καταλαβα ο ηλιας δεν εχει προσφερει ;
Ε ρε γλεντια !
Εαν γινονται ε ;filtor έγραψε:Ας δούμε με περισσότερη κατανόηση το έργο που έχει αναλάβει κι ας συγχωρούμε πιο εύκολα τυχόν λάθη που γίνονται - όποτε και εάν γίνονται.
Να γελασω η να κλαψω ;
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑ ΦΙΜΩΣΗ !filtor έγραψε:Υπάρχουν και χειρότερα και αυτό είναι το να μην έχουμε καθόλου athos.edo.gr ελλείψει συντονιστών.
Ειναι ντροπη και αδικια αυτο το πραγμα !
Δεν το καταλαβαινετε ;
Οι αλλοι για δεν μιλανε ;
ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ;
ΜΙΛΑ ΑΓΝΩΣΤΕ ΨΗΦΙΑΚΕ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑ !
http://www.youtube.com/watch?v=tXUNanrJ29k
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Στο πρώτο μήνυμά σου αυτό είχες να πεις;meligkras έγραψε:H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.nkope έγραψε:Για να δω τι χαρακτηρισμούς μάζεψα σήμερα:
Εγώ θα κάνω υπακοή.
Μήπως κάνεις πειράματα κλωνοποίησης κι εσύ;