Verichip...Είναι άραγε το χάραγμα?????

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

ΒΡΕ ΣΥ Δεν λέω για σένα
Για μένα λέω γιατί πήγα να απαντήσω ειρωνικά και σταμάτησα :roll:
Καλή Σαρακοστή
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

ROMFAIA έγραψε:
Επειδή απο την Ιερά μας Παράδοση οι πληροφορίες που δίνονται μεσω των προφητειών όσον αφορά τους ταγούς στις ημερες μας δεν είναι και οι καλύτερες, θεωρώ ότι ο καθένας τελικά οφείλει να πραξει κατα συνείδησιν.

Θα θυμίσω σε σενα και τους υπολοίπους αδελφούς την σταση που κρατούσαν οι Αγιοι Μαρτυρες την εποχή των διωγμών.

Και δεν είναι αρνηση Χριστού το να δεχτεί κάποιος την "αριθμοποίηση" την στερηση της ελευθερίας για την οποία Εκείνος εχυσε το αίμα Του, το "σταμπάρισμα" με τον οποιοδήποτε τρόπο, τον έλεγχο της συνείδησής του χάριν της όποιας βολεψής του ;

Δεν ξερω τι θα αποφανθεί , αν αποφανθεί η εκκλησία. Ποσώς με ενδιαφερει.
βγήκα στους δρόμους όταν ξεκίνησαν όλα αυτά μαζί με την παρέα μου και τότε ηταν που με κάλεσε και ο Κύριος. Με τίμησε με αυτή την κλήση και οφείλω να τηρήσω όσα Του υποσχέθηκα όταν μπήκα στην Εκκλησία Του..
Αν χρειαστεί να πεθανω γι αυτό, με χαρά θα το κάνω...Εκείνος πέθανε πρωτος για μένα.
Λοιπόν, αδελφή μου και γειτόνισσα, εσύ δεν σώζεσαι με τίποτα (χιούμορ κάνω μην με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ)!
Τώρα είδα το μήνυμά σου και απαντώ κάπως καθυστερημένα (στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου πάντα).
Για τους Άγιους που ανέφερες, έχω διαβάσει ότι ο Άγιος Γεώργιος, ο εξ Ιωαννίνων, πριν ομολογήσει, επί Τουρκοκρατίας, ότι είναι Χριστιανός και οδηγηθεί στα βασανιστήρια, πήρε την έγκριση (ευλογία) του πνευματικού του!
Κι εμείς, όταν θα κληθούμε να πάρουμε ή να απορρίψουμε τις νέες ταυτότητες, που λογικά θα έρθουν πριν από το χάραγμα, δεν θα πρέπει να έχουμε την έγκριση του πνευματικού μας; Επομένως η Εκκλησία θα πάρει θέση είτε το θέλει, είτε όχι! Υπάρχει μήπως περίπτωση Ιεράρχες του αναστήματος του σεβασμιότατου Νικολάου (Μεσογαίας & Λαυρεωτικής) να μην δώσουν γραμμή στο ποίμνιο που ελέγχουν; Δεν υπάρχει περίπτωση η Εκκλησία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μην προειδοποιήσει τον λαό της! Εδώ στο σχέδιο του Θεού είναι να επιστρέψουν ο Ηλίας και ο Ενώχ από εκεί που βρίσκονται τώρα για να μας προειδοποιήσουν για τον αντίχριστο, είναι δυνατόν ο Δημιουργός μας να μην έχει μεριμνήσει ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για την απόρριψη των ταυτοτήτων, ή του chip?
Νομίζω ότι δεν διαφωνούμε καθόλου, για το τι θα κάνουμε, η διαφωνία μας είναι μόνο στο ότι εγώ είμαι πεπεισμένος 100% ότι ο Κύριος, εκείνες τις κρίσιμες ώρες θα μεριμνήσει ώστε η Εκκλησία που ίδρυσε ο Ίδιος να έχει τους κατάλληλους ηγέτες που θα προστατέψουν τον κόσμο!
Και κάτι τελευταίο : νομίζω ότι είναι σκληρό να λες : «Δεν ξέρω τι θα αποφανθεί , αν αποφανθεί η εκκλησία. Ποσώς με ενδιαφέρει»! . ΠΡΕΠΕΙ να μας ενδιαφέρει, γιατί η Εκκλησία είμαστε εμείς. Και μας ενδιαφέρει να σωθούμε όλοι μας!
Μην νομίζεις ότι αυτά τα λέω με κριτική διάθεση : Δεν είμαι σε θέση να (κατά)κρίνω ΚΑΝΕΝΑΝ. Τις σκέψεις μου δημοσιοποιώ και τίποτε παραπάνω!
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Όπως το είπες, εκκλησία ειμαστε εμείς. Η Εκκλησία θα υπάρχει πάντοτε ανεξάρτητα από τους εκάστοτε αξίους ή αναξίους ταγούς της. Υπήρξαν εποχές στην ιστορία της Ορθοδοξίας που η πραγματική Εκκλησία Του στηριζοταν σε ενα ή δυο ατομα (πχ εποχη Αγ. Μαξίμου του Ομολογητού.)

Τον πνευματικό του τον επιλέγει ο καθενας συμφωνα με το τι τον αναπαύει.
Για να ηρεμήσεις λοιπόν σχετικά με την "τυχη" μου σε πληροφορω ότι βρίσκομαι εξω από το συστημα μια δεκαετία περίπου με ευλογία του γέροντά μου. Εχω δε, την αίσθηση ότι αν δεν την είχα αυτή την ευλογία δεν θα είχα καταφερει να επιβιώσω κάτω από αυτές τις συνθηκες...

Πληροφοριακά επίσης σε ενημερωνω ότι βρίσκομαι ηδη σε ρίξη με την Ιεραρχία της παράταξης μου γιατί εβγαλαν εγκύκλιο πως μπορούμε να παραλάβουμε τα νεα διαβατηρια σαν ακίνδυνα. Σε ρίξη δεν είμαι μόνο εγω αλλά η πλειονότητα των Ορθοδόξων ιερέων και πιστων του πατρίου εορτολογίου.

Δεν είμαι μόνη, λοιπόν εκτός συστηματος, γνωρίζω πολύ κόσμο που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση και ζει ενεργα μέσα στις πόλεις κάνοντας τον αγωνα του
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Verichip...Είναι άραγε το χάραγμα?????

Δημοσίευση από justin »

sakis έγραψε:Φίλοι συμφορουμίστες θα ήθελα να μοιραστώ μια ιστορία που έλαβε χώρα σε ενορία κάπου στη Β.Ελλάδα
[/color]

Τη συνέχεια της ιστορίας δεν τη γνωρίζω....
Προβληματίζομαι όμως αφάνταστα με την αφέλεια και τον ωχαδερφισμό ορισμένων Ορθόδοξων Χριστιανών που δεν δίνουν πενιά στα σημεία των καιρών...........

Αδελφοί, Μην πιστεύετε τους πλανεμένους

Tο παρακάτω κείμενο είναι από αυθεντική απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αγίου Παϊσίου , που έγινε το έτος 1992 στο κελλί του «Παναγούδα» στο Άγιον Όρος. Υπεύθυνος για την απομαγνητοφώνηση ήταν ο ιερομόναχος Ισαάκ ( που έγραψε και τον βίο του Αγίου ) και η συνοδεία του.

Άγιος Παϊσιος : « Αρνείται τώρα. Με το σφράγισμα αρνείται κανείς. Ακόμη και (με )ταυτότητα. Όταν ,ας υποθέσουμε , αν δεν μου ζητούσαν υπογραφή, και μόυδιναν ένα χαρτί, σούλεγαν , αυτή είναι η ταυτότητά σου, λοιπόν τέλος πάντων δεν θα πείραζε. Αλλά όταν , να πούμε, έχουν το σύμβολο του διαβόλου, είναι ταυτότητά μου, υπογράφω, κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Δηλαδή , άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα.

Τότε , δηλαδή, τι λέει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, οι άγιοι Πατέρες, τι λένε; Διάβασες εκεί πέρα καθόλου; Κια μάλιστα, λέει εκεί πέρα, όσοι , ας υποθέσουμε, δεν θα σφραγιστούν, δεν θα μπορέσουν....θα τους κυνηγάν, δεν θα μπορούν να τους βρίσκουνε. Ξεκάθαρα πράγαμτα. Είναι άρνηση δηλαδή....»

Τις απόψεις του αυτές ο Άγιος Παϊσιος τις εκήρυτε συχνά και παρέμεινε σταθερόςκα ιακλόνητος μέχρι την κοίμησή του στις 12 Ιουλίου 1994. Επειδή πρόβλεψε ότι μερικοί μετά την κοίμησή του , θα προσπαθούσαν να θολώσουν τα νερά και να αλλοιώσουν τις απόψεις του , επέμενε το κείμενο «Σημεία των καιρών» να κυκλοφορήσει με τον δικό του γραφικό χαρακτήρα και τα ορθογραφικά- χαρακτηριστικά- λάθη του, όπως ακριβώς το έγραψε ο ίδιος, για να μην υπάρχει καμμιά υποψία πλαστογράφησης στούς πιστούς.

Δυστυχώς μετά την οσία κοίμησή του, οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί. Κάποιοι όντως προσπαθούν να αλλοιώσουν τις θέσεις του Αγίου.

Αδελφοί, τι βλέπουμε στο παραπάνω κείμενο;

1ον. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ» ΚΑΙ «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ».

Ο Άγιος Παϊσιος λέγει ότι «υπογράφουμε» για να πάρουμε τις ταυτότητες που έχουν πάνω τους το σύμβολο του διαβόλου. Καταλαβαίνετε τώρα αδελφοί, τι πνευματικό σφάλμα κάνουμε όταν παίρνουμε οτιδήποτε που έχει πάνω του το χξστ΄-666 και βάζουμε υπογραφή;

Όποιος κάνει τέτοιο πνευματικό σφάλμα και υπογράφει για να πάρει ταυτότητα, διαβατήριο, πιστωτική κάρτα, δίπλωμα οδήγησης , αλλά και οτιδήποτε έχει πάνω του το σύμβολο της εξουσίας του διαβόλου, σύμφωνα τον μεγάλο Άγιο ΤΩΝ ΗΜΕΡΏΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΌΘΗΚΕ ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ Ως ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του μοναδικού λέγω Αγιορείτη Αγίου , που δεν θέλησε να ταφεί στο περιβόλι της Παναγίας αλλά στο μοναστήρι της Σουρωτής , που ο ίδιος έκτισε και του έδωσε το όνομα του προφήτη της Αποκαλύψεως, τότε κατά τον Άγιο Παϊσιο αδελφοί, είμαστε ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Διότι υ-πο-γ΄ρα-φου-με. Βάζουμε θεληματικά τον εαυτό μας, δηλαδή με την συγκατάθεσή μας, βάζουμε την ψυχή μας κάτω από την εξουσία του θηρίου της Αποκαλύψεως. Το καταλαβαίνετε αυτό;

2ον .ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ( με το στόμα) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ (με την καρδιά).

Αυτομάτως η εξωτερική αυτή άρνηση του Χριστού ( με το στόμα) γίνεται και με την καρδία του ανθρώπου, με την ψυχή του, γίνεται δηλαδή ταυτόγχρονα ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ άρνηση.

Δεν πάνε να βάζουνε μερικοί ανόητοι πεντακόσιους σταυρούς πάνω στη ταυτότητά τους. Ο Άγιος λέει : « τα ούρα δεν αγιάζονται, η ακαθαρσία δεν γίνεται ψωμί».

Δηλαδή από την στιγμή που υπογράφεις ότι ΔΕΧΕΣΑΙ το σύμβολο του διαβόλου, γίνεσαι σκλάβος του διαβόλου, ακάθαρτο σκεύος ,που αμέσως η Θεία Χάρις το εγκαταλείπει.

Από την στιγμή που ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ για να πάρεις το σύμβολο του διαβόλου, σημαίνει ότι αποδέχεσαι την εξουσία του διαβόλου και αρνείσαι το βάπτισμά σου.

Δεν προστατεύεσαι πια από την πανίσχυρη δύναμη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και βρίσκεσαι υπο την εξουσία του διαβόλου.

Θυμόσαστε αδελφοί, τι λέγανε στους Αγίους Μάρτυρες της πίστεως μας οι ειδωλoλάτρες;

«ρίξε λίγο λιβάνι , βρε χαζέ , στα είδωλα, έτσι στα ψεύτικα, και μέσα σου πίστευε ότι θέλεις».

Το ίδιο και οι θεομίσητοι Τούρκοι λέγανε στους Αγίους Νεομάρτυρες.

« μόνο να πεις ότι ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του Θεού. Τίποτε άλλο . Με τα χείλη πές το. Μέσα σου λέγε ότι θέλεις».

Και απαντα ο άγιος Παϊσιος αναφέροντας τα λόγια του Μάρτυρος Γορδίου : «δεν καταδέχεται η γλώσσα του χριστιανού να πεί ψέμμα εναντίον του πλάστη αυτής»!

Είναι δυνατόν να υβρίζεις την Θεία Χάριν βάζοντας Σταυρό δίπλα στο σύμβολο του διαβόλου, και να εξακολουθείς να είσαι Χριστιανός;

3ον. ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΘΥΤΑ.

Το σύμβολο του διαβόλου πάνω στα έγγραφα με το όνομά μας, τα μετατρέπει σε ειδωλόθυτα, αφιερωμένα στον διάβολο. Είναι δηλαδή ειδωλόθυτα , θυσία πρός τον σατανά, δικά του.

Τα ειδωλόθυτα μολύνουν τον άνθρωπο με δαιμονική ενέργεια.

Ο Άγιος Παϊσιος μας εξηγεί ότι τα ειδωλόθυτα τόσο πολύ μολύνουν τον άνθρωπο με την δαιμονική ενέργεια, ώστε ο Θεός έστειλε κάποτε τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Θεόδωρο να ειδοποιήσει με όραμα τους Χριστιανούς να μην φάνε τίποτε από την αγορά, γιατί ο Ιουλιανός ο παραβάτης είχε μολύνει τα τρόφιμα ραντίζοντάς τα με αίμα από θυσίες (ειδωλόθυτα) στους δαίμονες-είδωλα . Οι χριστιανοί τότε έβρασαν λίγα κόλυβα και ε΄φαγαν μόνο αυτά, και από τότε γιορτάζουμε το θαύμα αυτό το πρώτο Σάββατο της αγίας και μεγάλης Τεσσαρακοστής.

4ον. ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-ΛΕΪΖΕΡ.

Αδελφοί, το ψέμμα που θα πούμε στον εαυτό μας , ότι δεχόμαστε τα έγγραφα με 666 ,αλλά παραμένουμε χριστιανοί, παρόλο που επιτρέπουμε να μας σφραγίσουν με το σύμβολο του διαβόλου πάνω στα έγγραφά μας, είναι ισοδύναμο με το σφράγισμα με λέϊζερ πάνω στο μέτωπό μας ή στο χέρι μας, , επειδή σημαίνει άρνηση Χριστού, έχει αιώνιες επιπτώσεις. Ο Άγιος Παϊσιος λέει ότι ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΎΜΕ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, είμαστε δηλαδή ΑΦΥΛΑΚΤΟΙ, σαν τους καταραμένους από τον Θεό , δούλοι του σατανά και των δαιμόνων. Μη γένοιτο.

Μην πιστεύετε αδελφοί τους πλανεμένους και ψευδολόγους. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από τον Άγιο Παϊσιο.

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να μας σφραγίσουν με λέϊζερ, με ακτίνες κλπ για να πάρουμε το σφράγισμα.

Από την στιγμή που αρνούμαστε τον Χριστόν και το Άγιον Βάπτισμα της Αγίας Τριάδος υπογράφοντας και παίρνοντας τα ειδωλόθυτα –έγγραφα ,απο την στιγμή αυτή είμαστε ήδη χαραγμένοι με την δαιμονική ενέργεια. Τι το χρειάζεται τότε το χάραγμα με λέϊζερ ο διάβολος; Να χαράξει τους ήδη χαραγμένους;

5ον. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΓΝΟΙΑ.

Ο Άγιος Παϊσιος λέγει κατηγορηματικά ότι δεν δικαιολογείται άγνοια. Ακόμη και να μην ξέρει καποιος ότι τα έγγραφά του είναι σφραγισμένα με το 666, δέχεται και αυτός τη δαιμονική ενέργεια. Πρώτον γιατί κακώς αδιαφόρησε να πληροφορηθεί τα της πίστεως. Και δεύτερον διότι η δαιμονική ενέργεια ασκείται ούτως ή άλλως ακόμη και σε κάποιον ο οποίος δεν ξέρει κάν την ύπαρξή της.

6ον. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ.

Ο Άγιος Παϊσιος έχει προφητεύσει ότι ο Προφήτης Ηλίας τροχάει την μαχαίρα του και οι πρώτοι που θα κατακόψει είναι δεσπότες, ιερείς και μοναχοί!

Εδώ και είκοσι χρόνια ο ΆγιοςΠαϊσιος με πόνο και αγάπη Χριστού φωνα΄ζει και βοά και κράζει για το σφράγισμα με το 666 πάνω στα έγγραφα , ότι είνα ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ με το χάραγμα ακτίνων λέϊζερ.

Και όμως τον αμφισβητούν πρώτοι από όλους οι άνθρωποι μέσα στην Εκκλησία.

Toν αμφισβητούν επίσης και οι αντίχριστοι με τις «βρωμοτυπίες» τους.

Άλλοι πάλι λέγο
υν ότι ο Άγιος Παϊσιος δεν είναι η επίσημη γνώμη της Εκκλησίας.

Σʼόλους αυτούς έχει απαντήσει ο ίδιος ο Άγιος λέγοντας : «ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ»!

Ας το έχουν αυτό υπόψη τους οι αμφισβητούντες γνώμες Αγίων εκ συστήματος...

Θα δώσουν λόγο στον Κύριο για το έγκλημά τους αυτό ασφαλώς. Αλλά τι φταίει ο λαός του Θεού που παρασυρθηκε από δαύτους;

7ον . ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Όλα ταυτά είναι γραμμένα με το ίδιο το χέρι του Αγίου Παϊσίου στο φυλλάδιό του « ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» και μπορείτε να τα μελετήσετε εδώ:

http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... 8410#28410

Φίλε Sakis, το σφράγισμα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών γίνεται ήδη με έμμεσο τρόπο μέσα από τα προσωπικά έγγραφά τους , που οι ίδιοι υπογράφουν ότι τα αποδέχονται!

Και αυτό με την ανοχή και γνώση και συνέργεια των πνευματικών MAΣ ταγών!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ.

AΔΕΛΦΟΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΜΕΣΟ 666 ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ. Θα ειναι τοτε πολυ αργα!

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘʼ ΗΜΩΝ ΤΙΣ ΚΑΘʼ ΗΜΩΝ;
sakis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sakis »

Εικόνα
friend
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από friend »

justin έγραψε:Φίλε Sakis, το σφράγισμα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών γίνεται ήδη με έμμεσο τρόπο μέσα από τα προσωπικά έγγραφά τους , που οι ίδιοι υπογράφουν ότι τα αποδέχονται!
θα ηελα να ρωτησω κατι.τι θα γινει με τους δημοσιους υπαλληλους που μας βαζουν να υπογραφουμε αυτα τα εγγραφα???τι ευθυνη πνευματικη φερουν???
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από justin »

friend έγραψε:
justin έγραψε:Φίλε Sakis, το σφράγισμα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών γίνεται ήδη με έμμεσο τρόπο μέσα από τα προσωπικά έγγραφά τους , που οι ίδιοι υπογράφουν ότι τα αποδέχονται!
θα ηελα να ρωτησω κατι.τι θα γινει με τους δημοσιους υπαλληλους που μας βαζουν να υπογραφουμε αυτα τα εγγραφα???τι ευθυνη πνευματικη φερουν???

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!

Αδελφοί, η πανίσχυρη Δύναμις του Τιμιου και Ζωοποιου Σταυρου ειναι μαζί μας μόνο όταν δεν αρνούμαστε Αυτόν που σταυρώθηκε πάνω του! (Άγιος Παϊσιος).

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε : ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Κανείς δεν μπορεί να σας τα πάρει, εκτός αν τα παραδώσετε με την θέλησή σας !!

Υπάρχουν βέβαια και οι πλανεμένοι , που ισχυρίζονται τα αντίχριστα-αντίθετα, αλλά σ'αυτούς έχουν απαντήσει άλλοι(http://www.orthodoxosagon.gr/eggrafa1/PARAXARAXI.pdf)

Αδελφοί, μην αφήνετε το χάραγμα να προχωρήσει άλλο. Έχουμε τη δυνατότητα να πιέσουμε ηγεσίες, με κινητοποιήσεις, με διαμαρτυρίες, με γράμματα, κυρίως με άρνηση να υπογράψουμε.

Μην ξεχνάτε. Είμαστε ο λαός που εδόξασε τον Κύριο. Ας τον δοξάσουμε και πάλι.
Θα αφήσουμε τέτοιο σοβαρό θέμα σε μερικά χέρια πλανημένων "εκλεκτών";

Δεν βλέπετε ότι μας έχουν πουλήσει όλους στον μαμωνά για τα κονδύλια της αντίχριστης Ευρώπης;

Ποιός μιλάει; Έχουν βγάλει τον Άγιο Παϊσιο απλό καλόγερο! Όλοι σιωπούν και όλοι σφραγίζονται! Το Όρος καθεύδει! Η Ιεραρχία τρέμει την κοσμική εξουσία!

Αδελφοί, αν δεν αρνηθούμε το σφράγισμα ΤΩΡΑ, αύριο θα είναι πολύ αργά για μας και τα παιδιά μας!

Πρεσβείαις της Υπεραγίας Θεοτόκου και πάντων των Αγίων.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Βρε μανία μ΄αυτή την Ευρώπη. Η Ευρώπη μας φταίει για όλα, όχι το στραβό μας το κεφάλι.

Η οικονομία της χώρας μας, όλα τα μεγάλα έργα αλλά και το εισόδημα των αγροτών κι οι αποζημιώσεις των πληγέντων από της θεομηνίες βασίζονται στα ευρωπαϊκά κονδύλια. Τα χρήματα που παίρνουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τα κλέβουμε, ούτε τα στερούμε από κάποιον άλλο. Τα δικαιούμαστε βάσει των διακρατικών συμφωνιών, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, θέματα θρησκευτικά ή Εκκλησιαστικά.

Διάβασα με πολύ μεγάλη προσοχή το γράμμα του μακαριστού Γέροντα. Πίστευε εν έτει 1987, που οι πιστωτικές κάρτες ήταν ακόμη στην αρχική εισαγωγή τους, ότι θα είναι ο πρόδρομος για την υιοθέτηση του χαράγματος σε επόμενο στάδιο, γι αυτό προειδοποιούσε τους πιστούς μήπως αποδεχόμενοι την χρήση των ηλεκτρονικών μέσων συναλλαγών οδηγηθούν στο μέλλον στο ν΄αποδεχθούν το σφράγισμα.

Σήμερα όμως σχεδόν ο καθένας από μας έχει πιστωτικές κάρτες ή κάρτες ηλεκτρονικών συναλλαγών και κάνει συναλλαγές μέσω ATM και Internet, χωρίς αυτό ν΄αποτελεί πρόβλημα στην πνευματική του ζωή.

Πρέπει όμως να είμαστε πάντοτε σ΄ετοιμότητα, να κάνουμε λογική και μόνο στον απαραίτητο βαθμό χρήση αυτών των σύγχρονων μέσων συναλλαγής, ώστε να μην γίνουμε σκλάβοι τους, και να διακρίνουμε οτιδήποτε θα μπορούσε να μας δεσμεύσει πνευματικά ή σωματικά με το άρμα του Αντίχριστου και τον δούρειο ίππο του το Μαμωνά, δηλαδή τη λατρεία του χρήματος και των κοσμικών απολαύσεων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλημέρα αδελφοί μου!
Έτυχε λόγω της δουλειάς μου να χρειαστεί να ταξιδέψω εκτός Ελλάδος φέτος και αναγκάστηκα να βγάλω καινούριο διαβατήριο. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Justin ήδη έχω αποδεχθεί το οικονομικό σύστημα με το οποίο θα επιβληθεί ο αντίχριστος και αυτό σημαίνει άρνηση πίστεως! Από την Εκκλησία πάντως κανείς δεν μου είπε κάτι τέτοιο, αλλά και εδώ στο forum η άποψη ήταν ότι το διαβατήριο, αφού δεν περιέχει τσιπάκι, δεν θεωρείται πτώση, όπως έλεγε ο μακαριστός Γέροντας Παϊσιος για τις ταυτότητες!
Μήπως πρέπει να ανησυχώ;
Το απόγευμα θα κάνω μια βόλτα από την ενορία μου και θα μιλήσω με κάποιον πνευματικό που εμπιστεύομαι απόλυτα, για το θέμα αυτό. Ό,τι μου πει θα σας το μεταφέρω αύριο (αρκεί να τον βρω, βεβαίως)!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Το οικονομικό σύστημα το έχουμε αποδεχθεί από τα γενοφάσκια μας
Από τη κούνια μας ακόμα πληρώνουμε
Είναι δυνατόν να λέμε πως άμα έχουμε κάρτα αναλήψεων θα πάμε στη κόλαση ?
Ρε παιδιά ? ακούμε τι λέμε ?
Να σταματήσει η τεχνολογία πάνω στο πλανήτη και η εξέλιξη επειδή είναι του σατανά !!!!! ?
Ο Σατανάς μας έδωσε την εξέλιξη και την έμπνευση ?
Την δημιουργία και τον πολιτισμό ?
Ο Θεός με τα δώρα Του , ο ΘΕΟΣ με την Αγάπη Του μας δημιούργησε και μας έδωσε το πλανήτη και εμείς ( τον καταστρέψαμε :p ) έχουμε την ευθύνη
Εξελισόμεθα ιατρικώς , επιστημονικώς , επαγγελματικώς σε όλους τους τομείς
Ο κόσμος προχωράει μπροστά , δεν είναι δυνατόν να τρέμουμε κάθε επίτευγμα κάθε εξέλιξη κάθε συνέχεια
Που είναι το θάρρος μας ? που είναι η πίστη μας ? που είναι η χαρά μας ?
Να πούμε με χαρά "Θεέ μου ευχαριστούμε που μας έδωσες τη χαρά της δημιουργίας και εμάς"
Γιατί τόσο τρέμουλο ?
Και βέβαια δεν θέλει κανείς να τσιπαριστεί σαν ρομπότ
Και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά
Αλλά το φτωχό μου μυαλό λέει πως κλείνουμε πολύ το Θεό στα όρια ενός γραφειοκράτη
Και συμφωνώ με τον nkope ότι είναι ΚΑΙ Πνευματικό το σφράγισμα και όχι μόνο αν πάρεις μια ταυτότητα
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ
Θα ενημερωθούμε όπως πρέπει
Οι δύο προφήτες θα κρεμασθούν στη μέση μιας πόλης και θα τους δούμε σε όλο το πλανήτη ( τηλεόραση ? )
Σπέρνουμε πανικό για ποιό λόγο ? να κάνουμε τα παιδιά που σπουδάζουν να σταματήσουν τις σπουδές τους ?
Να κάνουμε τον άρρωστο να μη πάει εξωτερικό για την υγεία του ?
Να κάνουμε τον δημόσιο υπάλληλο να απολυθεί και να μην έχει να δώσει τροφή στα παιδιά του ?
Αυτά τα λέω όσο αφορά τις κάρτες αναλήψεων ή τις πιστωτικές και ότι χρειάζετε για να λειτουργεί το κράτος σωστά
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”