Ερχονται τηλεδιόδια και στην Ελλάδα
Συντονιστής: Συντονιστές
Ερχονται τηλεδιόδια και στην Ελλάδα
Νέο ηλεκτρονικό σύστημα είσπραξης διοδίων στους ευρωπαϊκούς αυτοκινητοδρόμους θα αρχίζει να εφαρμόζεται σταδιακά εντός του επόμενου έτους και στην Ελλάδα, μετά την υπογραφή του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιάς για την ενσωμάτωση της σχετικής κοινοτικής οδηγίας.
Με το σύστημα αυτό, οι οδηγοί που το επιθυμούν θα προμηθεύονται μια συσκευή, την οποία θα τοποθετούν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους. Όταν θα περνούν από τα διόδια, θα γίνεται αυτόματη χρέωση μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ενώ παράλληλα θα δίνονται πληροφορίες για την κατάταση του οδικού δικτύου κτλ.
Σε δεύτερη φάση προβλέπεται η ενιαία χρέωση του οχήματος ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία κινείται ο οδηγός. Το σύστημα εφαρμόζεται ήδη σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αυστρία.
πηγη: http://www.kalimera.gr/_NEA/
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ CHELONIOS?????
Με το σύστημα αυτό, οι οδηγοί που το επιθυμούν θα προμηθεύονται μια συσκευή, την οποία θα τοποθετούν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους. Όταν θα περνούν από τα διόδια, θα γίνεται αυτόματη χρέωση μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ενώ παράλληλα θα δίνονται πληροφορίες για την κατάταση του οδικού δικτύου κτλ.
Σε δεύτερη φάση προβλέπεται η ενιαία χρέωση του οχήματος ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία κινείται ο οδηγός. Το σύστημα εφαρμόζεται ήδη σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αυστρία.
πηγη: http://www.kalimera.gr/_NEA/
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ CHELONIOS?????
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
-
silver
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
============================================
Η ROMFAIA έγραψε :
Αδελφή δεν χρειάζεται αφύπνιση, δεν χρειάζεται αγώνας, ούτε
ομολογία Πίστεως με τις γνωστές συνέπειες...
Αυτό που μόνο χρειάζεται είναι :
Προσευχούλα και όλα θα τα τακτοποιήσει ο Θεός.....
Κρίμα που δεν το ήξεραν αυτό οι Ομολογητές και οι Μάρτυρες της
Ορθοδοξίας μας!
==========================================
Η ROMFAIA έγραψε :
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ CHELONIOS?????
Αδελφή δεν χρειάζεται αφύπνιση, δεν χρειάζεται αγώνας, ούτε
ομολογία Πίστεως με τις γνωστές συνέπειες...
Αυτό που μόνο χρειάζεται είναι :
Προσευχούλα και όλα θα τα τακτοποιήσει ο Θεός.....
Κρίμα που δεν το ήξεραν αυτό οι Ομολογητές και οι Μάρτυρες της
Ορθοδοξίας μας!
==========================================
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Ερχονται τηλεδιόδια και στην Ελλάδα
Σήμερα έβρεξε στην Θεσσαλονίκη.ROMFAIA έγραψε:...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ CHELONIOS?????
Λές να έχει κάποια σχέση με το νέο σύστημα των διοδίων ?!?!?!?!
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

ΣΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΩΡΑ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΡΘΩ; ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΠΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΡΘΕ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΡΟΜΦΑΙΑ; ΑΣ ΝΟΙΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ. ΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ 100 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΞΕΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ
Οι εξοπλισμοί που θα χρησιμοποιηθούν θα οφείλουν να έχουν τέτοιες προδιαγραφές ώστε να μπορεί να γίνει έλεγχος μέσω δορυφόρων, με σύστημα GMS και τεχνολογία μικροκυμάτων -η οποία ήδη εφαρμόζεται στη χώρα μας-.
Αν τωρα chelonios θεωρείς ότι δεν εχει σχεση το ενα με το άλλο και ότι εγω σε ειρωνεύτηκα, τι να πω...
Αυτοκίνητο δεν εχω....και πληροφοριακά σε ενημερωνω ότι δεν εχω και καμμία καρτα (ούτε καν αναλήψεων μιας και δεν εχω καταθεσεις...).
Δεν εχω επίσης και διαφορα άλλα χαρτια που πιθανα εσυ εχεις...
Δεν συνηθίζω να ειρωνεύομαι κανεναν πόσο μάλλον εσενα που λόγω προφανως του νεαρού της ηλικίας σου βλέπεις γύρω σου παντού συνομωσίες εναντίον σου και επιθετική διαθεση.
Διαθεση αστεισμού είχε η προσφωνησή μου στο προηγούμενο ποστ. Παρ' όλα αυτά εχε υπόψιν σου πως ακριβως επειδή θίγεσαι ευκολα, ειναι πιθανό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο μέλλον, από τους γύρω σου...
Συμβουλευτικά σου το λέω μπορείς να το αγνοήσεις. Το χιούμορ ειναι στοιχείο απαραίτητο στην ζωή μας και ιδιαιτερα τωρα που όλα δειχνουν να δυσκολευουν. Για μενα ειναι μορφή αμυνας.
Προσπάθησα να σου εξηγησω πως πρεπει να "καρατσεκαρεις" τις πληροφορίες που δεχεσαι και μεταφερεις και οι οποίες αφορούν σε θεματα σημαντικά για την ψυχή όλων μας. Το θεωρησες πιθανα επιθετική διαθεση, απόριψη, ειρωνία ή δεν ξερω εγω τι άλλο.
Αν τωρα chelonios θεωρείς ότι δεν εχει σχεση το ενα με το άλλο και ότι εγω σε ειρωνεύτηκα, τι να πω...
Αυτοκίνητο δεν εχω....και πληροφοριακά σε ενημερωνω ότι δεν εχω και καμμία καρτα (ούτε καν αναλήψεων μιας και δεν εχω καταθεσεις...).
Δεν εχω επίσης και διαφορα άλλα χαρτια που πιθανα εσυ εχεις...
Δεν συνηθίζω να ειρωνεύομαι κανεναν πόσο μάλλον εσενα που λόγω προφανως του νεαρού της ηλικίας σου βλέπεις γύρω σου παντού συνομωσίες εναντίον σου και επιθετική διαθεση.
Διαθεση αστεισμού είχε η προσφωνησή μου στο προηγούμενο ποστ. Παρ' όλα αυτά εχε υπόψιν σου πως ακριβως επειδή θίγεσαι ευκολα, ειναι πιθανό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο μέλλον, από τους γύρω σου...
Συμβουλευτικά σου το λέω μπορείς να το αγνοήσεις. Το χιούμορ ειναι στοιχείο απαραίτητο στην ζωή μας και ιδιαιτερα τωρα που όλα δειχνουν να δυσκολευουν. Για μενα ειναι μορφή αμυνας.
Προσπάθησα να σου εξηγησω πως πρεπει να "καρατσεκαρεις" τις πληροφορίες που δεχεσαι και μεταφερεις και οι οποίες αφορούν σε θεματα σημαντικά για την ψυχή όλων μας. Το θεωρησες πιθανα επιθετική διαθεση, απόριψη, ειρωνία ή δεν ξερω εγω τι άλλο.
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το σύστημα των τηλεδιοδίων εφαρμόζεται και σήμερα τόσο στην αττική οδό όσο και στις εθνικές οδούς. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι όμως σίγουρα παρόμοιο.
Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πνευματικό πρόβλημα. Το σύστημα είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό για όσους ταξιδεύουν συχνά κι ιδιαίτερα στους εταιρικούς πελάτες. Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί κι όποιος δεν θέλει μπορεί να περιμένει στην ουρά.
Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πνευματικό πρόβλημα. Το σύστημα είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό για όσους ταξιδεύουν συχνά κι ιδιαίτερα στους εταιρικούς πελάτες. Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί κι όποιος δεν θέλει μπορεί να περιμένει στην ουρά.
Το e-pass το ειχα και γω παλιοτερα μιας και η επαφηnkope έγραψε:Το σύστημα των τηλεδιοδίων εφαρμόζεται και σήμερα τόσο στην αττική οδό όσο και στις εθνικές οδούς. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι όμως σίγουρα παρόμοιο.
μου με το Ε.Βενιζελος ηταν καθημερινη
[ας οψεται το τουριστικο γραφειο που συνεργαζομουν]
αλλα το παρεδωσα αφου με ειχαν βαλει black list
μιας και μετα απο καποιο θλιβερο γεγονος που μας
ειχε συμβει ειχαμε σταματησει να συνεργαζομαστε πια
και ειχα να παω μηνες στο αεροδρομιο !
Ηταν πολυ εξυπηρετικο ειδικα γι'αυτους
που περνουσαν καθημερινα απο την Αττικη οδο !
Καλα για τις ουρες δεν σου λεω τιποτα Νικολα !nkope έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πνευματικό πρόβλημα. Το σύστημα είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό για όσους ταξιδεύουν συχνά κι ιδιαίτερα στους εταιρικούς πελάτες. Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί κι όποιος δεν θέλει μπορεί να περιμένει στην ουρά.
Ενω αυτος που ειχε το e-pass περνουσε σε δευτερολεπτα
οι υπολοιποι μπορει και να περιμεναν αρκετα λεπτα !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό