Τι γίνεται με τα κουπόνια του Μαρινόπουλου;

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Τι γίνεται με τα κουπόνια του Μαρινόπουλου;

Δημοσίευση από filtor »

Προχθές που ψώνισα από το σούπερ μάρκετ του Μαρινόπουλου μου έδωσαν κάποια κουπόνια που λέει "τα βάζεις πάνω στην οθόνη της τηλεόρασης ανά μία ώρα και βλέπεις αν κερδίζεις"...
Επειδή μου φάνηκε λίγο περίεργο μπορεί κανείς να αναφέρει πως μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Κάτι δεν μου άρεσε... :roll:
sakis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sakis »

Αν θυμάμαι καλά παλαιότερα σε συγκεκριμένες ώρες κάποιο κανάλι εμφάνιζε στην άκρη 1 κόκκινη καρδιά. Εκεί έβαζες το κουπόνι και έβλεπες αν κέρδιζες. Νομίζω λειτουργεί και στο κόκκινο φως. Ίσως πρόκειται για κάτι παρόμοιο.

Τώρα τι σχέση έχει αυτό με τη θεματική ενότητα προφητείες - σημεία των καιρών;;;;;
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Αν βάζοντας στην οθόνη της τηλεόρασης τα κουπόνια βλέπεις αν κερδίζεις προβληματίζομαι τι άλλες δυνατότητες έχει αυτό το κουτί...
Και μην με πεις υπερβολικό γιατί έτσι λέγαμε και για τα κινητά ώσπου το είδαμε πόσο απλό είναι να μετατρέπεται σε πομπό παρακολούθησης του κατόχου...
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Όπως λέει κι ο Σάκης είναι θέμα κόκκινου φωτισμού. Δοκίμασέ το και σ΄οποιαδήποτε άλλη κόκκινη πηγή φωτός. Ευτυχώς η τηλεόραση δεν είναι ακόμη διαδραστική όπως οι υπολογιστές.
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Εγω πάντως ξερω πως από αυτη την ιστορία κερδισα ενα πολυμηχανημα LEXMARK.....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Πώς γίνεται ο έλεγχος αν κερδίζεις και πώς το διαπιστώνεις τελικά;
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Δεν γνωρίζω ακριβώς φίλε μου. Εγω ενημερωθηκα ότι το κουπόνι μου κέρδισε από την ταμεία του καταστήματος η οποία τυγχανει φίλη.
Για να καταλάβεις, όταν το εμαθα είχα πετάξει και το ίδιο το κουπόνι μιας και δεν συνηθίζω να μετεχω σε τετοιου είδους "κληρωσεις" και την επόμενη που πηγα στο super market με ενημερωσαν πως κέρδισα και μου εδωσαν και το δωρο μου με μια πολύ μικρη δική μου συμμετοχή....
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

filtor έγραψε:Πώς γίνεται ο έλεγχος αν κερδίζεις και πώς το διαπιστώνεις τελικά;
Φωτίζοντας το κουπόνι με ερυθρό φως διαβάζεις το δώρο που γράφει, αν γράφει.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Ολα είναι θέμα παραψυχολογίας.

Μην κοιτάζετε τις ταμίες του Μαρινόπουλου στα μάτια.

Δεν αναφέρθηκε ο κλωβός των σουπερ μαρκετ μέσα απο τον οποίο περνάμε και που βρίσκεται εκεί "δήθεν" για αποτροπή κλοπών.

Ολα καταγράφονται μαζί με τα βιομετρικά μας χαρακτηριστικά αλλά και την κατάσταση της υγειας μας και τα δεδομένα πηγαίνουν ασύρματα στις πολυεθνικές φαρμακευτικές.

Αφού έχεις περάσει απο τον κλωβό του ταμείου, και πιάνεις το κουπόνι με το χέρι, τα δακτυλικά αποτυπώματα μεταφέρονται ασύρματα στον κεντρικό κομπιούτερ της εταιρείας που είναι συνδεδεμένος με τον κεντρικό στο FBI Αμερικής.

Εκεί γίνεται επεξεργασία των φορολογικών σου δεδομένων αλλά και του στύλ ζωής και βγαίνει απόφαση αν θα πρέπει να κερδίσεις ή όχι δώρο.

Η απάντηση καταχωρείται και ενημερώνεται αμέσως το κομπιούτερ του Μαρινόπουλου οτι σε περιμένει δώρο. Τα στοιχεία σου είναι γνωστά απο την εκπτωτική κάρτα που πήρες και την οποία χρησιμοποιείς κάθε φορά που πηγαίνεις στο ταμείο.

Για την τηλεόραση είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκο. Γίνεται χρήση δορυφορικού συστήματος με παρεμβολή στην τοπική τηλεόραση που είναι γνωστή απο προηγούμενη αγορά σου (άλλωστε υπάρχει και το serial number της), όπου και εμφανίζεται κατα πόσο κερδίζεις ή όχι μέσα απο το κόκκινο φώς. Είναι άραγε τυχαίο οτι είναι κόκκινο και όχι κίτρινο ? Μήπως παραπέμπει στον πανόπτη σατανά ?

Με τον ίδιο τρόπο παρακολούθησης γίνεται και η έρευνα τηλεθέασης αφού το τηλεκοντρόλ στέλνει σήματα σε αόρατο σταθμό πάνω απο την Ελλάδα. Γιατί άλλωστε στα μοναστήρια δεν έχουν τηλεοράσεις ?

Χρ.

ΥΓ1. Στην εξαιρετική ταινία APOCALYPTO του Μελ Γκίμπσον, οι ιθαγενείς κατα την διάρκεια μιας ανθρωποθυσίας είδαν την έκλειψη ηλίου και πίστεψαν οτι ο Θεός Ηλιος χόρτασε απο το αίμα των θυσιών και έτσι σώθηκε ο πρωταγωνιστής που αποφάσισαν να μην σφάξουν.

ΥΓ2. Για τις αστραπές και το φαινομενο πλύσης εγκεφάλου θα αναφερθώ σε μελλοντικό μου πόνημα.

ΥΓ3. Ελεος filtor...

ΥΓ4. Ρομφαία νομίζεις τυχαία κέρδισες τον LEXMARK που σημαίνει "μαρκάρισμα λέξεων". Σου έστειλαν μήνυμα για να μετράς τις λέξεις σου διότι όλα καταγράφονται...
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

:P :P :P :P :P :P
Ζηλευεις τελικά Χρηστο...
Πολύ ζηλευεις....
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ