Πρεπει να βγαλω νεα αστυνομικη ταυτοτητα

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Εσενα ρομφαια σε βλεπω σε λιγο να βγαζεις το σπαθι σου ! :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:
Stefanos έγραψε: έχω αίμα 0 + και έτσι θα υπάρχει επάνω στην ταυτότητα ο Σταυρός.
Όταν του είπα και εάν είχα αρνητικό τι θα γίνονταν , μου είπε πάλι θα το έγραφαν και στην θέση του - θα τραβούσες εσύ μια κάθετη γραμμή και θα γινόταν +.

Αυτά από το γεροντά μου και οι σκέψεις δικές σας...

Στέφανος
Πολύ ωραία ιδέα
Και άμα χτύπα ξύλο πάθαινες κάνα ατύχημα και ήθελες αίμα θα σου βάζαν λάθος αίμα και θα σου τραβούσαν δύο κάθετες γραμμές Χ
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

ROMFAIA έγραψε:Ούτε τις ελευθερίες μας δεν στερούν , ούτε θα τα πάμε καλύτερα πνευματικά αν δεν τις πάρουμε (θεωρητικά) ....

Μα σε πνευματικό επίπεδο η Χάρις ειναι κάτι που δύσκολά ερχεται και εύκολα φεύγει. Και φευγει λίγο - λίγο χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
Όσο μπορούμε λοιπόν καλό ειναι να κρατάμε την Ομολογία μας δυνατα, μήπως και καταφερουμε να ελξουμε το έλεός Του γιατί ερχονται δύσκολες μέρες.

Ο καθενας συμφωνα με τις δυναμεις του.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

==============================================

Άλλα θέλω και άλλα κάνω, πως να σου το πω
έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ

μα είναι δώρο άδωρο ν' αλλάξεις χαρακτήρα
τζάμπα κρατάς λογαριασμό
τζαμπα σωστός με το στανιό

έξω φυσά αέρας και όμως μέσα μου
μέσα σ' αυτό το σπίτι πριγκιπέσσα μου
το φως σου και το φως χορεύουν γύρω μας
απίστευτος ο κόσμος κι' ο χαρακτήρας μας

άλλα θέλω και άλλα κάνω κι' έφθασα έως εδώ
λάθη στραβά και πάθη μ'έβγαλαν σωστό
ξημερώματα στο δρόμο ρίχνω μπετονιά
πιάνω τον εαυτό μου και χάνω το μυαλό μου
έξω φυσά αέρας και όμως μέσα μου
μέσα σ' αυτό το σπίτι πριγκιπέσσα μου
το φως σου και το φως χορεύουν γύρω μας
απίστευτος ο κόσμος και ο χαρακτήρας μας.

http://www.youtube.com/watch?v=YYG6Q4O8x08

==========================================
cool
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από cool »

Εγω νομιζω οτι τελικα ειναι υποκειμενικο θεμα.
Χιλιους χριστιανους να ρωτησεις, και ιερεις, χιλιες γνωμες με παραλαγες θα παρεις. Βγαλε ακρη μετα.

Διαβασα πολλες ενδιαφερουσες αποψεις.

Δεν ειναι απλα 'μην την παιρνεις'. Ξεκινησε ο αγωνας ο εσχατος και δεν το πηραμε ειδηση?

Μην παμε 'στα οπλα' ετσι για ψυλλου πηδημα.

Το παιδι σου πχ. παει 14 ετων. Δεν θα του βγαλεις ταυτοτητα? Αντε και το καθυστερησες, μεχρι ποσο? Δεν θα δωσει για αγγλικα, μεθαυριο δεν θα παει για διπλωμα οδηγησης?

Επειτα, θες να νοσηλευτεις ή να σπουδασεις εξω. Δεν θα εχεις ταυτοτητα?

Κλπ.

Μα θα πει καποιος, ειναι πνευματικο θεμα κλπ. Και ρωτω: ΕΙΝΑΙ?
Καλα θα ηταν να εχει το θρησκευμα, τωρα τι να κανουμε? Προβλημα με δασκαλους των σχολειων μας που ισως ειναι αιρετικοι, προβλημα με προσδιορισμο επικρατουσας θρησκειας κλπ. Αλλα προσωπικο προβλημα του καθενος, προσωπικο τονιζω? Ειναι?

Αν αποφασισουμε οτι ηρθε η ωρα του ξεσηκωμου και της αντιστασης κατα του αντιχριστουν , τοτε ναι θα πω, μη βγαζεις παιδι μου ταυτοτητα, μην πας να σπουδασεις εξω, μη νοσηλευεσαι εξω κλπ.
Οκ, εκει αλλαζει το πραγμα.
Αλλα ειναι ετσι τωρα?

Εγω πιστευω οτι ολα θα αλλαξουν με τα τσιπακια. Εκει οντως θα εχουμε προβλημα.

Και να σας πω και κατι αλλο που σκεφτηκα?
Καλυτερα να αποκτησω τωρα μια ταυτοτητα, εστω χωρις θρησκευμα, παρα αυριο να μην εχω καν ταυτοτητα.

Γιατι οταν θα ερθουν αυτες με τα τσιπ, πιθανολογω οτι θα καταργηθουν αρχικα οι πολυ παλαιες, οι δικες μας δηλαδη, με θρησκευμα.
Πιθανολογω οτι θα παψουν να ισχυουν, οι 30ετιας-40ετιας ταυτοτητες. Δεν θα παψει ομως να ισχυει η αμεσως προηγουμενη φουρνια ταυτοτητων!
Αν εγω δεν εχω εστω αυτη την νεα προσφατη ταυτοτητα, θα εχω πιεση να περασω μονομιας στην ηλεκτρονικη. Μαχαιρι στο λαιμο.
Ενω αν εχω την σημερινη, μια γενια πριν απο οτι αλλο ερθει, ισως ειμαι ευελικτος και τις εχουν σε ισχυ παραλληλα με οτι νεο και θα ειναι καλυτερα.
Το μη χειρον βελτιστον.
Ειμαι κατα της στειρας αρνησης.

Αυτες τις σκεψεις κανω.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Ηταν 1990 όταν είχα χάσει την όρεξή μου για ζωή
Για όνειρα για σχέδια για σπουδές για δουλειά
Και όλα αυτά επειδή έβλεπα συνέχεια τη Μ.Δουράκη στο Τηλετώρα και άλλες παρεμφερείς εκπομπές
Το αποτέλεσμα ?
Πέρασαν από τότε 17 ολόκληρα χρόνια και ακόμα περιμένουμε

Τι θέλω να πω με αυτό ? πως δεν πρέπει να ζούμε με τον πάνικό
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αρκεί ώστε να γνωρίζουμε τους λόγους που πρέπει να πούμε ΟΧΙ σε ηλεκτρονική χάλκευση με υποδόριο τσιπ στο χέρι ή στο μέτωπο
Αλλωστε η Αποκάλυψη μιλάει για το χέρι και το μέτωπο έτσι δεν είναι ?
Αρα οι ταυτότητες οι τωρινές με τους λατινικούς χαρακτήρες είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί από καλό πλαστικό χωρίς να αναγράφει θρήσκευμα
Κάτι που στη τελική δεν αφορά και το κράτος και κανέναν σε καμμιά δημόσια υπηρεσία να γνωρίζει τι πιστεύεις

Εμπιστοσύνη
Οχι αδιαφορία , αλλά και λίγη εμπιστοσύνη στην εκκλησία μας
Και όταν λέω εκκλησία μιλάω για την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος
Γιατί οι διάφορες παρά εκκλησιαστικές οργανώσεις από το 1990 περιμένουν και λένε λένε λένε λένε

ΟΧΙ ότι δεν προσφέρουν έργο , προσφέρουν ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αλλά ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μαζί με πανικό δεν είναι ότι καλύτερο
Καλή Σαρακοστή
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

UM64 έγραψε:Ερωτηση στην διαχείριση....

Η απάντηση κόπηκε γιατί θεωρηθηκε ακραία, ή απλά εγω δεν την εστειλα από δικό μου λάθος?
Ζωή μου δεν ΄την έκοψε κανείς την απάντησή σου, μάλλον ο δαίμων του Internet :evil: την έφαγε.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

ROMFAIA έγραψε:Ούτε τις ελευθερίες μας δεν στερούν , ούτε θα τα πάμε καλύτερα πνευματικά αν δεν τις πάρουμε (θεωρητικά) ....

Μα σε πνευματικό επίπεδο η Χάρις ειναι κάτι που δύσκολά ερχεται και εύκολα φεύγει. Και φευγει λίγο - λίγο χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
Όσο μπορούμε λοιπόν καλό ειναι να κρατάμε την Ομολογία μας δυνατα, μήπως και καταφερουμε να ελξουμε το έλεός Του γιατί ερχονται δύσκολες μέρες.

Ο καθενας συμφωνα με τις δυναμεις του.
:hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Δηλαδή να απειθούμε στους νόμους του κράτους ?
να μην δηλώνουμε τίποτα στην εφορία πχ επειδή για να το κάνουμε θα πρέπει να έχουμε ΑΦΜ ?
Να κοροϊδεύουμε το κράτος ότι δεν υπάρχουμε ?
Να βρούμε κανέναν πλαστογράφο να μας φτιάξει ένα ψεύτικο πιστοποιητικό θανάτου ?
Τι ?
Διότι δεν μπορούμε να λέμε έτσι εύκολα λόγια
Καλή Σαρακοστή
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από God_Send »

Προς το παρον δεν τιθεται θεμα για τις συγκεκριμενες ταυτοτητες. Το θεμα της μη αναγραφης θρησκευματος ειναι μεγαλο ζητημα, αλλα αυτο ξεκιναει απο τον ρατσισμο που οι παγκοσμιοποιητες και η ιστορια καλλιεργησε.

Οι ιδιοι δημιουργουν προβληματα και επινοουν λυσεις για αυτα με μοναδικο απωτερο σκοπο την εγκατασταση του δικου τους συστηματος διακυβερνησης και την καθιερωση του δικου τους Μεσσια, για εμας Αντιχριστο.

Αυτο μαζι με αλλα αποτελουν προετοιμασια για οσα θα συμβουν και που θα καταληξουν στο σφραγισμα. Και αυτο παιρνει χρονο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”