"Ο Αντίχριστος ήλθεν 1983 - 2013"
Συντονιστής: Συντονιστές
[color=darkred]Αγαπητοί μου φίλοι, το βιβλίο της Αποκαλύψεως είναι ένα βιβλίο Προφητικό.
Η προφητεία έχει ευρεία έννοια, και κινείται στο μέλλον, στο παρόν, αλλά και στο παρελθόν.
Αποκαλύπτει το μέλλον, που πάσα κτιστή λογική δημιουργία αγνοεί.
Κινείται στο παρόν,για ό,τι πράγμα εκφεύγει της προσοχής των συγγχρόνων.
Ο Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος προφήτεψε το μέλλον? Οχι βέβαια, παρά μόνο το παρόν. Ο πυρήνας της Προφητείας του ήταν..."Ιδε ο αμνός του Θεού"
Οταν προφητεύει λοιπόν, ο Χριστός είναι παρών, αλλά οι σύγχρονοί του δεν τον βλέπουν, δεν τον διακρίνουν.
Η προφητεία που κινείται στο παρελθόν, προφητεύειι εκείνα τα οποία αισθητό μάτι δεν τα έχει δεί.
Ο Μωϋσής ο μέγας Προφήτης, καταγράφη στο βιβλίο της Γεννέσεως την δημιουργία του κόσμου και του ανθρώπου.
Πώς ήξερε? Προφητικώς γράφει.
Πάνω στο βιβλίο της Αποκαλύψεως έχουν γραφεί τρία υπομνήματα, από τρείς Θεόπνευστους Πατέρες. Ο ένας είναι ο Ανδρέας Καισαρείας 6ος αιώνας, ο Αρέθας, αρχιεπίσκοπος Καισαρείας 9ος αιώνας, και ο Οικουμένιος, αρχιεπίσκοπος Τρίκκης 6ος αιώνας.
Οι πατέρες αυτοί ασχολήθηκαν με το προφητικό βιβλίο με σεβασμό και άκρα προσοχή, χωρίς ερμηνείες παρορμητικές και χρονολογικές, και όσοι από τους ερμηνευτές ασχολήθηκαν μαζί του, δίνοντας ερμηνείες που απείχαν από την Πατερική γραμμή απέτυχαν οικτρά και διαψεύσθηκαν.
Βέβαια ο ίδιος ο Ιησούς μας είπε για τα σημάδια του τέλους.."Οπως βλέπετε οτι τα φύλλα της συκιάς άνοιξαν επάνω στο κλαδί, και λέτε ότι εγγύς το θέρος, έτσι και όταν δείτε τα σημεία των καιρών, θα πείτε εγγύς το τέλος".
Ο Αγιος Ιγνάντιος συνιστά στον Αγιο Πολύκαρπο σε επιστολή του...
"Τους καιρούς καταμάνθανε. Τον υπέρ καιρόν προσδόκα, τον Αχρονον, τον Αόρατον, τον δι' ημάς ορατόν....".
Τον ωθεί λοιπόν, παρατήρησε...μελέτα τους καιρούς και συγγχρόνως περίμενε τον Υπέρχρονον, τον Αχρονον, τον Ιησού Χριστό τον Αιώνιον Υιόν και Λόγον του Θεού...περίμενέ Τον.
Και εμείς αγαπητοί μου, σε πνευματική εγρήγορση πάντα, να διακρίνουμε τα τεκταινόμενα γύρω μας όχι με το μάτι του κοσμικού παρατηρητή, αλλά με το μάτι εκείνο που συνεχίζει την οπτική των Πατέρων.
Τα πάντα βοούν γύρω μας οτι ο καιρός είναι "εγγύς".
Αν "ήγγικεν" όμως δεν μπορούμε να το διακινδυνεύσουμε.
Εκείνη την καίρια στιγμή ο Κύριος θα δώσει στους αγωνιστές Του εσωτερική πληροφόριση, και θα "δούν", διακρίνοντας το πρόσωπο του Αντιχρίστου και του Ψευδοπροφήτη.
Τώρα...εικάζουμε....αλλά το θέμα καλώς ετέθη σαν προβληματισμός, και είναι γόνιμη η συζήτηση επ' αυτού.
Η προφητεία έχει ευρεία έννοια, και κινείται στο μέλλον, στο παρόν, αλλά και στο παρελθόν.
Αποκαλύπτει το μέλλον, που πάσα κτιστή λογική δημιουργία αγνοεί.
Κινείται στο παρόν,για ό,τι πράγμα εκφεύγει της προσοχής των συγγχρόνων.
Ο Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος προφήτεψε το μέλλον? Οχι βέβαια, παρά μόνο το παρόν. Ο πυρήνας της Προφητείας του ήταν..."Ιδε ο αμνός του Θεού"
Οταν προφητεύει λοιπόν, ο Χριστός είναι παρών, αλλά οι σύγχρονοί του δεν τον βλέπουν, δεν τον διακρίνουν.
Η προφητεία που κινείται στο παρελθόν, προφητεύειι εκείνα τα οποία αισθητό μάτι δεν τα έχει δεί.
Ο Μωϋσής ο μέγας Προφήτης, καταγράφη στο βιβλίο της Γεννέσεως την δημιουργία του κόσμου και του ανθρώπου.
Πώς ήξερε? Προφητικώς γράφει.
Πάνω στο βιβλίο της Αποκαλύψεως έχουν γραφεί τρία υπομνήματα, από τρείς Θεόπνευστους Πατέρες. Ο ένας είναι ο Ανδρέας Καισαρείας 6ος αιώνας, ο Αρέθας, αρχιεπίσκοπος Καισαρείας 9ος αιώνας, και ο Οικουμένιος, αρχιεπίσκοπος Τρίκκης 6ος αιώνας.
Οι πατέρες αυτοί ασχολήθηκαν με το προφητικό βιβλίο με σεβασμό και άκρα προσοχή, χωρίς ερμηνείες παρορμητικές και χρονολογικές, και όσοι από τους ερμηνευτές ασχολήθηκαν μαζί του, δίνοντας ερμηνείες που απείχαν από την Πατερική γραμμή απέτυχαν οικτρά και διαψεύσθηκαν.
Βέβαια ο ίδιος ο Ιησούς μας είπε για τα σημάδια του τέλους.."Οπως βλέπετε οτι τα φύλλα της συκιάς άνοιξαν επάνω στο κλαδί, και λέτε ότι εγγύς το θέρος, έτσι και όταν δείτε τα σημεία των καιρών, θα πείτε εγγύς το τέλος".
Ο Αγιος Ιγνάντιος συνιστά στον Αγιο Πολύκαρπο σε επιστολή του...
"Τους καιρούς καταμάνθανε. Τον υπέρ καιρόν προσδόκα, τον Αχρονον, τον Αόρατον, τον δι' ημάς ορατόν....".
Τον ωθεί λοιπόν, παρατήρησε...μελέτα τους καιρούς και συγγχρόνως περίμενε τον Υπέρχρονον, τον Αχρονον, τον Ιησού Χριστό τον Αιώνιον Υιόν και Λόγον του Θεού...περίμενέ Τον.
Και εμείς αγαπητοί μου, σε πνευματική εγρήγορση πάντα, να διακρίνουμε τα τεκταινόμενα γύρω μας όχι με το μάτι του κοσμικού παρατηρητή, αλλά με το μάτι εκείνο που συνεχίζει την οπτική των Πατέρων.
Τα πάντα βοούν γύρω μας οτι ο καιρός είναι "εγγύς".
Αν "ήγγικεν" όμως δεν μπορούμε να το διακινδυνεύσουμε.
Εκείνη την καίρια στιγμή ο Κύριος θα δώσει στους αγωνιστές Του εσωτερική πληροφόριση, και θα "δούν", διακρίνοντας το πρόσωπο του Αντιχρίστου και του Ψευδοπροφήτη.
Τώρα...εικάζουμε....αλλά το θέμα καλώς ετέθη σαν προβληματισμός, και είναι γόνιμη η συζήτηση επ' αυτού.
-
stratos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνω και ετσι ειναι.anny έγραψε:[
Στους αγωνιστες ομως.
Σε εμας πως θα ερθει η πληροφοριση;
Με κανενα μειλ μηπως;
Ετσι πως μπλεξαμε με το νετ

Αδελφέ filotas,
φυσικά ο Βενέδικτοσ "κάνει"
το 666 στην Ελληνική γραφή.
Δηλαδή περιμέναμε να το "κάνει" σε κάποια άλλη ;
Τα γράμματα που αντιστοιχούν σε αριθμούς είναι Ελληνικά.
Ο Λόγος του Θεού για λόγους που μόνον Εκείνος
γνωρίζει προ πάντων των αιώνων,
και που εμείς μόνο να υποψιαστούμε μπορούμε πλησιάζοντας
λόγω των παθών μας,
θέλησε να εκφραστεί με λόγο γραπτό Ελληνικό.
Η Αποκάλυψη στα Ελληνικά γραμμένη, μας μιλάει για "ψηφισμό"
ονόματος του ενός και συγκεκριμένου Αντιχρίστου,
στην Ελληνική γραφή βέβαια του ονόματός του.
Πιστεύω ότι οι πρώτοι που θα καταλάβουν τον Αντίχριστο θα
είμαστε οι Ελληνες, και θα συμβάλλουμε στο να
ενημερωθούν και οι άλλοι.
Τώρα επειδή προδρομικώς "... και ιδού Αντίχριστοι γεγόνασι πολλοί ... "
και επειδή "όποιος έχει το όνομα έχει και τη χάρη"
δεν μας εκπλήσσει που ο Ράτσιγγερ μας την βγήκε με ... 666.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
λόγω των παθών μας,
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
-
AnastasiaD
- Συστηματικός Αποστολέας

Ζητω η Ελλας,,,,ναιrelis έγραψε:Αδελφέ filotas,
λόγω των παθών μας,
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
Αλλα θα εκανα μια παρλαγη στο ολο θεμα
ΑντιΧρίστου----συνεπάγεται με μαθηματική απόδειξη ότι Αντί του Χριστού, να μας έρθει καλύτερα η Παναγία για να ησυχάσουμε όλοι μας και να έχουμε τη ψυχή μας γαληνεμένη και όχι κατακυριευμένη από προβλήματα
Αγαπητή Αναστασία, είσαι νοητικά συντονισμένη σε άλλο μήκος κύμματος,
και μάλλον αντιμετωπίζεις το θέμα ως θρίλλερ, απο το οποίο για να γλυτώσεις κλείνεις τα μάτια, ή αλλάζεις κανάλι, για να σου φύγει η ταχυκαρδία του φόβου.
Ασε καλή μου σ' αυτή την ενότητα να μιλούν οι φίλοι που γνωρίζουν, ή προβληματίζονται πνευματικά, αφού εσύ δεν έχεις ανησυχία, περιπλανήσου αλλού.
Εχει ο χώρος δεκάδες θέματα στα οποία η συμβολή σου θάναι πιο παραγωγική.
Με αγάπη.
και μάλλον αντιμετωπίζεις το θέμα ως θρίλλερ, απο το οποίο για να γλυτώσεις κλείνεις τα μάτια, ή αλλάζεις κανάλι, για να σου φύγει η ταχυκαρδία του φόβου.
Ασε καλή μου σ' αυτή την ενότητα να μιλούν οι φίλοι που γνωρίζουν, ή προβληματίζονται πνευματικά, αφού εσύ δεν έχεις ανησυχία, περιπλανήσου αλλού.
Με αγάπη.
-
AnastasiaD

Ευχαριστω πολυ, δε κανει τιποτα & να είσαι καλά με πολύ αγάπηanny έγραψε:Αγαπητή Αναστασία, είσαι νοητικά συντονισμένη σε άλλο μήκος κύμματος,
Με αγάπη.
Ακριβώς, καλά το έθεσες το θέμα: Εθελοτυφλώ παντελώς όμως &&& αλλά....ζω κανάλι γιατί θέλω να βλέπω μόνο όσα μου αρέσουν.....
Βέβαια είμαι συντονισμένη σε άλλο μήκος κύματος................
αλλά δε ξέρω άμα μπορέσεις να βρείς......τη δική μου συχνότητα, γιατί εκπέμπει μόνο αγάπη
Re: antixristos
AnastasiaD έγραψε:Sygnomi νασε ρωτησω γιατι εγω προσωπικα απο τα μαθηματικα δημοτικου που ξερω και θυμαμαι το Ν δε κανει 50, το Σ σε κανει 200, το Ο δε κανεο 70,,,,,,εκτος ενταξει και εμενα Αναστασια με λενε οποτε βαλε οτι αριθμους θελεις και βγαλε το ονομα μου ισο με αυτο το πανομοιοτυπο αριθμο που βγαζειςtomR έγραψε:Η πραγματικότητα πάντως , είναι ότι το Όνομα του σημερινού Πάπα ( Βενέδικτος ) δίνει τον αριθμό 666God_Send έγραψε: Αυτός ειναι ο επισημος τιτλος του Πάπα στα λατινικα και αν τα προσθεσουμε κανει 666...Δεν ειναι παραξενο μιας και ο Αγιος Κοσμας ήδη εχει πει για τον Πάπα οτι θα ειναι η αιτια.
Β = 2
Ε = 5
Ν = 50
Ε = 5
Δ = 4
Ι = 10
Κ =20
Τ = 300
Ο = 70
Σ = 200
ΣΥΝΟΛΟ 666.
Η αλήθεια είναι , ότι στην 5η δημοτικού είχα μάθει το Ελληνικό σύστημα αρίθμησης , αγαπητή μου , είναι σίγουρο ότι το Ν κάνει 50 , το Σ κάνει 200 το Ο κάνει 70 . . .
Αγαπητή μου , μάλλον ,δεν τα είχες μάθει καλά , δεν πειράζει τώρα το ξέρεις .
Η πραγματικότητα είναι ότι με το ελληνικό σύστημα γίνετε η ψηφιοποίηση και λογικό είναι ότι και τα ονόματα γράφονται στα Ελληνικά .
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι το ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ δίνει 666.
(εγώ μόνο Αυτό είπα ) , και αυτό είναι αλήθεια .αλήθεια είναι επίσης ότι τον αριθμό αυτό δεν τον συμπεράναμε . .ούτε τον βρήκαμε ως παράγωγο κάποιου συλλογισμού , μας δόθηκε από τον Α. Ιωαννη ( έτσι απλά ) , και μας είπε δίνοντάς τον μας, ότι είναι αριθμός ανθρώπου ( έτσι απλά ) και ( ΝΟΜΙΖΩ ) ότι ο Ιωαννης , λέει ότι όποιος θέλει μπορεί να ψάξει ποιο θα μπορεί να είναι αυτό το όνομα , ( αυτό ) δεν είπα κάτι άλλο .
Το όνομα ,και ,του ΠΑΠΑ όταν ψηφιοποιείτε γράφετε στα Ελληνικά, είτε το θες filotas είτε όχι .
-
AnastasiaD

Re: antixristos
Σευχαριστω αγαπητε που εφτασα στα 28 και μαθαινω μαθηματικα απο εσενα και οχι απο τους πρωην και νυν καθηγητες πανεπιστημιωνν....tomR έγραψε:AnastasiaD έγραψε:Sygnomi νασε ρωτησω γιατι εγω προσωπικα απο τα μαθηματικα δημοτικου που ξερω και θυμαμαι το Ν δε κανει 50, το Σ σε κανει 200, το Ο δε κανεο 70,,,,,,εκτος ενταξει και εμενα Αναστασια με λενε οποτε βαλε οτι αριθμους θελεις και βγαλε το ονομα μου ισο με αυτο το πανομοιοτυπο αριθμο που βγαζειςtomR έγραψε: Η πραγματικότητα πάντως , είναι ότι το Όνομα του σημερινού Πάπα ( Βενέδικτος ) δίνει τον αριθμό 666
Β = 2
Ε = 5
Ν = 50
Ε = 5
Δ = 4
Ι = 10
Κ =20
Τ = 300
Ο = 70
Σ = 200
ΣΥΝΟΛΟ 666.
Η αλήθεια είναι , ότι στην 5η δημοτικού είχα μάθει το Ελληνικό σύστημα αρίθμησης , αγαπητή μου , είναι σίγουρο ότι το Ν κάνει 50 , το Σ κάνει 200 το Ο κάνει 70 . . .
Αγαπητή μου , μάλλον ,δεν τα είχες μάθει καλά , δεν πειράζει τώρα το ξέρεις .
Η πραγματικότητα είναι ότι με το ελληνικό σύστημα γίνετε η ψηφιοποίηση και λογικό είναι ότι και τα ονόματα γράφονται στα Ελληνικά .
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι το ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ δίνει 666.
(εγώ μόνο Αυτό είπα ) , και αυτό είναι αλήθεια .αλήθεια είναι επίσης ότι τον αριθμό αυτό δεν τον συμπεράναμε . .ούτε τον βρήκαμε ως παράγωγο κάποιου συλλογισμού , μας δόθηκε από τον Α. Ιωαννη ( έτσι απλά ) , και μας είπε δίνοντάς τον μας, ότι είναι αριθμός ανθρώπου ( έτσι απλά ) και ( ΝΟΜΙΖΩ ) ότι ο Ιωαννης , λέει ότι όποιος θέλει μπορεί να ψάξει ποιο θα μπορεί να είναι αυτό το όνομα , ( αυτό ) δεν είπα κάτι άλλο .
Το όνομα ,και ,του ΠΑΠΑ όταν ψηφιοποιείτε γράφετε στα Ελληνικά, είτε το θες filotas είτε όχι .
σευχαριστω που αξιωθηκα να μπω στον νεο αριθμητικο τροπο σκεψης σου....
εξηγησε μου το ονομα μου Αναστασια ποσο κανει για να ξερω το αριθμητικο επιπεδο που υπαγεται το χριστιανικο ονομα μου