Για τα λογια σου στη παρενθεση απο μικρο παιδι ακουω,,,θα ερθει θα ερθει ο Αντιχριστος,,,αλλα μεχρι τωρα δοξα τω Θεω δε το βλεπω...νομιζω και στα παιδια μου μετα απο χρονια τα ιδια θα λενεGod_Send έγραψε:Θα ηθελα οσοι εχετε διαβασει το συγκεκριμενο βιβλιο του Πατερα Μαξιμου να μου πειτε την γνωμη σας περι της μελετης του. Αν δεν το εχετε διαβασει, οσοι ασχολειστε με το θεμα των προφητειων και τα εσχατολογικα πιστευω οτι αξιζει να διαβαστει. Προσωπικα και μιλαω ειλικρινα τα οσα διαβασα δικαιολογησαν τον τιτλο. Θα ηθελα πολυ να μοιραστειτε τις σκεψεις σας μαζι μου.
(Με λιγα λογια το βιβλιο παρουσιαζει μεσα απο μια τεραστια μελετη οτι γεννηθηκε το 1983, θα παρουσιαστει στον κοσμο το 2012-2013, θα κυβερνησει τα 3,5 πρωτα χρονια σαν καλος θεουλης και τα επομενα 3,5 θα φανερωσει το πραγματικο του προσωπο, με την Δευτερα Παρουσια να ερχεται το 2018-2019)
Ξερω οτι πολλοι θα πειτε οτι οσοι ειναι ταγμενοι στον Χριστο δεν θα επρεπε να βγαινουν στην τηλεοραση και ισως να εχετε καποια ισως αρνητικη εικονα για τον π. Μαξιμο ή για αλλους κληρικους που εκφραζονται μεσα απο την TV.
Ομως πιστευω οτι ζουμε σε συγχρονοι εποχη και ισως πλεον το μεσο ακομη και για την διαδοση του λογου του Θεου να ειναι οντως το διαδικτυο και η τηλεοραση. Πως αραγε οι δυο προφητες νομιζετε οτι θα πληροφορησουν τον κοσμο για τον Αντιχριστο οταν θα ερθει ? Σιγουρα οχι σε συναξεις σε πλατειες. (και αυτο ειναι το 2ο ερωτημα μου).Αλλωστε και ο Αγιος Κοσμας οταν εφτασε η ωρα, εφυγε απο το Αγιο Ορος και αρχισε περιοδειες σε ολη την Ελλαδα για να διδαξει και να εμψυχωσει.
Ειλικρινα περιμενω αποψεις σας σε αυτα τα δυο ερωτηματα
και σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω τον αγιο ιωαννη τον θεολογο και το μοναστηρι, το παρεκκλησι, τη σπηλια, αλλα αυτα που γραφονται...γιατι αμα ο καθενας αρχισει να γραφει,,,το μακρυ του και το κοντο του ξερεις τι θα γινει??