ΙΩΝΑΣΕγώ φίλοι μου κατεβαίνω με το άλογό μου
Συντονιστής: Συντονιστές
Θα σας πω, σύντομα! :Dparoikos έγραψε:Αν θελεις Γιάβι πες μας τι πρεπει οπωσδήποτε να δει ο επισκέπτης του νησιού. Σύστησέ μας μέρη που τα ξέρει μόνο ένας ντόπιος κι όχι οι τουρίστες που πανε απλώς από μόνοι τους....YiaVi έγραψε:Πολύ χαίρομαι που θα πάτε στο νησί από όπου κατάγομαι. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, στη διάθεσή σας... :) :D
Κατατόπισε μας για μαγαζιά που αξίζουν (ταβέρνες, καφετέριες κλπ)
Δώσε μια εικόνα για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή για τα ξενοδοχεία.
Αυτα προς το παρόν![]()

paroikos έγραψε:Με κάποιους φίλους του athos.edo μας κατέβηκε η ιδέα να πάμε στην Άνδρο στην Ι.Μ. Αγίου Νικολάου με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας, και φυσικά να απολαύσουμε κάποιες μέρες τις ομορφιές του νησιού. Θα μου πείτε είναι νωρίς ίσως για τέτοιες ανακοινώσεις. Αλλά κάνω το πρώτο βήμα ώστε να δούμε ποιοι θα δηλώσουν για την καλοκαιρινή μας εξόρμηση.
Εν συνεχεία θα κανονίσουμε κι απο κοινού τα υπόλοιπα και κυρίως την ημέρα αναχώρησης ώστε να προβούμε και στις κατάλληλες κινήσεις για την εκεί διαμονή μας.Προτείνω οι δηλώσεις να γίνουν μέχρι τις 20 Ιουνίου, ώστε να ξέρουμε επακριβώς ποιοι επιθυμούν σε πρώτη φάση να συμμετάσχουν και να κανονιστούν και τα υπόλοιπα...
Όσοι πιστοί....προσέλθετε!