Η πρώτη αξιολόγηση της μέχρι τώρα δημοσκόπησης* της κύριας σελίδας δείχνει ότι υπάρχουν ουσιαστικά τρείς κατηγορίες μελών:
Μία μεγάλη (70%) κατηγορία μελών που δεν γνωρίζουν κανένα άλλο μέλος του ιστοχώρου
Μιά δεύτερη σαφώς μικρότερη (15%) μελών που γνωρίζουν "πρόσωπα και πράγματα" εντός του ιστοχώρου...
Μιά τρίτη (9%) κατηγορία που γνωρίζουν ένα μόνο μέλος
Σχόλια/εισηγήσεις προτάσεις επί του όλου θέματος της προσωπικής αλληλογνωριμίας των edo μελών είναι ευπρόσδεκτα.
1ον είμαι νέος στο forum (κ ωραίος να λέγετε) Όλοι ως νέοι ξεκινήσαμε (άσχετα αν δεν είμαστε ωραίοι)
2ον καμία από τις συναντήσεις σας δεν γίνεται σε προσβάσημο για μένα τόπο Ακούμε προτάσεις
3ον γενικότερα δεν έχω κανέναν φίλο που να είναι Χριστιανός και να μπορεί να δουλέψει PC χεχε, αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει Εδώ σε βρίσκω ανημέρωτο γιατί οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουν πολύ περισσότερα από έναν απλό χειρισμό
!
1ον είμαι νέος στο forum (κ ωραίος να λέγετε) Όλοι ως νέοι ξεκινήσαμε (άσχετα αν δεν είμαστε ωραίοι)
2ον καμία από τις συναντήσεις σας δεν γίνεται σε προσβάσημο για μένα τόπο Ακούμε προτάσεις
3ον γενικότερα δεν έχω κανέναν φίλο που να είναι Χριστιανός και να μπορεί να δουλέψει PC χεχε, αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει Εδώ σε βρίσκω ανημέρωτο γιατί οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουν πολύ περισσότερα από έναν απλό χειρισμό
!
Δεν έχεις άδικο, όμως εγώ δεν ξέρω κανέναν από το forum :-k :-k
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη.
Και εγώ δεν γνωρίζω κανένα από τα μέλη του φόρουμ.
Ο λόγος είναι η έλλειψη χρόνου.Ενώ θα ήθελα να συναντήσω από κοντά ορισμένα από τα μέλη του φόρουμ,αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνω από τη στιγμή που λόγω έλλειψης χρόνου,μου είναι δύσκολο να είμαι συνεπής απέναντι στους συγγενείς και στους αδελφικούς μου φίλους.
Αν βρεθεί χρόνος τότε θα προτιμήσω να επισκεφτώ την σύναξη φοιτητών και αποφοίτων της ενορίας μου,όπου συντονιστής είναι ο πνευματικός μου.
Για όσους όμως δεν έχουν φίλους ή αισθάνονται μοναξιά,πιστεύω ότι τόσο οι συνάξεις του φόρουμ,όσο και οι συνάξεις των νέων σε αρκετές ενορίες της χώρας είναι μια ωφέλιμη δραστηριότητα και μια ευκαιρία για να γνωρίσουν κάποιους από τους "συναθλητές" τους.
Καλό βράδυ.