Η εικόνα του ..Ριβάλντο με φωτοστέφανο !!!
Συντονιστής: Συντονιστές
Μην σκοτώνεσαι..Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία!
Η Ιερά Σύνοδος ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις περιπτώσεις που θα έπρεπε να έχει παρέμβει.. Και αριθμητικά, και ποιοτικά... Τι να λέμε τώρα..
"Ο μισθωτός δε, και ουκ ών ποιμήν, ου ουκ εισί τα πρόβατα ίδια, θεωρεί τον λύκον ερχόμενον και αφίησι τα πρόβατα και φεύγει"
Ναι να κάνετε δώρο στην ιερά σύνοδο ένα κουτάκι με σπίρτα για να έχουν να καίνε βιβλία ταινίες μιούζικαλ παραστάσειςVosk0z έγραψε:Μην σκοτώνεσαι..Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία!
Η Ιερά Σύνοδος ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις περιπτώσεις που θα έπρεπε να έχει παρέμβει.. Και αριθμητικά, και ποιοτικά... Τι να λέμε τώρα..
Τι λέμε ρε παιδιά ?
Βρέθηκε εκεί ένας γκάου και έκανε ένα αστείο για να κερδίσει κιόλας και κάτι τρέχει ?
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
Πως ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι διαφημίζουμε και προβάλουμε το κακό όταν συζητάμε γιαυτό
Ξέρετε πόσοι δεν είχαν ιδέα ? ( όπως εγώ )
Κοιτάξτε πόσους επισκέπτες έχει το φόρουμ
Ολους αυτούς τους ενημερώνετε για αυτή την βλακεία
Ε ένας γκάου έκανε εκεί πέρα μια βλακεία
Πρόβλημά του , λες και ο Θεός άμα θέλει δεν έχει τρόπους να το σταματήσει
Και οι πνευματικά αδύναμοι που παρασέρνονται από άγνοια; Άκουσες τι είπε ο δημοσιογράφος. Ίσα ίσα πρόλαβε τη μάνα του να μη φιλήσει την εικόνα του Ριβάλντο, γιατί νόμιζε πως ήταν άγιος. Ε όχι. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τα έργα του διαβόλου να αλωνίζουν σε μια Ορθόδοξη χώρα σαν την Ελλάδα. Αν δεν το ξέρετε μάλιστα, υπάρχει νόμος που αναφέρεται στην προσβολή του θρησκεύματος. Γιατί άραγε σχεδόν κανείς δεν τον ανέφερε;lovethink έγραψε:Ναι να κάνετε δώρο στην ιερά σύνοδο ένα κουτάκι με σπίρτα για να έχουν να καίνε βιβλία ταινίες μιούζικαλ παραστάσειςVosk0z έγραψε:Μην σκοτώνεσαι..Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία!
Τι λέμε ρε παιδιά ?
Βρέθηκε εκεί ένας γκάου και έκανε ένα αστείο για να κερδίσει κιόλας και κάτι τρέχει ?
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
lovethink έγραψε:Ναι να κάνετε δώρο στην ιερά σύνοδο ένα κουτάκι με σπίρτα για να έχουν να καίνε βιβλία ταινίες μιούζικαλ παραστάσειςVosk0z έγραψε:Μην σκοτώνεσαι..Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία!
Τι λέμε ρε παιδιά ?
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
Στον καθε "γκαου" :
Παντα καπου πρεπει να υπαρχει ενα οριο.Η ελευθερια σου θα σταματαει εκει που αρχιζει η δικη μου.Οτι σεβομαι ,δεν εχεις το δικαιωμα να το γελοιοποιεις η να το εκμεταλλευεσαι.
Αν καποιος επι παραδειγματι δεν εχει προβλημα με το να γελοιοποιουν την μητερα του,τον πατερα του,η το παιδι του, εγω εχω. Και εχω το δικαιωμα και την υποχρεωση να σε σταματησω.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Η ιερά σύνοδος πρέπει να ασχοληθεί και με μεγαλύτερες βλασφημίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία! :x
Απίστευτα προσβλητικό και υβριστικό βίντεο κυκλοφορεί για τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο που δεν πρέπει να δει κανείς ή να ακούσει. Αν διαβάζει κανείς από την αρχιεπισκοπή καλό είναι να κινηθούν διαδικασίες για την απόσυρσή του (από τη γνωστή ιστοσελίδα που ανεβάζουμε βιντεάκια).
Μη μου πεις πως ήταν αυτό που έδειξε χθες ο Λαζόπουλος. Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση χθες...sakis_ έγραψε:Η ιερά σύνοδος πρέπει να ασχοληθεί και με μεγαλύτερες βλασφημίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία! :x
Απίστευτα προσβλητικό και υβριστικό βίντεο κυκλοφορεί για τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο που δεν πρέπει να δει κανείς ή να ακούσει. Αν διαβάζει κανείς από την αρχιεπισκοπή καλό είναι να κινηθούν διαδικασίες για την απόσυρσή του (από τη γνωστή ιστοσελίδα που ανεβάζουμε βιντεάκια).