Η εικόνα του ..Ριβάλντο με φωτοστέφανο !!!

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

Θα συμφωνήσω με την αγαπητή ρομφαία.
Οσο αήνεις το δηλητήριο να περνά στο αίμα σου τόσο μεγαλύτερο κακό θα πάθεις.

Εκτός βέβαια και αν έχεις 'Μυθριδατισμο'
Vosk0z
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Vosk0z »

Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία!
Μην σκοτώνεσαι..

Η Ιερά Σύνοδος ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις περιπτώσεις που θα έπρεπε να έχει παρέμβει.. Και αριθμητικά, και ποιοτικά... Τι να λέμε τώρα.. :roll:
"Ο μισθωτός δε, και ουκ ών ποιμήν, ου ουκ εισί τα πρόβατα ίδια, θεωρεί τον λύκον ερχόμενον και αφίησι τα πρόβατα και φεύγει"
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Vosk0z έγραψε:
Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία!
Μην σκοτώνεσαι..

Η Ιερά Σύνοδος ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις περιπτώσεις που θα έπρεπε να έχει παρέμβει.. Και αριθμητικά, και ποιοτικά... Τι να λέμε τώρα.. :roll:
Ναι να κάνετε δώρο στην ιερά σύνοδο ένα κουτάκι με σπίρτα για να έχουν να καίνε βιβλία ταινίες μιούζικαλ παραστάσεις
Τι λέμε ρε παιδιά ?
Βρέθηκε εκεί ένας γκάου και έκανε ένα αστείο για να κερδίσει κιόλας και κάτι τρέχει ?
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
Πως ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι διαφημίζουμε και προβάλουμε το κακό όταν συζητάμε γιαυτό
Ξέρετε πόσοι δεν είχαν ιδέα ? ( όπως εγώ )

Κοιτάξτε πόσους επισκέπτες έχει το φόρουμ
Ολους αυτούς τους ενημερώνετε για αυτή την βλακεία
Ε ένας γκάου έκανε εκεί πέρα μια βλακεία
Πρόβλημά του , λες και ο Θεός άμα θέλει δεν έχει τρόπους να το σταματήσει
Ioan
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioan »

Η βλακεία είναι δεδομένη. Οπως και η βλασφημία. Και πιστεύω πως θα ξεφουσκώσει το θέμα έτσι κι αλλιώς. Ας μην επιβραδύνουμε κι εμείς αυτό το ξεφούσκωμα.
Δυστυχώς κυκλοφορούν και πολύ χειρότερα απ'αυτό τα οποία απλά εμείς δεν τα ξέρουμε. Και να σας πω την αλήθεια, καλύτερα που δεν τα ξέρω.
Voliotis
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Voliotis »

lovethink έγραψε:
Vosk0z έγραψε:
Μην σκοτώνεσαι..

Ναι να κάνετε δώρο στην ιερά σύνοδο ένα κουτάκι με σπίρτα για να έχουν να καίνε βιβλία ταινίες μιούζικαλ παραστάσεις
Τι λέμε ρε παιδιά ?
Βρέθηκε εκεί ένας γκάου και έκανε ένα αστείο για να κερδίσει κιόλας και κάτι τρέχει ?
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ

Και οι πνευματικά αδύναμοι που παρασέρνονται από άγνοια; Άκουσες τι είπε ο δημοσιογράφος. Ίσα ίσα πρόλαβε τη μάνα του να μη φιλήσει την εικόνα του Ριβάλντο, γιατί νόμιζε πως ήταν άγιος. Ε όχι. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τα έργα του διαβόλου να αλωνίζουν σε μια Ορθόδοξη χώρα σαν την Ελλάδα. Αν δεν το ξέρετε μάλιστα, υπάρχει νόμος που αναφέρεται στην προσβολή του θρησκεύματος. Γιατί άραγε σχεδόν κανείς δεν τον ανέφερε;
Εικόνα
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:
Vosk0z έγραψε:
Μην σκοτώνεσαι..

Τι λέμε ρε παιδιά ?
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ

Στον καθε "γκαου" :
Παντα καπου πρεπει να υπαρχει ενα οριο.Η ελευθερια σου θα σταματαει εκει που αρχιζει η δικη μου.Οτι σεβομαι ,δεν εχεις το δικαιωμα να το γελοιοποιεις η να το εκμεταλλευεσαι.
Αν καποιος επι παραδειγματι δεν εχει προβλημα με το να γελοιοποιουν την μητερα του,τον πατερα του,η το παιδι του, εγω εχω. Και εχω το δικαιωμα και την υποχρεωση να σε σταματησω.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
sakis_
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sakis_ »

Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία! :x
Η ιερά σύνοδος πρέπει να ασχοληθεί και με μεγαλύτερες βλασφημίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.
Απίστευτα προσβλητικό και υβριστικό βίντεο κυκλοφορεί για τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο που δεν πρέπει να δει κανείς ή να ακούσει. Αν διαβάζει κανείς από την αρχιεπισκοπή καλό είναι να κινηθούν διαδικασίες για την απόσυρσή του (από τη γνωστή ιστοσελίδα που ανεβάζουμε βιντεάκια).
Voliotis
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Voliotis »

sakis_ έγραψε:
Voliotis έγραψε:Αίσχος! Θα πρέπει να παρέμβει η Ιερά Σύνοδος για να καταδικάσει αυτή τη βλασφημία! :x
Η ιερά σύνοδος πρέπει να ασχοληθεί και με μεγαλύτερες βλασφημίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.
Απίστευτα προσβλητικό και υβριστικό βίντεο κυκλοφορεί για τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο που δεν πρέπει να δει κανείς ή να ακούσει. Αν διαβάζει κανείς από την αρχιεπισκοπή καλό είναι να κινηθούν διαδικασίες για την απόσυρσή του (από τη γνωστή ιστοσελίδα που ανεβάζουμε βιντεάκια).
Μη μου πεις πως ήταν αυτό που έδειξε χθες ο Λαζόπουλος. Είπα κι εγώ να δω λίγη τηλεόραση χθες... :?
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”