ntinoula έγραψε:Άμα ξέρει κάποιος ας του πει, δεν είναι κακό :) Εξάλλου, τον φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν
Ακριβώς ! :D
Κάποιος είπε για κάποιον "πνευματικό".
Δηλαδή ;
Τί είναι αυτός ο πνευματικός ; Είναι ο ιερέας της γειτονιάς μου ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο της εκκλησίας ;
Charoush έγραψε:Charoush = Άντρας που βαδίζει τις 29 περιφορές της Γης γύρω από τον Ήλιο.
Αλλά μήπως βγήκαμε από το θέμα ; Ποιες είναι οι διαδικασίες βρε παιδιά ;
Τί θα κάνω ; Θα πάω στο παπά της ενορίας μου ; Τί θα του πω ; Πρέπει να του δώσω χρήματα ; Χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό από νομαρχία ;
Δε γνωρίζω βρε παιδια.
Πείτε μου.
Πρέπει να κάνεις δημοσίευση του γάμου σε μια εφημερίδα, να πας στην ενορία που ανήκεις με δύο μάρτυρες και το απόκομμα της αγγελίας για να υπογραφεί μια δήλωση αγαμίας και μετά με τα σχετικά χαρτιά που θα πάρεις θα πας στην οικεία μητρόπολη για την έκδοση της άδειας γάμου.Πιο πολλές πληροφορίες μπορείς να πάρεις από τον εφημέριο της ενορίας σου.
Πάντως με όλες τις παραπάνω δημοσιεύσεις φαίνεται η αγωνία των σημερινών νέων σχετικά με την εύρεση συντρόφου. Δεν είμαι ο αρμοδιότερος να κρίνω αν το site είναι σωστή μέθοδος εύρεσης συντρόφου αλλά και πάλι γιατί να μη γίνει μια πρώτη επαφή με αυτόν τον τρόπο; Όσο για τη συνέχεια ας το αφήσουμε και λίγο στον Κύριο.
lovethink έγραψε:
A και μόλις τα κάνεις όλα αυτά τότε να βρεις και νύφη
Δεν ξέρω αν το έμαθες, οι νύφες πλέον δεν είναι απαραίτητες υπάρχουν εικονικές σύντροφοι προσφορα της νέας τεχνολογίας.Καλή φάση, δε γκρινιάζουν, δε ζητάνε λεφτά και το κυριότερο όποτε δε γουστάρεις τις σβήνεις
ntinoula έγραψε:Mιλάτε για τις κοπέλες λες και είναι κάποιο πράγμα ή σκουπίδι..
Έχεις δίκιο.Δεν πρέπει να αστειευόμαστε με αυτό το σοβαρό ζήτημα απλά είπα να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα.Άλλωστε και πιο πάνω έγραψα πως είναι εμφανης η αγωνία των νέων για την αποκατάστασή τους.