Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007
Συντονιστής: Συντονιστές
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χαίρομαι ιδιαίτερα που στέφθηκε με τόση επιτυχία η συνάντηση της Θεσσαλονίκης. Αν και μπορώ να πω ότι σας ζήλεψα λίγο (με την καλή έννοια), και θα ήθελα να είμαι κοντά σας και εγώ. Ίσως την επόμενη φορά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες...
Χαίρομαι επίσης που το ταξίδι τελείωσε αισίως για όσους ήρθαν από μακρυά. Ομολογώ ότι εχθές είχα λίγο ανησυχία για το αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κακοκαιρία...
Να είστε καλά παιδιά και μην αμελήσετε να το ξανα-κανονίσετε... ;) ;) ;) ;)
Χαίρομαι επίσης που το ταξίδι τελείωσε αισίως για όσους ήρθαν από μακρυά. Ομολογώ ότι εχθές είχα λίγο ανησυχία για το αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κακοκαιρία...
Να είστε καλά παιδιά και μην αμελήσετε να το ξανα-κανονίσετε... ;) ;) ;) ;)
Kαλημέρα σε όλους! ; Άγγελε πολύ καλά έκανες που ζήλεψες! Την επόμενη φορά κανόνισε. Ηλία και Νίκο από Λϊβερπουλ, πριν από Σαρακοστή θα βρεθούμε με τον Ηλία στο ρακάδικο της Μρσίνης 1000% και ελπίζω οι θεσσαλονικείς Βασίλεις, Γιούλη Yunan max1 να μας τιμήσουν. Όποιος άλλος θελήσει να μάθει λεπτομέρειες ας στείλει π.μ. θα είναι ευπρόσδεκτος. Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να αναπτυχθούν τόσο πολύ οι διαπροσωπκές σχέσεις που να μην υπάρχει η ανάγκη των δημοσιύσεων για συναντήσεις στο site.
Την καλημέρα μου στον Νίκο τον υπερβολικό. Δεν σου χαρισα BW ρε Νίκο...κόψε τις υπερβολές

Την καλημέρα μου στον Νίκο τον υπερβολικό. Δεν σου χαρισα BW ρε Νίκο...κόψε τις υπερβολές
Έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ, αυτό εννοείται. Αλλά και τον "αν θέλει ο Θεός" μπορεί να είναι έκφραση απόλυτης πίστης (που δεν έχω γι' αυτό δεν εκφράζομαι όπως είπες) ή ευσεβής υπεκφυγή. :D :D :D ., σαν να λές στον άλλο δηλ. με το στόμα "θέλω" και με την καρδιά σου "καλά περίμενε...αν τα ξαναπούμε γάψε μου...". Για μας που προσπαθούμε να πιστεύομε εα παραβίαση ανοιχτών θυρών αν προσθέσουμε το "αν θέλει ο Θεός". :D :D . Αλλά κατά βάσιν και κατ' ουσίαν έχεις δίκιο :Dfiltor έγραψε:parikos_ έγραψε:...πριν από Σαρακοστή θα βρεθούμε με τον Ηλία στο ρακάδικο της Μρσίνης 1000%
"Αν θέλει ο Θεός" λέμε αδερφέ όχι 1000%... :D
Περαστικά σας και κρίμα πάντως γιατί σας περιμέναμε πως και πως. Την επόμενη φορά πάντως πιστεύω να τα καταφέρετε.
Επειδή μάλιστα δεν είμαστε και πολλοί στη Θεσ/νίκη, αν δεις ότι έχετε χρόνο κάποια στιγμή για έναν καφέ, στείλε σε κάποιον από μας ένα pm κι αυτός θα επικοινωνήσει με τους άλλους για να βρεθούμε. Δε χρειάζεται πια να βγάζουμε ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων μήνες πριν για να μαζευτούμε 5-6 άτομα να πάμε για έναν καφέ και να τα πούμε :)
Επειδή μάλιστα δεν είμαστε και πολλοί στη Θεσ/νίκη, αν δεις ότι έχετε χρόνο κάποια στιγμή για έναν καφέ, στείλε σε κάποιον από μας ένα pm κι αυτός θα επικοινωνήσει με τους άλλους για να βρεθούμε. Δε χρειάζεται πια να βγάζουμε ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων μήνες πριν για να μαζευτούμε 5-6 άτομα να πάμε για έναν καφέ και να τα πούμε :)