-Ωραίο το κείμενο, Misha! Φοβάμαι, όμως, μην ''κατηγορηθείς'' για ρομαντικός, διότι ποιός στην εποχή μας ασπάζεται τέτοιες απόψεις;
-Αν συνεχίσουμε έτσι, θα ξημερωθούμε. Γιαυτό καλό βράδυ και παν μέτρον άριστον!
Συντονιστής: Συντονιστές

NIKOSZ έγραψε:Ασχετο!!
Βλεπετε τι ψωμια τρωμε?

Συμφωνώ απόλυτα σέ όλα. Επί τη ευκαιρία μπορούμε να έχουμε και καμμία συνταγή για ψωμί?lovethink έγραψε:NIKOSZ έγραψε:Ασχετο!!
Βλεπετε τι ψωμια τρωμε?Είδαμε είδαμε
Και εγώ ζυμώνω δικό μου με αλεύρι βιολογικό που παίρνω από καταστήματα βιολογικών .Δεν είναι καθόλου ακριβό
Οσο αφορά τα βίντεο Βασίλη δεν τα είδα ακόμα γιατί έχω πολύ δουλειά
αλλά ότι και να δείχνουν δεν με αφορά .Οπως επίσης έχω δει τη ταινία "οι κόρες της ντροπής" ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ , αλλά επίσης δεν επιρρεάζει την πίστη μου προς Τον Θεό και Τον Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο
Με λίγα λόγια ΚΑΜΜΙΑ κοινωνία ΚΑΜΜΙΑ παράταξη ΚΑΝΕΝΑΣ πατριάρχης ΚΑΝΕΝΑΣ Χριστόδουλος ΚΑΝΕΝΑΣ Στρατηγόπουλος ( τον έχω άχτι ) Κανένας Κανένας Κανένας και ποτέ δεν θα με κάνει εξαιτίας των δικών του θέσεων ή απόψεων ή του τρόπου που τις εκφράζει και τις τελεί να με κάνει να πω πως δεν υπάρχει Θεός ή ότι ο Θεός είναι άδικος
Αδικοι είμαστε εμείς με τον τρόπο που χειριζόμαστε τις γραφές και τα όσα έχουμε "κληρονομιά"
Υπάρχουν πολλέςlookfor έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα σέ όλα. Επί τη ευκαιρία μπορούμε να έχουμε και καμμία συνταγή για ψωμί?:)
:)

Καλά άσε άμα είναι να πιάσω φωτιά εγώ και όλο το τετράγωνοlookfor έγραψε:Ευχαριστώ για την συνταγή. Όσο για το πρόσφορο εννοείται ότι πρέπει να έχεις τη σφραγίδα και πριν αρχίσεις να ζημωνεις πρέπει να θυμιάσεις να έχεις αναμένο το καντήλι και την ώρα που ζημώνεις να λές προσευχή. Εξ άλλου από το μέρος της σφραγίδας (η οποία πρέπει να φαίνεται πολύ καλά επάνω στο πρόσφορο) παίρνει ο ιερέας για την Θεία Κοινωνία. :)
Ναι αλλά θα πάρει το δικό σου ο ιερέας ? όποιο τύχει φαντάζομαι είναιyparxei έγραψε:Απο τα προσφορα γινεται η θεια κοινωνια? δεν το ξερα.φαντασου ευλογια να κανεις προσφορο να το δωσεις στην εκκλησια.
δυστυχως ειμαι παντελως ασχετος στο θεμα ζυμωνω κτλ