agiooros έγραψε:
jsakel?
Ionas?
Iosif?
koskas?
epoutos?
Dirfys?
michail?
tigris?
ioanath?
Επειδή ρωτήθηκα από κάποιους φίλους σχετικά με τη συμμετοχή μου στη προσεχή συνάντηση των μελών του forum, θα ήθελα να ενημερώσω ότι εδώ και ένα μήνα έχω πάψει να συμμετέχω στα δρώμενα του forum, οπότε πρακτικά αυτοδιαγράφηκα από μέλος του!
Πολύ σύντομα και περιεκτικά, για να μην θίξω κατά το δυνατόν συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, θα ήθελα να πω ότι κατέληξα σ αυτή την απόφαση γιατί η έννοια της πνευματικής αναζήτησης και του χριστιανικού ήθους, όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι, είναι πολύ μακριά από το κλίμα που διαμορφώθηκε στο forum ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Ήμουν και είμαι πάντα υπέρ της αγάπης που εκφράζεται με πράξεις και όχι με θεωρία, με ανεκτικότητα, κατανόηση και έλλειψη αυταρέσκειας. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του στα όρια που του παρέχει ο χώρος που κινείται και η ανοχή των άλλων. Επίσης καθένας έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τον ιδεατό κόσμο που τον βολεύει και να ζει μέσα σ αυτόν κρίνοντας και επικρίνοντας κάθε τι που κινείται έξω από αυτόν.
Θα προτιμούσα κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα και το σήμερα.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και εύχομαι από καρδιάς κάθε τι καλό για τον καθένα σας!
Γιάννης