Ελεύθερες (προγαμιαίες) σχέσεις

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

spetzouras έγραψε:Καλή η πλάκα, αλλά μας διαβάζει και κόσμος...

..............................................................
Κάποιοι το προσέγγισαν πολύ σωστά το θέμα παραπάνω, αλλά έπεσαν στο χιούμορ και στην πλάκα κάποιων...
Ελπίζω αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται να ξέρουν να ξεχωρίσουν...

Ζητώ συγνώμη που θίγω κάποιους αδελφούς, αλλά όλα τα παραπάνω είναι άποψή μου...
Αγαπητέ μην ξεχνάς πως τα πιο σοβαρά θέματα λέγονται στ' αστεία.... :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spetzouras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από spetzouras »

123 έγραψε:

Κάποιοι το προσέγγισαν πολύ σωστά το θέμα παραπάνω, αλλά έπεσαν στο χιούμορ και στην πλάκα κάποιων...

Ζητώ συγνώμη που θίγω κάποιους αδελφούς, αλλά όλα τα παραπάνω είναι άποψή μου...
Εικόνα
Ας μας πουν αυτοί που άνοιξαν αυτό το θέμα που προφανώς τους έχει προβληματίσει και που ίσως πίστεψαν ότι σε αυτήν εδώ τη σελίδα θα μπορέσουν να πάρουν μια σωστή και αληθινή απάντηση στα ερωτήματα και προβλήματά τους αν τους την προσφέρουν τα αστεία...εμένα πάντως που με έχει προβληματίσει το θέμα δεν με ικανοποιούν...περίμενα μια πιό σοβαρή συζήτηση και όχι χαριτωμένες και χαρούμενες φωτογραφικές απαντήσεις...
Συγνώμη...
Όλα επί των ημερών μας?! ;-)
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

123 έγραψε:

Εικόνα
Xιούμορ και πλάκα ?
Καλά δε θα λέω άλλη φορά για καρπούζια
Θα μιλάω απευθείας αλλά μη σοκαριστείτε μετά και το γυρίσουμε πάλι στα καρπούζια .........

Ας μας πει κάποιος τότε γιατί εφόσον είναι αμαρτία το προγαμιαίο σεξ θεσπίστηκε ο αρραβώνας και ευλογούμε το σεξ πριν το γάμο ........
Για να δούμε τις αντοχές μας λοιπόν επί τάπητος και όχι με αστεία
Αμα μιλήσω ΣΟΒΑΡΑ και χωρίς αστεία θα δυσαρεστηθούν πολλοί και θα σοκαριστούν ακόμα περισσότεροι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Παρ Ιαν 05, 2007 12:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

[quote="Ionas"]Αφήνω τις κυρίες, οι οποίες είναι πολύ γλυκές. Μόνο η Dirfys παραπονείται, νομίζω, άδικα. Τα προσβλητικά που έχω δεχθεί από την ίδια είναι πάρα πολλά, και δεν έχω απαντησει στα περισσότερα. Η σφήνα που έκανε στη συζήτηση ήταν μια δυσαρμονία στα λόγια των "άλλων". Μόνο που αυτοί οι "άλλοι" είναι οι ΑΓΙΟΙ μας, δια των οποίων μιλάει το Πνεύμα το Αγιο.

ρωτησε η Dirfys ποιοι απο ολους σας εχουν κανει πραξει τα λογια αυτα.
τιποτα αλλο.
και δεν μετανοιωνω που ρωτησα. γιατι ειδα οτι ...
αλλο να μεταφερεις τα λογια τους και να εισαι ετοιμος να κρινεις με μεγαλη ευκολια και αλλο να το εχεις πραξει ο ιδιος.
και δεν παραπονιεμε ποτε,στο εχω ξαναπει εμαθα να μην μασω τα λογια μου και να μην στριβω δια του αρραβωνος οταν δεν μου αρεσουν οι ερωτησεις.
αν θεωρηθηκε δυσαρμονια η τοποθετηση μου στα λογια των υπολοιπων η να το πω ποιο σωστα στην μεταφορα των λογων των ΑΓΙΩΝ μας (γιατι δεν τα εγραψαν εδω οι ιδιοι) τοτε να τα σβησει ο διαχειρηστης μας.
γιατι εγω δεν παιρνω πισω οτι ειπα και οτι εγραψα εδω.
ρωτησα και θελησα να εχω μια απαντηση,
δικαιωμα μου να ρωτω..δικαιωμα σας να μην απαντατε.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΘΕς να μιλήσω ΣΟΒΑΡΑ σπέτζουρα ? ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ ? οκ
Πάμε λοιπόν

Εχω ακούσει περίπτωση κοπέλας που έκανε έρωτα περίμενε με αγωνία να κάνει έρωτα μαζί με το δεσμό της και ανακάλυψε ότι αυτός κρατούσε μόνο 2 λεπτά το πολύ
Ζήσε τώρα εσύ 80 χρόνια μαζί του
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Παρ Ιαν 05, 2007 12:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Ας μας πουν αυτοί που άνοιξαν αυτό το θέμα που προφανώς τους έχει προβληματίσει και που ίσως πίστεψαν ότι σε αυτήν εδώ τη σελίδα θα μπορέσουν να πάρουν μια σωστή και αληθινή απάντηση στα ερωτήματα και προβλήματά τους αν τους την προσφέρουν τα αστεία...εμένα πάντως που με έχει προβληματίσει το θέμα δεν με ικανοποιούν...περίμενα μια πιό σοβαρή συζήτηση και όχι χαριτωμένες και χαρούμενες φωτογραφικές απαντήσεις...
Συγνώμη...
Φίλε μου, αν δεις ήμουν η πρώτη που με απασχόλησε το θέμα (και πολύ σοβαρά μάλιστα) και το ότι πηρα κάποιες ικανοποιητικές απαντήσεις με έκανε χαρούμενη.... Πειράζει ???????
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
spetzouras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Xιούμορ και πλάκα ?
Καλά δε θα λέω άλλη φορά για καρπούζια
Θα μιλάω απευθείας αλλά μη σοκαριστείτε μετά και το γυρίσουμε πάλι στα καρπούζια .........

Ας μας πει κάποιος τότε γιατί εφόσον είναι αμαρτία το προγαμιαίο σεξ θεσπίστηκε ο αρραβώνας και ευλογούμε το σεξ πριν το γάμο ........
Για να δούμε τις αντοχές μας λοιπόν επί τάπητος και όχι με αστεία
Το να ευλογεί ιερέας τον αρραβώνα,τις βέρες κλπ είναι λάθος!
Είναι παράδοση που υπήρχε παλιότερα, τότε που οι άνθρωποι παντρευόντουσαν αμέσως μετά τον αρραβώνα...
Ο αρραβώνας γίνεται μέσα στο μυστήριο του γάμου.
Ρώτησε και τον πνευματικό σου...εγώ πάντως όταν τον ρώτησα αυτά μου είπε και αυτά έκανα...

Αμα μιλήσω ΣΟΒΑΡΑ και χωρίς αστεία θα δυσαρεστηθούν πολλοί και θα σοκαριστούν ακόμα περισσότεροι.

Αν ο σκοπός σου είναι να σοκάρεις τότε είσαι σε λάθος φόρουμ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spetzouras την Παρ Ιαν 05, 2007 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Συγνώμη...[/quote]

εμεις θα σας ζητησουμε συγνωμη για τις αστειες και πλακα τοποθετησεις μας αλλα συμπαθατε μας.. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΒΕΝΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
και σημερα ειμαστε ανθρωποι απλοι εργαζομενοι........
μας συγχωρειτε για οτι δεν δεν ειμασταν αυτο που περιμενατε.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

spetzouras έγραψε:
Αμα μιλήσω ΣΟΒΑΡΑ και χωρίς αστεία θα δυσαρεστηθούν πολλοί και θα σοκαριστούν ακόμα περισσότεροι.

Αν ο σκοπός σου είναι να σοκάρεις τότε είσαι σε λάθος φόρουμ...
Ο σκοπός μου είναι να μιλήσω ΑΛΗΘΙΝΑ και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ αν σε σοκάρει είναι δικό σου πρόβλημα
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ τότε χωρίς αστεία

Εχω ακούσει περίπτωση κάποιος μέσα σε 2 λεπτά είχε εκσπερματώσει
Ζήσε τώρα εσύ 80 χρόνια μαζί του και κάνε και παιδιά
Ευχαριστώ

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Πρώορη εξπερμάτωση
Ψυχρότητα
Βιαιότητα

Δεν είναι σημαντικό να ταιριάξεις με τον αιώνιό σου σύντροφο ερωτικά ?
Αν δεν είναι οκ πάω πάσο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Παρ Ιαν 05, 2007 12:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spetzouras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Dirfys έγραψε:

εμεις θα σας ζητησουμε συγνωμη για τις αστειες και πλακα τοποθετησεις μας αλλα συμπαθατε μας.. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΒΕΝΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
και σημερα ειμαστε ανθρωποι απλοι εργαζομενοι........
μας συγχωρειτε για οτι δεν δεν ειμασταν αυτο που περιμενατε.
Από εμένα συγχωρεμένοι...
Την ρόμπα τι την χρειάζεσται?
Καλή η πλάκα και το χιούμορ,αλλά όπου πρέπει και με μέτρο...
Πιστεύω οτι αυτό είναι το σωστό... τουλάχιστον για ένα φόρουμ που θέλει να λέγεται το διαδυκτιακό Άγιο Όρος...

Καθώς επίσης και οι απλοί εργαζόμενοι και μη, επισκέπτες του που αναζητούν κάτι το διαφορετικό...μόνο και μόνο επειδή είμαστε στον απρόσωπο κόσμο του διαδυκτίου, αυτό το φόρουμ είναι τα μέλη του...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”