Διακοπή ιστοσελίδας

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Re: Διακοπή ιστοσελίδας

Δημοσίευση από angieholi »

Με το καλό λοιπόν η επαναλειτουργία του φόρουμ μας!!!!!

Έστω και στον παλιό σέρβερ! Χωρίς πολλά προβλήματα ευχόμαστε! :105

Γι αυτό ίσως, μήπως θα ήταν καλύτερα να περιορίσουμε όσο γίνεται και όσον είναι δυνατόν, όχι μόνο τις καινούργιες δημοσιεύσεις αλλά ίσως και τις καθημερινές ανανεώσεις κάποιων θεμάτων, ώστε να μην υπάρχει "μονοπώλιο" από κάποια μέλη, αλλά όλα τα μέλη να μπορούν να γράφουν και να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους;;;;;;;;;;;;;;;

Διότι πολλές φορές η πληθώρα των καινούργιων δημοσιεύσεων λειτουργεί ανατρεπτικά για κάποιον που θέλει να βάλει και εκείνος ένα θέμα (ειδικά όταν δεν βάζει πολύ συχνά)...... Όταν υπάρχουν για παράδειγμα 20 καινούργια θέματα από άλλους, θα το σκεφτώ να προβώ σε μια ακόμα καινούργια δημοσίευση.

Γι αυτό λοιπόν νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό και λογικό, ότι δεν μπορούν να ανοίγονται από ένα μόνο μέλος 5-6 θέματα και αυτό σε καθημερινή βάση (διότι φυσικά και μπορεί κάποιος να βάλει 5-6 θέματα σε μια μέρα. Και 10 αν θέλει.... και να απαντήσει 1000 φορές σε θέματα που γίνεται διάλογος. Αλοίμονο!!!!! Στο φόρουμ υπάρχει ελευθερία. Μη γένοιτο το αντίθετο!
Το πρόβλημα υπάρχει, όταν αυτό γίνεται συνέχεια και κάθε μέρα, διότι αν βάλω εγώ 5 καινούργια θέματα, ο Βασίλης άλλα 6, ο Απόστολος 18 {πάντα υπερβολικός αυτός ο άνθρωπος! :45 } και αυτό {ξαναλέω} ΚΑΘΕ μέρα.... ε! πάει το φόρουμ! :mrgreen: .... :roll: :roll: :roll: )
Και το ίδιο πρόβλημα νομίζω δημιουργείται με την καθημερινή ανανέωση των ίδιων θεμάτων.

Ας το δούμε σαν μία ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια και όλα τα καινούργια θέματα να προλαβαίνουν να διαβάζονται, αλλά και να μην "χάνονται" αμέσως κάποια άλλα..... πρόβλημα που και παλιότερα είχε προκύψει, αλλά τώρα νομίζω γίνεται πιο έντονο, εκτός κι αν θέλουμε το φόρουμ να πέσει πάλι το μεσημέρι σήμερα ή το πολύ πολύ αύριο! :roll: :roll:

Ελπίζω να μην με παρεξηγείτε, μια ιδέα ρίχνω, επ' αγαθώ του φόρουμ, επ' αγαθώ του φόρουμ, βεβαίως βεβαίως!!! :8 :8 :8 :8 :8

Καλώς βρεθήκαμε και πάλι!!!! :8 :8 :8 :8 :8 :8
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Σωστή η σκέψη Αντζελίνα! Θα αρχίσω με τον εαυτό μου! :)
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

angieholi έγραψε:Με το καλό λοιπόν η επαναλειτουργία του φόρουμ μας!!!!!

Έστω και στον παλιό σέρβερ! Χωρίς πολλά προβλήματα ευχόμαστε! :105

Γι αυτό ίσως, μήπως θα ήταν καλύτερα να περιορίσουμε όσο γίνεται και όσον είναι δυνατόν, όχι μόνο τις καινούργιες δημοσιεύσεις αλλά ίσως και τις καθημερινές ανανεώσεις κάποιων θεμάτων, ώστε να μην υπάρχει "μονοπώλιο" από κάποια μέλη, αλλά όλα τα μέλη να μπορούν να γράφουν και να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους;;;;;;;;;;;;;;;

Διότι πολλές φορές η πληθώρα των καινούργιων δημοσιεύσεων λειτουργεί ανατρεπτικά για κάποιον που θέλει να βάλει και εκείνος ένα θέμα (ειδικά όταν δεν βάζει πολύ συχνά)...... Όταν υπάρχουν για παράδειγμα 20 καινούργια θέματα από άλλους, θα το σκεφτώ να προβώ σε μια ακόμα καινούργια δημοσίευση.

Γι αυτό λοιπόν νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό και λογικό, ότι δεν μπορούν να ανοίγονται από ένα μόνο μέλος 5-6 θέματα και αυτό σε καθημερινή βάση (διότι φυσικά και μπορεί κάποιος να βάλει 5-6 θέματα σε μια μέρα. Και 10 αν θέλει.... και να απαντήσει 1000 φορές σε θέματα που γίνεται διάλογος. Αλοίμονο!!!!! Στο φόρουμ υπάρχει ελευθερία. Μη γένοιτο το αντίθετο!
Το πρόβλημα υπάρχει, όταν αυτό γίνεται συνέχεια και κάθε μέρα, διότι αν βάλω εγώ 5 καινούργια θέματα, ο Βασίλης άλλα 6, ο Απόστολος 18 {πάντα υπερβολικός αυτός ο άνθρωπος! :45 } και αυτό {ξαναλέω} ΚΑΘΕ μέρα.... ε! πάει το φόρουμ! :mrgreen: .... :roll: :roll: :roll: )
Και το ίδιο πρόβλημα νομίζω δημιουργείται με την καθημερινή ανανέωση των ίδιων θεμάτων.

Ας το δούμε σαν μία ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια και όλα τα καινούργια θέματα να προλαβαίνουν να διαβάζονται, αλλά και να μην "χάνονται" αμέσως κάποια άλλα..... πρόβλημα που και παλιότερα είχε προκύψει, αλλά τώρα νομίζω γίνεται πιο έντονο, εκτός κι αν θέλουμε το φόρουμ να πέσει πάλι το μεσημέρι σήμερα ή το πολύ πολύ αύριο! :roll: :roll:

Ελπίζω να μην με παρεξηγείτε, μια ιδέα ρίχνω, επ' αγαθώ του φόρουμ, επ' αγαθώ του φόρουμ, βεβαίως βεβαίως!!! :8 :8 :8 :8 :8

Καλώς βρεθήκαμε και πάλι!!!! :8 :8 :8 :8 :8 :8
Αν κατάλαβα καλά η παραίνεσή σου Αγγελική λέει πως για να λειτουργεί σωστά το φόρουμ θα πρέπει να ...μην λειτουργεί. Διότι αν είναι να μην βάζουμε καινούρια θέματα και να μην απαντάμε στα ήδη υπάρχοντα δεν κάνουμε τίποτε! Απλά να το κλείνουμε και να ξεμπερδεύουμε!
Μου θυμίζει το περίφημο μέτρο του δακτυλίου που επιβλήθηκε στην Αθήνα (επί πρωθυπουργίας αειμνήστου, ο Θεός να τον απαπαύσει) το οποίο ούτω λίγο ούτε πολύ έλεγε πως επειδή το Κράτος δεν μπορείε να διαχειριστεί την κυκλοφορία των αυτοκινήτων ατην Αθήνα την ...απαγορεύει!
ΕΛΕΟΣ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Χα χα όχι μπορείτε να δημοσιεύετε κανονικά και όσο αντέξει.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Επιτέλους κάποιος που κατάλαβε το πνευματώδες χιούμορ μου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

aposal έγραψε:Επιτέλους κάποιος που κατάλαβε το πνευματώδες χιούμορ μου!
όντως... κι εμένα μου άρεσε :):):)
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εγώ τουλάχιστον πρέπει να γράφω, γιατί έχω υψηλές φιλοδοξίες!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Να φτάσω τις 11.000 δημοσιεύσεις
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

aposal έγραψε:Να φτάσω τις 11.000 δημοσιεύσεις
Στις 11.001 έχεις δώρο καφέ ελληνικό.
ΕΙΡΗΝΗGR
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗGR »

Ιδιαίτερη η χαρά που μου προκάλεσε η επαναλειτουργία της ιστοσελίδας ..... Έμπαινα τακτικά με μια κρυφή ελπίδα, πως κάποια στιγμή, αναπάντεχα ....θα εμφανιστεί ξανά.... :8 :8
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”