Άγια Θεοφάνεια, Χρόνια πολλά!
Συντονιστής: Συντονιστές
- fotis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Άγια Θεοφάνεια, Χρόνια πολλά!
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
χρόνια πολλα

- thrinodos
- Τακτικό Μέλος

Χρόνια σας πολλά! Πάντα υγεία και πνευματική ευρωστεία!
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά αδέρφια μου..
Φώτη μου, τι να πω για σένα..
Να ζήσεις αδερφέ μου, να χαίρεσαι τους δικούς σου, νάσαι πάντα μέσα στην Ευλογία και στην Αγάπη Του.. Την Αγάπη μου..
Χρόνια πολλά κι Ευλογημένα και στον Φώτη από Κύπρο (kausokalivia) να σαι ευτυχισμένος καλέ μου φίλε και Ευλογημένη οικογενειακή ζωή με Αγάπη Χριστού..

Φώτη μου, τι να πω για σένα..
Να ζήσεις αδερφέ μου, να χαίρεσαι τους δικούς σου, νάσαι πάντα μέσα στην Ευλογία και στην Αγάπη Του.. Την Αγάπη μου..
Χρόνια πολλά κι Ευλογημένα και στον Φώτη από Κύπρο (kausokalivia) να σαι ευτυχισμένος καλέ μου φίλε και Ευλογημένη οικογενειακή ζωή με Αγάπη Χριστού..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά κι ευλογημένα στους εορτάζοντες και εορτάζουσες. Να είστε πάντα καλά και ο Θεός μαζί σας.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Φώτη , χρόνια πολλά , καλά και ευλογημένα , λεβέντη μου !!! Να σε χαίρεται και να σε καμαρώνει πάντα η οικογένεια σου και εμείς εδώ στο φόρουμ , ο Κύριος να σου δίνει πάντα υγεία , ευτυχία , αγάπη , φώτηση , κουράγιο , δύναμη , υπομονή και στήριξη !!!
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
- fotis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,και για την ζεστή αγκαλιά που μου προσφέρατε.ΣΑς εκτιμώ όλους βαθύτατα διότι βρίσκομαι στο πιο φιλόξενο,αγαπημένο και
ζεστό φόρουμ.Αυτό σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου.διότι γράφω και αλλού αλλά υπάρχει παγωμάρα.Θα μου πεις τώρα γιατί γράφεις;διότι μπορεί να
μην συμμετέχουν ενεργά,αλλά διαβάζουν και όσο να `ναι κάτι μαθαίνουν τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
ζεστό φόρουμ.Αυτό σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου.διότι γράφω και αλλού αλλά υπάρχει παγωμάρα.Θα μου πεις τώρα γιατί γράφεις;διότι μπορεί να
μην συμμετέχουν ενεργά,αλλά διαβάζουν και όσο να `ναι κάτι μαθαίνουν τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας

χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχεις δίκιο Φώτη..fotis έγραψε: βρίσκομαι στο πιο φιλόξενο,αγαπημένο και
ζεστό φόρουμ.Αυτό σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου.διότι γράφω και αλλού αλλά υπάρχει παγωμάρα.
Υπάρχει Αγάπη σε αυτόν τον χώρο..
Και η Αγάπη πάντα μεταδίδεται, ποτέ δεν μένει μετέωρη..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.