Ιστοσελίδα Άμπελος Αληθινή (πρώην constantinosa.gr)

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: www.constantinosa.gr

Δημοσίευση από Evi_J »

constantinosa.gr έγραψε:μάλλον θα καταλήξω στο ampelosalithi :) μου αρέσει πολυ και μου θυμιζει κατασκήνωση ...:)
Τώρα που το λες και εμένα μου δίνει μια αίσθηση σπιτική... μέσα στην αγνή και τρελή χαρά.
Δεν έχω κάτι υπόψη μου. Απλά νομίζω οτι η συνεργασία πάντα βοηθάει. Όχι δεν εννοώ να είναι συντάκτης. Να μπορεί να διαχειρίζεται ολόκληρη τη σελίδα.
Είναι λίγο ριψοκίνδυνο αυτό. Ο όποιος διαχειριστής μπορεί να αλλάξει κρίσημα σημεία στο Control Panel. Βάλε μερικούς περιορισμούς πρώτα. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να φτιάξεις μια νέα ομάδα ατόμων που μπορούν να έχουν πολλές δυνατότητες, ποιο πολλές από ένα moderator, αλλά όχι τόσο πολλές όσο εσύ, ο administrator. Και τι hosting έχεις; Dedicated server? Χρησιμοποιείς CMS? Και αν ναι ποιο; Joomla; WordPress; Δηλαδη την σελίδα την έφτιαξες εσύ με html, css, php και λοιπούς κώδικες, ή τα βρήκες έτοιμα και απλά έκανες μερικές αλλαγές;
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Evi_J έγραψε:Και τι hosting έχεις; Dedicated server? Χρησιμοποιείς CMS? Και αν ναι ποιο; Joomla; WordPress; Δηλαδη την σελίδα την έφτιαξες εσύ με html, css, php και λοιπούς κώδικες
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.. :roll: :? :105 :7 :28 :20 :45 :wink:

Βρε Παρασκευή, σε βλέπω να αναλαμβάνεις καθήκοντα και στο φόρουμ αργά ή γρήγορα.. :8 :8

Πέρα απ' την πλάκα, το άμπελος αληθινή μου αρέσει κι' εμένα πάρα πολύ, μαζί με το Χριστολόγιο....

Εύγε στη Γεωργία που ανέλαβε ανιδιοτελώς χρέη συντονίστριας, εύγε και σε σένα Παρασκευή που σκέφτηκες και προσέφερες τόσο πολύ εμπνευσμένα ονόματα (πιστεύω πως δεν θα πάνε χαμένα, γιατί ενδέχεται κάποιος να τα δει και ίσως υιοθετήσει κάποια, χωρίς ίσως να το μάθουμε) και πάνω απ' όλα μπράβο στον Κωνσταντίνο.. :8 :8
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

panagiotisspy έγραψε:
Evi_J έγραψε:Και τι hosting έχεις; Dedicated server? Χρησιμοποιείς CMS? Και αν ναι ποιο; Joomla; WordPress; Δηλαδη την σελίδα την έφτιαξες εσύ με html, css, php και λοιπούς κώδικες
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.. :roll: :? :105 :7 :28 :20 :45 :wink:
lol, να 'σαι καλά βρε Παναγιώτη, με έκανες και γέλασα. Ασχολούμαι τόσα χρόνια με αυτά, που είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα ξέρουν. :lol:

Λοιπόν, για να σου εξηγήσω:
Server = Ο σκληρός δίσκος (ή οι σκληροί δίσκοι) κάποιου ανθρώπου ή εταιρείας με περιεχόμενα τα οποία "σερβιρίζονται" (εξ' ου και η λέξη 'server') στον όποιον περιηγητή του internet.

Hosting: Η ενοικίαση, ενός μόνο κομματιού από τον όποιο δίσκο, εκ μέρους κάποιας εταιρείας προς τον όποιο άνθρωπο θέλει να "σερβίρει" τις πληροφορίες/δεδομένα που επιθυμεί προς τους υπόλοιπους χρήστες του internet.

Dedicated server: Η ενοικίαση ολόκληρου του δίσκου σε ένα μόνο πελάτη. Ένας ολόκληρος δίσκος αφιερωμένος (dedicated) σε ένα μόνο χρήστη.

CMS = Συντόμευση των λέξεων Content Management System, δηλαδή ενός προγράμματος που κάνει την δουλειά αυτόματα για σένα χωρίς εσύ να χρειάζεται να ξέρεις κώδικα, αν τύχει και θες να φτιάξεις μια σελίδα. Η ελληνική του μετάφραση είναι: "Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου"

Joomla & WordPress (και ένα κάρο άλλα, όπως π.χ Mambo, active 3 κ.τ.λ). Μερικά CMS προγράμματα

Html, Css, Php = Γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιείς για να κατασκευάσεις μια σελίδα αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις CMS.
Βρε Παρασκευή, σε βλέπω να αναλαμβάνεις καθήκοντα και στο φόρουμ αργά ή γρήγορα.. :8 :8
:lol: :lol: Λες;
Άβαταρ μέλους
constantinosa.gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από constantinosa.gr »

http://www.ambelosalithini.gr τελείωσα νομίζω :) H σελίδα είναι σε joomla. Όποιος ενδιαφέρεται για admin ας στείλει :)
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Λοιπόν, ενδιαφέρομαι... λίγο από τεχνικής και λίγο από θρησκευτικής πλευράς.
Τι θα ήθελες να κάνω;
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Αμπελος αληθινή

Δημοσίευση από Domna »

Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”