Χρόνια Πολλά Βασίλη.

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια Πολλά Βασίλη.

Δημοσίευση από panagiotisspy »

My dear Billy, πόσα κιλάκια πήρες χτες?? :105 :lol:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εύχομαι χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο σε όλους όσους γορτάζουν σήμερα: Ειδικότερα στα μέλη του φόρουμ μας:

1. Kimi_08: Βασιλεία από Πειραιά, καθηγήτρια γαλλικών.
2. VASILEIOS: Βασίλης από Θεσσαλονίκη, 24 ετών, τεχνολόγος γεωπόνος.
3. Vasilisalt: Βασίλης από Μέγαρα, ΠΜ. Καλό παιδί, αν και ο Santa - Clauss του φέρθηκε πολύ άσχημα μπερδεύοντας τις επιθυμίες του. Έκτοτε τελεί εν πλήρει συγχύσει.
4. vassilisgr: Βασίλης, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η μόνη καταγεγραμμένη επιθυμία του είναι να θυμόμαστε ότι γιορτάζει κάθε πρωτοχρονιά.
5. Inanm7: Πρώην inaapp. Πατέρας Βασίλειος, με καταγωγή από Κατερίνη, μένει στο Ν. Αρκαδίας. Την ευλογία σας πάτερ!
6. Βασίλειος: Από Ιωάννινα, οδοντίατρος στο επάγγελμα.
7. VASSILIKH: Βασιλική από Μεσολόγγι
8. vasilikirimp: Να μην ξεχνάμε την Βασιλικούλα μας που μας άφησε πρόωρα! Ο Θεός να την αναπαύσει και να δίνει δύναμη στους οικείους της.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

aposal έγραψε:Εύχομαι χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο σε όλους όσους γορτάζουν σήμερα: Ειδικότερα στα μέλη του φόρουμ μας:

3. Vasilisalt: Βασίλης από Μέγαρα, ΠΜ. Καλό παιδί, αν και ο Santa - Clauss του φέρθηκε πολύ άσχημα μπερδεύοντας τις επιθυμίες του. Έκτοτε τελεί εν πλήρει συγχύσει.
4. vassilisgr: Βασίλης, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η μόνη καταγεγραμμένη επιθυμία του είναι να θυμόμαστε ότι γιορτάζει κάθε πρωτοχρονιά.
5. Inanm7: Πρώην inaapp. Πατέρας Βασίλειος, με καταγωγή από Κατερίνη, μένει στο Ν. Αρκαδίας. Την ευλογία σας πάτερ!
8. vasilikirimp: Να μην ξεχνάμε την Βασιλικούλα μας που μας άφησε πρόωρα! Ο Θεός να την αναπαύσει και να δίνει δύναμη στους οικείους της.
Άνευ του "Αποστολείου" αρχείου, ουδεμία δύναται μνημόνευσις κατά πάντα πληρωθεί.. :8 :8
Πλην όμως, τίποτα ανθρώπινο δεν είναι τέλειο.. :smile: :smile:
Προσθέτω το μέλος vasilis_m21....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

Εσχατος των εσχάτων αλλα ελπίζω όχι τελευταίος...

Βασίλη ότι και να σου ευχηθώ μάλλον είναι λίγο...ο νους μου περνά απο το ένα καλό στο άλλο και συνεχώς ταξιδεύει... σταθμό δε βρίσκω πουθενά για να σταματήσω κι οσο συνεχίζω να ταξιδεύω , τόσο οι ευχές μου θα αυξάνονται και θα πληθαίνουν , τόσο τα καλά θα έρχονται συνεχώς το ένα μετά το άλλο ...

μακάρι να συνεχίσεις κι εσύ τα δικά σου ταξίδια ...

είπε κάποτε ο Ζορμπάς στον Καζαντάκη... ' ελθέ ιδείς διότι βρήκα ωραιοτάτην πράσινη πέτρα που λαμπυρίζει στο φως του ήλιου' ... κι όλ ααυτά εν μεσω β παγκοσμίου πολέμου , πείνας και δυστυχίας...

εύχομαι πάντα να ονειρεύεσαι και... οι δικές σου ωραιότατες πράσινες πέτρες τελειωμό να μην έχουν.
ο Χριστός σώζει....
Άβαταρ μέλους
inanm7
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από inanm7 »

aposal έγραψε:Εύχομαι χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο σε όλους όσους γορτάζουν σήμερα: Ειδικότερα στα μέλη του φόρουμ μας:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω. Ευλογημένη χρονιά σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους εορτάζουν και εύχομαι η Παναγία Τριάς με την Υπεραγία Θεοτόκο να σας χαριτώνουν και ενδυναμώνουν στη δύσκολη φάση που εισήλθαμε, για τον καθένα από εμάς και για όλο το Έθνος. Ας ανοίξουμε την καρδιά μας στον ουρανό για μιλήσει η Θεία Χάρις, η δυνάμενη να ισσοροπήσει τα πράγματα του κόσμου.

Υ.Γ aposal αλήθεια κρατάς αρχείο; :smile:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Να κάνω τη χάρη του Παναγιώτη και να προσθέσω και τον Βασίλη Μ21! Χρόνια πολλά και αρστά στον Κύριο και σε σένα αδελφέ! Σχώρα με που σε άφησα απέξω, αλλά έχω κι εγώ μερικά ελαττώματα όπως κατάλαβες (αν και ελάχιστα)!
Προς τον π. Βασίλειο: Ναι πάτερ, αλλά μετά το 2007 και μόνον σε όσους απαντούσαν σχετικό θέμα ("ας γνωριστούμε καλύτερα")
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Χρόνια πολλά στους Βασίληδες του Φόρουμ μας.
Και ειδικά στον πατέρα!!!

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους.
Σταθη κεπ. Έχω εμπιστοσύνη στο Δημητρη39 όσον αφορά το όνομα. Δείξε μου ταυτότητα
αν θέλεις να με πείσεις.
Ανδρέα. Τον άνθρωπό μου εκεί στο Κιάτο.
Γεωργία. Την εξαιρετική καλλιτέχνιδα φίλη μου με τα τόσα ταλέντα (όσο κι αν τα κρύβει όλα μαθαίνονται).
Τον Γιώργο. Την ψυχή τσης ψυχούλας μου ορέ!!!
Τον παλυξακουσμένο και πολυαγαπημένο μου Παναγιώτη
Τον Διονυσάρα που τόσο τον εκτιμούμε όλοι
Τον Δημήτρη τον Πελοποννήσιο που θα πάω σύντομα να τον δω.
Τον Σταθάρα το μαντρόσκυλο που θα αγκαλιάσω σύντομα.
Τον Δημήτρη την μεγάλη μου αγάπη με τα ωραία δερμάτινα μπουφαν
Την κολώνα μας τη Δόμνα.
Τον Απόστολο τον κολλητό μου που ακόμα κλαίει που δεν τον ψήφισε ο Διονύσηςκοσμ.
Τον Στεφανο τον μόνο σοβαρό ψαλτη εδώ μέσα.

Σας ευχαριστώ παρα παρα παρα πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
Loginos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Loginos »

ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ :9 :9 :9
ΕΓΩ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Υ.Γ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Σ ευχαριστώ πολύ Λογγίνε - Γιώργο.
Αντε να δούμε μαζί, πότε θα πάμε στο Άγιο Όρος.
Να κάνουμε καμιά δουλειά, βρε φίλε. Κανένα σκάψιμο, κανένα χτίσιμο, κανένα κουβάλημα... :lol: :lol: :lol:

Σ εχει φοβηθεί το μάτι μου όπως κατάλαβες! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Loginos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Loginos »

ΒΑΣΙΛΗ αν θυμάσαι (που θυμάσαι νομίζω)είχα κανει σχετική πρόταση για τη ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ αλλα δε νομίζω να γίνει τίποτα, αν όμως βρεθούν άτομα τότε να το συζητήσω το Φεβρουάριο που θα ανέβω (πρώτα ο ΘΕΟΣ)
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”