Προφυλακίζουν τον γ. Εφραίμ;;;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προφυλακίζουν τον γ. Εφραίμ;;;
Δεν με σνησυχεί η φυλάκιση του πατέρα Εφραίμ. Μάλλον αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία:
1. Να αφυπνιστούμε εμείς οι Έλληνες και να αλλάξουμε ρότα, πορευόμενοι πλέον προς τον Ένα και Τριαδικό Θεό και
2. Για τον ίδιο να επανορθώσει τα όποια λάθη του (τα οποια μόνον ο Θεός γνωρίζει) ανεβαίνοντας πνευματικά.
Η έκπληξή μου είναι το πόσο εύκολα οι Θεομάχοι παράτησαν το ευγενικό (και πολύ ύπουλο) προσωπείο τους και εμφανίστηκαν τόσο προκλητικοί. Αυτό όμως είναι καλή εξέλιξη γιατί ο εχθρός γίνεται πλέον ορατός.
1. Να αφυπνιστούμε εμείς οι Έλληνες και να αλλάξουμε ρότα, πορευόμενοι πλέον προς τον Ένα και Τριαδικό Θεό και
2. Για τον ίδιο να επανορθώσει τα όποια λάθη του (τα οποια μόνον ο Θεός γνωρίζει) ανεβαίνοντας πνευματικά.
Η έκπληξή μου είναι το πόσο εύκολα οι Θεομάχοι παράτησαν το ευγενικό (και πολύ ύπουλο) προσωπείο τους και εμφανίστηκαν τόσο προκλητικοί. Αυτό όμως είναι καλή εξέλιξη γιατί ο εχθρός γίνεται πλέον ορατός.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
paratiritis88
- Συστηματικός Αποστολέας

Πνευματικός προϊστάμενος τού γέροντος Εφραίμ είναι ο Πατριάρχης μας ο κ.Βαρθολομαίος.
Τόσες μέρες παρακολουθώ μήπως κάνει καμία δήλωση υποστήριξης αλλά δεν βλέπω τίποτα!!!
Όταν οί απλοί πιστοί αλλά καί κληρικοί, Αρχιερείς κλπ. παίρνουν θέση για το θέμα αυτό πού αφήνει λόγω ασυλίας τούς πολιτικούς απ΄ έξω, καί καλείται ένας να πληρώσει γιά όλους, έ, τότε καί για απλούς λόγους δικαίου δεν θα έπρεπε καί ο Πατριάρχης μας να βγεί να πεί μιά κουβέντα;
Γιατί εδώ τόση σιωπή;
paratiritis88
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotisspy έγραψε:Κατά τη γνώμη μου,
τούτη την ώρα,
το κυριότερο απ' όλα,
είναι να μην πέσουμε στη φάκα,
και κάνουμε αυτό ακριβώς,
το οποίο έχει κατά βάθος στόχο όλο αυτό που γίνεται Χριστουγεννιάτικα..
Επίτηδες γίνεται τώρα....
Ήδη έχουμε αρχίσει να εκνευριζόμαστε..
Αυτό θέλουν χρονιάρες μέρες..
Θέλουν να μας σκληρύνουν τις καρδιές μας,
να μας τις αδειάσουν απ' τη Χριστουγεννιάτικη χαρά τους,
να μας εξοργίσουν,
να μας κάνουν να βρίσουμε,
να κατακρίνουμε,
να λυσσάξουμε,
να γίνουμε θηρία..
Να εμφανιστούν Χριστουγεννιάτικα,
"οι πορωμένοι Χριστιανοί" οι οποίοι και καλά " για Αγάπη μιλάνε και Αγάπη δεν έχουν"..
Χριστουγεννιάτικα..
Όχι....
Ψύχραιμα, νηφάλια και με Αγάπη....
Η Αγάπη και η αλήθεια είναι ανίκητες..
Κι' αν Σταυρωθούν, θα Αναστηθούν..
Καλή δύναμη και εμπιστοσύνη στο Σχέδιό Του..
aposal έγραψε:Δεν με σνησυχεί η φυλάκιση του πατέρα Εφραίμ. Μάλλον αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Ermite
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στοχάζομαι και αναλογίζομαι και προσεύχομαι..
Η οικονομική κρίση καθώς και η πολιτική σαπίλα, που έφερε η Μεταπολίτευση είναι πολύ λίγη μπροστά στην αλλοτρίωση του νου και της συνειδήσεως των Νεοελλήνων.
Μια αδυσώπητη Μαρξιστική πλύση εγκεφάλου έφερε το λαό μας να μην έχει πιά κριτήρια, να καταπίνει αμάσητο ό,τι του σερβίρουν τα πουλημένα ΜΜΕ.
Πάω να ανοίξω την ΤV να ακούσω Ειδήσεις και με πιάνει κυριολεκτικά αναγούλα. Την κλείνω αμέσως.
Βγαίνω στην γειτονιά να πιάσω κουβέντα, και γυρίζω πανικόβλητος.
Οι συν-Έλληνες παραπαίουν. Δεν έχουν το αισθητήριο να ξεχωρίσουν τον κακούργο από τον Άγιο!
Ρίχνω άφθονο κρύο νερό στο πρόσωπο να δω μήπως συνέλθω, μήπως εγώ είμαι ζαλισμένος και παραλογίζομαι...
Καταφεύγω σε αγαπημένους Ιστοτόπους και συνέρχομαι.
Μου υπενθυμίζουν:
"ως επί ληστήν εξήλθετε μετά μαχαιρών και ξύλων"..
"αλλ'αύτη εστιν η ώρα υμών, η ώρα του σκότους"..
"μετά των κακούργων ως κακούργος Χριστέ ελογίσθης"..
"Χριστώ συνεσταύρωμαι"..
Ας φανεί ίλεως ο Θεός..
Η οικονομική κρίση καθώς και η πολιτική σαπίλα, που έφερε η Μεταπολίτευση είναι πολύ λίγη μπροστά στην αλλοτρίωση του νου και της συνειδήσεως των Νεοελλήνων.
Μια αδυσώπητη Μαρξιστική πλύση εγκεφάλου έφερε το λαό μας να μην έχει πιά κριτήρια, να καταπίνει αμάσητο ό,τι του σερβίρουν τα πουλημένα ΜΜΕ.
Πάω να ανοίξω την ΤV να ακούσω Ειδήσεις και με πιάνει κυριολεκτικά αναγούλα. Την κλείνω αμέσως.
Οι συν-Έλληνες παραπαίουν. Δεν έχουν το αισθητήριο να ξεχωρίσουν τον κακούργο από τον Άγιο!
Ρίχνω άφθονο κρύο νερό στο πρόσωπο να δω μήπως συνέλθω, μήπως εγώ είμαι ζαλισμένος και παραλογίζομαι...
Μου υπενθυμίζουν:
"Χριστώ συνεσταύρωμαι"..
Ας φανεί ίλεως ο Θεός..
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

+ 1000Ermite έγραψε:Στοχάζομαι και αναλογίζομαι και προσεύχομαι..
Μου υπενθυμίζουν:
"Χριστώ συνεσταύρωμαι"..
Ας φανεί ίλεως ο Θεός..
- Γεώργιος-Κέρκυρα
- Συστηματικός Αποστολέας

Ermite έγραψε:
Στοχάζομαι και αναλογίζομαι και προσεύχομαι..
Μου υπενθυμίζουν:
"Χριστώ συνεσταύρωμαι"..
Ας φανεί ίλεως ο Θεός..
Ήμαρτον εις σε Σωτήρ, ως ο άσωτος υιός. Δέξαι με Πάτερ μετανοούντα και ελέησόν με ο Θεός.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ermite έγραψε:Οι συν-Έλληνες παραπαίουν. Δεν έχουν το αισθητήριο να ξεχωρίσουν τον κακούργο από τον Άγιο!
Ερημίτη, νάσαι καλά αδελφέ μου....Ermite έγραψε:"Χριστώ συνεσταύρωμαι"..
Ας φανεί ίλεως ο Θεός..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ομιλία του π. Αθανασίου Μητροπολίτη Λεμεσού στη συγκέντρωση στην Κύπρο
Από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κύπρο χτες 28 Δεκεμβρίου 2011.
Από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κύπρο χτες 28 Δεκεμβρίου 2011.
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δυστυχώς όταν έπρεπε οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί, την περίοδο 2008-2009, απέφυγαν να στηρίξουν έστω και με μια δήλωση την Βατοπαιδινή Αδελφότητα, έστω και αν η πλειοψηφία του απλού κλήρου ήταν και είναι αλληλέγγυοι. Τώρα που βλέπουν πως για πλάκα προφυλάκισαν τον γέροντα, κάποιοι παίρνουν θέση όχι για λόγους δικαίου, φοβάμαι, αλλά γιατί καίγεται το σπίτι του γείτονα. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.
Το ΛΑΟΣ μιλούσε για Εταιρία Δολοφόνων και ο Βελόπουλος, ο οποίος οφείλω να ομολογήσω αφύπνισε πολλές ψυχές για το ενεργειακό απόθεμα της Ελλάδος, έλεγε πως '' Το φωνάζαμε καιρό πως συντελείται εδώ ένα σκάνδαλο ανταλλαγών''. Τώρα τρέχουν βλέποντας την έκρηξη του κόσμου να σταθούν αρωγοί στον ηγούμενο Εφραίμ. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.
Μόνο ο ΣΚΑΙ για τους δικούς του λόγους ξεσκέπασε την όλη ιστορία.
Τα μεγάλα αγκάθια στο παγκόσμιο στερέωμα λέγονται Πούτιν, Ορθοδοξία και Ηλεκτρονικός Έλεγχος, έκαστος για διαφορετικό λόγο. Η Κίνα δεν τους ενδιαφέρει, όντας άθεη και φασιστική. Ο Εφραίμ πληρώνει την συμμετοχή του εκούσια ή ακούσια στην προεκλογική καμπάνια του Πούτιν, τον οποίον οι Αμερικάνοι, για να μην πώ τίποτε άλλο, θέλουν λυσσασμένα να αποκαθηλώσουν.
Και φυσικά ο έλεγχος θα γίνει μέσω των συναλλαγών, ειδικά από την περίοδο που θα καταργηθεί το χάρτινο χρήμα και από τα ιστολόγια, όπου ό καθεις αφήνει το ηλεκτρονικό του ίχνος. Κάθε κείμενο που αφήνεται εδώ κάτα του Παγκοσμίου Σχεδίου, προσθέτει ένα άρθρο στην μελλοντική δικογραφία σας. Γι΄αυτό προσέξτε τί γράφεται και γράφεται συνειδητά έχοντας επίγνωση των συνεπειών του Bargate....
Σαφώς και ετοιμαζόμαστε για χτύπημα της Τουρκίας πιθανότατα στο Καστελόριζο, όταν ο Σαμαράς θα επιχειρήσει ως πρωθυπουργός να ανακηρύξει ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος - Κύπρου και Αιγύπτου. Ο Γιλμάζ μόνο τυχαία δεν ομολόγησε την πολεμική πράξη των Τούρκων την περίοδο 94-97, για να δημιουργήσει τώρα πολεμικό κλίμα και αναταραχή, και τέτοιες στιγμές καλό είναι γι΄αυτούς η Ελλάδα να έχει κακές σχέσεις με τους Ρώσους.
Το ΛΑΟΣ μιλούσε για Εταιρία Δολοφόνων και ο Βελόπουλος, ο οποίος οφείλω να ομολογήσω αφύπνισε πολλές ψυχές για το ενεργειακό απόθεμα της Ελλάδος, έλεγε πως '' Το φωνάζαμε καιρό πως συντελείται εδώ ένα σκάνδαλο ανταλλαγών''. Τώρα τρέχουν βλέποντας την έκρηξη του κόσμου να σταθούν αρωγοί στον ηγούμενο Εφραίμ. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.
Μόνο ο ΣΚΑΙ για τους δικούς του λόγους ξεσκέπασε την όλη ιστορία.
Τα μεγάλα αγκάθια στο παγκόσμιο στερέωμα λέγονται Πούτιν, Ορθοδοξία και Ηλεκτρονικός Έλεγχος, έκαστος για διαφορετικό λόγο. Η Κίνα δεν τους ενδιαφέρει, όντας άθεη και φασιστική. Ο Εφραίμ πληρώνει την συμμετοχή του εκούσια ή ακούσια στην προεκλογική καμπάνια του Πούτιν, τον οποίον οι Αμερικάνοι, για να μην πώ τίποτε άλλο, θέλουν λυσσασμένα να αποκαθηλώσουν.
Και φυσικά ο έλεγχος θα γίνει μέσω των συναλλαγών, ειδικά από την περίοδο που θα καταργηθεί το χάρτινο χρήμα και από τα ιστολόγια, όπου ό καθεις αφήνει το ηλεκτρονικό του ίχνος. Κάθε κείμενο που αφήνεται εδώ κάτα του Παγκοσμίου Σχεδίου, προσθέτει ένα άρθρο στην μελλοντική δικογραφία σας. Γι΄αυτό προσέξτε τί γράφεται και γράφεται συνειδητά έχοντας επίγνωση των συνεπειών του Bargate....
Σαφώς και ετοιμαζόμαστε για χτύπημα της Τουρκίας πιθανότατα στο Καστελόριζο, όταν ο Σαμαράς θα επιχειρήσει ως πρωθυπουργός να ανακηρύξει ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος - Κύπρου και Αιγύπτου. Ο Γιλμάζ μόνο τυχαία δεν ομολόγησε την πολεμική πράξη των Τούρκων την περίοδο 94-97, για να δημιουργήσει τώρα πολεμικό κλίμα και αναταραχή, και τέτοιες στιγμές καλό είναι γι΄αυτούς η Ελλάδα να έχει κακές σχέσεις με τους Ρώσους.
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας