ελα ..παραπονιαρη...
ελα.....
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

ΠΕΣ ΤΑ ΙΟΥΣΤΙΝΕ!!!justin έγραψε:
Κύριε Ράντσιγκερ,
Τίς ημέρες αυτές εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί παρακολουθούμε με τα μάτια μας ένα απερίγραπτο θέαμα και ακούμε με τα αυτιά μας έναν απίστευτο λόγο,

Καλή μου Ρομφαία πάλι στα δύσκολα πέφτω. Τι θα γίνει με εσάς δεν προλαβαίνω να….λοιπόν στο θέμα σήμερα απαντώ και λέω σύμφωνα με την γνώση που έχω μελετώντας πολλά κανονικά και αιρετικά για να ξέρω που πατώ. Η Εκκλησία η οποία δεν είναι καθόλου Εκκλησία η παπική, η οποία έχασε το Πνεύμα το Άγιο από τον καιρό που έκανε δική της ομάδα ποδοσφαίρου. Αφού αποσκίρτησε από την Αγία κανονική Εκκλησία άρχισε να κάνει δικές της κανόνες. Είπε ο πάπας πίος ο 9ος καλή είναι η Αγία Γραφή και η ιερή παράδοση, αλλά χωρίς τον πάπα αυτά δεν ισχύουν. Είπαν οι δικοί του μα στην παράδοση δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα και ο πάπας είπε η παράδοση είμαι εγώ. Όταν σταθεροποιήθηκε ο πάπας στον θρόνο του τότε έκανε και τις οικουμενικές Συνόδου απλώς σημειοματήρια δικά του. Το 1854 –8-Δεκεμβρίου ανακήρυξε το δόγμα του αλάθητου Μετά την επικράτηση των δημοκρατικών ο πάπας έχασε την ισχύ του αλλά δεν παρατήθηκε από το να αξιεί να έχει κράτος δικό του μέσα στο κράτος το κύριο κράτος. Και με πολλές συζητήσεις κάνοντας υποχωρήσεις πότε ό ένας και πότε ό άλλος συμφωνία μεταξύ πάπα 11ον πάπα Πιον και του Μουσουλίνη το 1929 έδωσαν στον πάπα το μικροσκοπικό αυτό κράτος του Βατικανού μέχρι την παραλία σε πέντε χιλιόμετρα απόσταση, και ενός χιλιομέτρου που βρίσκεται στο αντίθετο μέρος του Λατερανού κάνουν έναν ωραίο συνδυασμόMisha έγραψε:ΠΕΣ ΤΑ ΙΟΥΣΤΙΝΕ!!!justin έγραψε:
Κύριε Ράντσιγκερ,
Τίς ημέρες αυτές εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί παρακολουθούμε με τα μάτια μας ένα απερίγραπτο θέαμα και ακούμε με τα αυτιά μας έναν απίστευτο λόγο,

Harrys1934 έγραψε: Αν ήταν αληθινή μετάνοια έπρεπε να μπει στα πρακτικά και να συνεχίζεται αυτή η μετάνοια και από τους επόμενους πάπες και παπιά.

Ρομφαία, Είμαι:ROMFAIA έγραψε:Καλά εσύ δεν είπες ότι δεν θα ξαναγράψεις σε τέτοιου είδους topic ;lovethink έγραψε:AX NAI
EΛΑΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΑΧ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΕΛΑΤε
ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ
ΕΤσι όπως απολαμβάνω το φραπεδάκι μου και το κομπιούτερ μου
ΑΧ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΑΧ ΕΛΑΤΕ ΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
ΑΧ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ
Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ
Προς τι λοιπόν τα ειρωνικά σχόλια ;
Μήπως φταίει το ότι το δημοσίευσα εγω ; λέω μήπως γιατι τελευταία διακρίνω κάποια εμπάθεια....
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος....
Κακιά και καχύποπτη παλαιοημερολογήτισα είμαι βλέπεις....
Ούτε η συγγνώμη μου δεν γίνεται δεκτή αν παρεκτραπώ.
Στο πυρ το εξώτερο...
Στα κάτεργα....
Any Way
Χριστός Ανέστη