Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 23-10-2011

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 23-10-2011

Δημοσίευση από stathis73 »

konstantinoupolitis έγραψε:Απλά να σχολιάσω το εξής: Κάθε φορά που πάει να γίνει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει άμεση ή έμμεση σύνδεση με το Μοναστήρι της Σουρωτής. Η Θεσσαλονίκη είναι Αγιοτόκος και σε απόσταση μικρή σχετικά απο την Παναγία Δέξια υπάρχουν πολλά μοναδικά Βυζαντινά μνημεία και μαρτύρια Αγίων και νεομαρτύρων, όπως απέναντι στην Υπαπαντή το μαρτύριο του νεομάρτυρα, και σχετικά κοντά τα σκηνώματα των Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Οσίου Βασιλείου του επισκόπου, Αγίου Δημητρίου και Αγίας Ανυσίας, Αγίας Θεοδώρας και Οσίου Δαυίδ, ο Άγιος Αθανάσιος της Εγνατίας όπου και το ομαδικό μαρτύριο το 1821, η Αχειροποίητος, ο Άγιος Παντελεήμων, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος, το Βουλευτήριο στη Ρωμαϊκή Αγορά όπου ο Άγιος Νέστωρ νίκησε τον Λυαίο και ο αριθμός αυτών ούκ έσται τέλος... Η Θεσσαλονίκη στο κέντρο της είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και απλά την αγνοούμε...
Πάρα πολύ όμορφη πρόταση εμένα με βρίσκει σύμφωνο, την Σουρωτή την ανέφερα γιατί πολλά παιδιά δεν έχουν πάει στον τάφο του Παππούλη.
Όλες αυτές οι προτάσεις είναι πάρα πολύ όμορφες. :8 :8
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από andreastsa »

Εικοσιτρείς δεκάτου μπορεί να είμαι και εγώ, μετακομίζω από Κοζάνη στην Θεσσαλονίκη, θα το ήθελα πολύ!
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

andreastsa έγραψε:Εικοσιτρείς δεκάτου μπορεί να είμαι και εγώ, μετακομίζω από Κοζάνη στην Θεσσαλονίκη, θα το ήθελα πολύ!
Θα χαρουμε πολυ να εισαι και εσυ στην ομορφη παρέα μας.

1)NIKOLAOS-9
2)Σαλος!! μετα της οικογενείας του. :8 :8 .............ο Δημητρης δεν ειναι σιγουρος ακόμη.
3)STATHIS 73 μετα της οικογενειας του επισης....
4)christmas08
5)ΑΘΑΝΑΣΙΟς
6)inaf
7)paulina
8)max1
9)Στεφανος[/quote]
10)konstantinoupolitis
11)agiooros;;;
12)Νικηφορος[/quote]
13) Νickzak
14)defender of jerusalem;;;;;;;;
15)filotas
16)smarti

Οι ημέρες περνούν την Κυριακή αυτή πρώτα ο Θεός θα βρεθούμε, καλό είναι να κατασταλάξουμε κσι σε ενα πρόγραμμα για να μην μαζευτούμε εκει και ψαχνόμαστε που θα πάμε.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Τον βρήκα το Χρήστο και είπε ότι θα έρθει. Οπότε Στάθη πρόσθεσε τον eortologio.gr .
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

1)NIKOLAOS-9
2)Σαλος!! μετα της οικογενείας του. :8 :8 .............ο Δημητρης δεν ειναι σιγουρος ακόμη.
3)STATHIS 73 μετα της οικογενειας του επισης....
4)christmas08
5)ΑΘΑΝΑΣΙΟς
6)inaf
7)paulina
8)max1
9)Στεφανος[/quote]
10)konstantinoupolitis
11)agiooros;;;
12)Νικηφορος[/quote]
13) Νickzak
15)filotas
16)smarti
17)eortologio.gr
Οι ημέρες περνούν την Κυριακή αυτή πρώτα ο Θεός θα βρεθούμε, καλό είναι να κατασταλάξουμε κσι σε ενα πρόγραμμα για να μην μαζευτούμε εκει και ψαχνόμαστε που θα πάμε.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

ακριβως Σταθη δεν εξαρτατε απο εμας :? :?
περιμενω απο Αθηνα καποιον :8 και πρεπει να ειμε σπιτι και να παμε σε μια Θεια να την επισκεφτουμε και μετα τον καποιον :mrgreen:
να τον παω αεροδρομιο μια εξυπηρετιση θα δουμε αν ερχομουνα θα ερχομουνα με την οικογενεια
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

1)NIKOLAOS-9
3)STATHIS 73 ...........Μαλλον μονος μου
4)christmas08
5)ΑΘΑΝΑΣΙΟς
6)inaf
7)paulina
8)max1
9)Στεφανος[/quote]
10)konstantinoupolitis
11)agiooros;;;
12)Νικηφορος[/quote]
13) Νickzak
15)filotas
16)smarti
17)eortologio.gr
Οι ημέρες περνούν την Κυριακή αυτή πρώτα ο Θεός θα βρεθούμε, καλό είναι να κατασταλάξουμε κσι σε ενα πρόγραμμα για να μην μαζευτούμε εκει και ψαχνόμαστε που θα πάμε.[/quote]
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

stathis73 έγραψε:
konstantinoupolitis έγραψε:Απλά να σχολιάσω το εξής: Κάθε φορά που πάει να γίνει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει άμεση ή έμμεση σύνδεση με το Μοναστήρι της Σουρωτής. Η Θεσσαλονίκη είναι Αγιοτόκος και σε απόσταση μικρή σχετικά απο την Παναγία Δέξια υπάρχουν πολλά μοναδικά Βυζαντινά μνημεία και μαρτύρια Αγίων και νεομαρτύρων, όπως απέναντι στην Υπαπαντή το μαρτύριο του νεομάρτυρα, και σχετικά κοντά τα σκηνώματα των Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Οσίου Βασιλείου του επισκόπου, Αγίου Δημητρίου και Αγίας Ανυσίας, Αγίας Θεοδώρας και Οσίου Δαυίδ, ο Άγιος Αθανάσιος της Εγνατίας όπου και το ομαδικό μαρτύριο το 1821, η Αχειροποίητος, ο Άγιος Παντελεήμων, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος, το Βουλευτήριο στη Ρωμαϊκή Αγορά όπου ο Άγιος Νέστωρ νίκησε τον Λυαίο και ο αριθμός αυτών ούκ έσται τέλος... Η Θεσσαλονίκη στο κέντρο της είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και απλά την αγνοούμε...
Πάρα πολύ όμορφη πρόταση εμένα με βρίσκει σύμφωνο, την Σουρωτή την ανέφερα γιατί πολλά παιδιά δεν έχουν πάει στον τάφο του Παππούλη.
Όλες αυτές οι προτάσεις είναι πάρα πολύ όμορφες. :8 :8
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση του Κωνσταντίνου, αν μας πει τι θα κάνουμε τ' αυτοκίνητά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης :mrgreen: .

Πράγματι στο Μοναστήρι της Σουρωτής έχουμε πάει οι περισσότεροι, μάλιστα εγώ πολύ πρόσφατα, αλλά πάντοτε αναπαύομαι στο χώρο αυτό. Όμως θα μπορούσαμε να επισκεφτούμε άλλα Μοναστήρια ή Μετόχια γύρω από τη Θεσσαλονίκη, όπως αυτό που πρότεινε ο Στάθης. Ένα Μοναστήρι που θα ήθελα να επισκεφτώ είναι η Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου, αλλά μάλλον βρίσκεται σε αντίθετη κατεύθυνση από τα άλλα δυο Μοναστήρια.

Υ.Γ. Στάθη σε παρακαλώ εσύ που ξεκίνησες αυτή την συνάντηση, βάλε την πρόσκληση και στο αδελφό forum.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Νικο το ανέβασα
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά πρέπει να κατασταλάξουμε στο πρόγραμμα.

Αυτό που πρότεινε ο konstantinoupolitis ειναι το πιο πρακτικό γιατί όλα αυτά που λέει ειναι σε απόσταση 20-30 λεπτών με τα πόδια, και έτσι δεν θα χρειαστούν μετακινήσεις με αυτοκίνητα, απο κει και μετά υπάρχει ενα θέμα με το παρκάρισμα, αλλά κάτι θα γίνει.

Το άλλο πρόγραμμα είναι πιο μακρινό (σουρωτή-αγ Αναστασία) και δεν θα δούμε τόσα πολλά προσκυνήματα.

Πείτε την γνώμη σας γιατί όπως είπα οι μέρες πλησιάζουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”