Ο π. Ανδρέας Κονάνος στη Θεσσαλονίκη
Συντονιστής: Συντονιστές
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο π. Ανδρέας Κονάνος στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, στις 7 το απόγευμα, στον ιερό ναό αγίου Παντελεήμονα, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο π. Ανδρέας Κονάνος με θέμα :
Ένταση στο σπίτι, άγχος στη δουλειά.
Ένταση στο σπίτι, άγχος στη δουλειά.
Θεοτόκε, ἡ ἐλπὶς πάντων τῶν Χριστιανῶν, σκέπε, φρούρει, φύλαττε τοὺς ἐλπίζοντας εἰς Σέ.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Ο π. Ανδρέας Κονάνος στη Θεσσαλονίκη
Αχ, βρε παιδί μου , να ερχόταν αυτός ο άνθρωπος μία φορά και εδώ στην Γερμανία !!!!

Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
gkou
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κι εδώ να έρθει!!!
Δόμνα, αν τον καλέσει κάποιος επίσημα, δεν το αποκλείω να έρθει και στην Γερμανία
Δόμνα, αν τον καλέσει κάποιος επίσημα, δεν το αποκλείω να έρθει και στην Γερμανία
- faviola
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οπωσδήποτε να έρθει στην Κόρινθο. Είναι τέλειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κύριε τό σόν θέλημα γενέσθω και μή τό 'εμόν.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.
Η ομιλία του π Ανδρέα Κονάνου ήταν πολύ καλή. Το πιο συναρπαστικό όμως ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε. Προσωπικά τόσο κόσμο σε εκκλησία δεν έχω δει ποτέ (μόνο στην Ανάσταση). Είναι και πολύ μεγάλος ναός και είχε και ένα σωρό όρθιους.
Η ομιλία απ'ότι είδα μαγνητοσκοπήθηκε από το 4Ε αλλά δεν ξέρουν πότε θα την αναμεταδώσουν.
Απλά να ξέρετε ότι επικεντρώθηκε μόνο στο πρώτο θέμα για την ένταση στην οικογένεια. Για το άγχος στη δουλειά είπε μόνο πως αν διορθωθεί το πρώτο και η δουλειά θα φαίνεται πιο ωραία.
Πάντως ήταν απολαυστικός και με χιούμορ όπως πάντα
Η ομιλία απ'ότι είδα μαγνητοσκοπήθηκε από το 4Ε αλλά δεν ξέρουν πότε θα την αναμεταδώσουν.
Απλά να ξέρετε ότι επικεντρώθηκε μόνο στο πρώτο θέμα για την ένταση στην οικογένεια. Για το άγχος στη δουλειά είπε μόνο πως αν διορθωθεί το πρώτο και η δουλειά θα φαίνεται πιο ωραία.
Πάντως ήταν απολαυστικός και με χιούμορ όπως πάντα
-
gkou
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αχ τι τυχερός που είσαι!Όταν και άμα βρεις κανένα σχετικό λινκ, στείλε μας κι από 'δω! 
Προς το παρόν βρήκα το κήρυγμα του π Ανδρέα Κονάνου στη Θ. Λειτουργία στον Αγ. Παντελεήμονα το πρωί της ίδιας μέρας.
Εϊναι εδώ:
http://vatopaidi.wordpress.com/
(κάπου στη μέση της σελίδας)
Εϊναι εδώ:
http://vatopaidi.wordpress.com/
(κάπου στη μέση της σελίδας)
- christmas08
- Έμπειρος Αποστολέας

Είχα και εγώ την χαρά να βρεθώ εχθες εκεί, δεν έχω λόγια κρεμόμασταν απο τα χειλη του κυριολεκτικά όση ώρα μιλούσε. Είναι ευλογημένος άνθρωπος μακάρι να ξαναέρθει! Μου έκανε και εμένα εντύπωση το πλήθος του κόσμου σε μια πραγματικά μεγάλη εκκλησία.
ΣΑΛΩ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΖΟΦΕΡΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΕΚΤΥΠΟΝ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΚΡΑΖΟΜΕΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σήμερα (1/11/11) στις 20:45 από την εκπομπή "ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ".max1 έγραψε: Η ομιλία απ'ότι είδα μαγνητοσκοπήθηκε από το 4Ε αλλά δεν ξέρουν πότε θα την αναμεταδώσουν.
Θεοτόκε, ἡ ἐλπὶς πάντων τῶν Χριστιανῶν, σκέπε, φρούρει, φύλαττε τοὺς ἐλπίζοντας εἰς Σέ.