Χρόνια πολλά Βασίλη & Βασιλική!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΗ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Χρόνια πολλά και καλή πνευματική προκοπή σε όλου τους εορταζομένους!!!
Βασίλη μου (vasilisalt) εύχομαι χρόνια πολλά και υγιή! Ο Κύριος να σου δίνει πάντοτε ό,τι είναι ωφέλιμο για την ψυχή σου και να συνεχίσεις κι εσύ με την σειρά σου να μας ωφελείς με τον λόγο σου.. να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ..
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες...να ειστε παντα καλα με πολυ υγεια..
-
dimitrisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους τους εορτάζοντες!!!
Αδελφέ μου Βασίλη, σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά με υγεία, ηρεμία, γαλήνη, να μην χάσεις ποτέ το μοναδικό σου χιούμορ, να είστε πάντα ευτυχισμένοι με την υπέροχη σύζυγο σου και τα τρία αγγελούδια σας!!!
Χρόνια πολλά και στον Βασίλη της Ελπίδας μας, που σε λίγες μέρες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!
Αδελφέ μου Βασίλη, σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά με υγεία, ηρεμία, γαλήνη, να μην χάσεις ποτέ το μοναδικό σου χιούμορ, να είστε πάντα ευτυχισμένοι με την υπέροχη σύζυγο σου και τα τρία αγγελούδια σας!!!
Χρόνια πολλά και στον Βασίλη της Ελπίδας μας, που σε λίγες μέρες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σας ευχαριστώ πολύ διαδυκτιακα εν Χριστώ αδερφάκια μου!
Την γλυκιά Νικολέτα, τον Άγγελο (μας έλειψες), τον Θεοδόση (ευτυχώς αυτός επανέκαμψε), την αγαπημένη μου Χρύσα,
αυτό τον ωραίο κύριο τον Ανδρέα, τον συνταξιδίωτη το Δήμο και τον (τι να πω γι αυτόν!) Δημήτρη τον Έλληνα με τη χρυσή καρδιά!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Την γλυκιά Νικολέτα, τον Άγγελο (μας έλειψες), τον Θεοδόση (ευτυχώς αυτός επανέκαμψε), την αγαπημένη μου Χρύσα,
αυτό τον ωραίο κύριο τον Ανδρέα, τον συνταξιδίωτη το Δήμο και τον (τι να πω γι αυτόν!) Δημήτρη τον Έλληνα με τη χρυσή καρδιά!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, καλή χρονιά σε όλους.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Χρόνια πολλά και καλά Βασίλη και Βασιλική!
Καλόν αγώνα και καλό Παράδεισο!
Καλόν αγώνα και καλό Παράδεισο!
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά πολλά πολλά και ευλογημένα Βασίλη μας(vasilisalt) με την πολύ μεγάλη καρδιά που χωράει όλο τον κόσμο και πάντα με το χαμόγελο! Χρόνια πολλά Βασίλη, ότι επιθυμεις και πολλές ευχές για ολη την οικογένεια σου. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου !! Καλήν Μετάνοια και καλόν Παράδεισο Βασίλη μου απο καρδιάς!
Χρόνια πολλά ακόμα και σε ένα παλιό μέλος που μας διαβάζει αλλά δεν συμμετεχει άλλο..ένας πολύ γλυκός άνθρωπος το arxontopoulo Βασίλης από Αθήνα...χρόνια πολλά και ευλογημένα Βασίλη και καλόν Παράδεισο εύχομαι απο καρδιάς!!!!
Χρόνια πολλά και σε όλους τους εορταζόμενους και εορταζόμενες , ότι επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!!! Καλόν Παράδεισο παιδιά!

Χρόνια πολλά ακόμα και σε ένα παλιό μέλος που μας διαβάζει αλλά δεν συμμετεχει άλλο..ένας πολύ γλυκός άνθρωπος το arxontopoulo Βασίλης από Αθήνα...χρόνια πολλά και ευλογημένα Βασίλη και καλόν Παράδεισο εύχομαι απο καρδιάς!!!!
Χρόνια πολλά και σε όλους τους εορταζόμενους και εορταζόμενες , ότι επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!!! Καλόν Παράδεισο παιδιά!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Γεώργιος-Κέρκυρα
- Συστηματικός Αποστολέας

Χρόνια πολλά & ευλογημένα στους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά ιδιαίτερα στον Βασίλη τον Μεγαρέα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
Ήμαρτον εις σε Σωτήρ, ως ο άσωτος υιός. Δέξαι με Πάτερ μετανοούντα και ελέησόν με ο Θεός.