Κίνηση Αγάπης
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Κίνηση Αγάπης
Καλα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τι καλά βρε???? Δημήτρη έχΕις πάθει τίποτα???? Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που γράφεις μια λέξη μόνο.......Dimitris39 έγραψε:Καλα
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και εσυ σαν τον αποστολο, ρωτας εναν τρελο εαν ειναι καλα;;;;smarti έγραψε:Τι καλά βρε???? Δημήτρη έχΕις πάθει τίποτα???? Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που γράφεις μια λέξη μόνο.......Dimitris39 έγραψε:Καλαείσαι σίγουρα καλά????
![]()
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιατι με ξερεις να εχω τετοια κοληματα κοριτσακι μου?.smarti έγραψε: Βασίλη καλημέρα!!![]()
Το διαβάζω εδω και καιρό αυτό το ποστ , αλλα δεν γράφω κατι συγκεκριμένο γιατι έχω κάτι στο νου μου και περιμένω μια απάντηση απο τον πνευματικό μου για να μπορω να τη γραψω. Ελπίδα μου ελπίζω να μην θυμώσεις που ενω άνοιξες εσυ το θέμα...τωρα και εγω γραφω τα δικά μου....![]()
![]()
Αυτό που έχω στο νου αλλα περιμένω ευλογία πρωτα για να το πω...είναι μια πολλή ωραια προταση....
![]()
![]()
![]()
η προσφορά του καθενός μας θα πιασει τόπο.....δεν ξερω κατα ποσο θα την δεχτείτε..αλλα έχει ο Θεός. Περιμένετε λοιπόν αν θέλετε νεότερα. Εντάξει?
![]()
Κανε εσυ την προταση που θα σου πει ο πνευματικος σου κι ο Θεος θα μεριμνησει για το που θα πανε τα χρηματα και ποιος τα εχει αναγκη.
Αλοιμονο αν κοιταζαμε ποιος ανεβασε το θεμα και ποιος κανει την προταση.....
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

κατσε να το διευκρινίσω...λιγάκι..γιατι με μπερδεψες....eleimon έγραψε: Κανε εσυ την προταση που θα σου πει ο πνευματικος σου κι ο Θεος θα μεριμνησει για το που θα πανε τα χρηματα και ποιος τα εχει αναγκη.
Αλοιμονο αν κοιταζαμε ποιος ανεβασε το θεμα και ποιος κανει την προταση.....[/b]
Δεν θα μου πει ο πνευματικός μου την πρόταση
για το που θα πάνε τα χρήματα.....αλλα εγω του εκανα μια προταση....και περιμένω την ευλογία του.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Tελος παντων οποιος και να την εκανε ας περιμενουμε να παρεις ευλογια.....μη μας βρουν τα Χριστουγεννα μονοsmarti έγραψε:κατσε να το διευκρινίσω...λιγάκι..γιατι με μπερδεψες....eleimon έγραψε: Κανε εσυ την προταση που θα σου πει ο πνευματικος σου κι ο Θεος θα μεριμνησει για το που θα πανε τα χρηματα και ποιος τα εχει αναγκη.
Αλοιμονο αν κοιταζαμε ποιος ανεβασε το θεμα και ποιος κανει την προταση.....[/b]![]()
![]()
![]()
Δεν θα μου πει ο πνευματικός μου την πρόταση
για το που θα πάνε τα χρήματα.....αλλα εγω του εκανα μια προταση....και περιμένω την ευλογία του.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σήμερα μιλήσαμε και μου είπε αυτές τις μέρες θα έχω την απάντηση!!

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Λίγοι καταλάβατε πόσο απαξιωτικό είναι το μήνυμα της Σμαραγδής, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι οι προτάσεις όλων των υπολοίπων ΔΕΝ είναι καλές, αλλά μόνο η δική της!smarti έγραψε:Αυτό που έχω στο νου αλλα περιμένω ευλογία πρωτα για να το πω...είναι μια πολλή ωραια προταση...
ΕΛΕΟΣ!
Εμείς οι υπόλοιποι, μπορούμε να συνεχίσουμε την υποβολή μέτριων (έως κακών) προτάσεων, ή να περιμένουμε την ολοκλήρωση της "πολύ ωραίας";
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Απόστολε κάντε ότι αναπαύει την καρδούλα σας
Και σην τη δική μου πρόταση αν πάρω ευλογία..μετά μπορείτε να διαλέξετε!!!
Δημοκρατία έχουμε!!

εμενα με ελκυει η ιδεα της ιεραποστολης. διοτι εμπεριεχει υλικη και πνευματικη βοηθεια. 
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».