Κίνηση Αγάπης

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Κίνηση Αγάπης

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Καλα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Dimitris39 έγραψε:Καλα
Τι καλά βρε???? Δημήτρη έχΕις πάθει τίποτα???? Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που γράφεις μια λέξη μόνο....... :shock: είσαι σίγουρα καλά???? :mrgreen: :mrgreen:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

smarti έγραψε:
Dimitris39 έγραψε:Καλα
Τι καλά βρε???? Δημήτρη έχΕις πάθει τίποτα???? Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που γράφεις μια λέξη μόνο....... :shock: είσαι σίγουρα καλά???? :mrgreen: :mrgreen:
Και εσυ σαν τον αποστολο, ρωτας εναν τρελο εαν ειναι καλα;;;; :cry: :lol: :25 :angryfire :8 :20
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

smarti έγραψε: Βασίλη καλημέρα!! :8
Το διαβάζω εδω και καιρό αυτό το ποστ , αλλα δεν γράφω κατι συγκεκριμένο γιατι έχω κάτι στο νου μου και περιμένω μια απάντηση απο τον πνευματικό μου για να μπορω να τη γραψω. Ελπίδα μου ελπίζω να μην θυμώσεις που ενω άνοιξες εσυ το θέμα...τωρα και εγω γραφω τα δικά μου.... :? :? :? Αυτό που έχω στο νου αλλα περιμένω ευλογία πρωτα για να το πω...είναι μια πολλή ωραια προταση.... :25 :25 :25 :25 η προσφορά του καθενός μας θα πιασει τόπο.....δεν ξερω κατα ποσο θα την δεχτείτε..αλλα έχει ο Θεός. Περιμένετε λοιπόν αν θέλετε νεότερα. Εντάξει? :8 :8
Γιατι με ξερεις να εχω τετοια κοληματα κοριτσακι μου?. :8 :8 ....σημασια εχει ποιος ανεβασε το θεμα η που θα πανε τα χρηματα για να πιασουν τοπο?......

Κανε εσυ την προταση που θα σου πει ο πνευματικος σου κι ο Θεος θα μεριμνησει για το που θα πανε τα χρηματα και ποιος τα εχει αναγκη.
Αλοιμονο αν κοιταζαμε ποιος ανεβασε το θεμα και ποιος κανει την προταση.....
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

eleimon έγραψε: Κανε εσυ την προταση που θα σου πει ο πνευματικος σου κι ο Θεος θα μεριμνησει για το που θα πανε τα χρηματα και ποιος τα εχει αναγκη.
Αλοιμονο αν κοιταζαμε ποιος ανεβασε το θεμα και ποιος κανει την προταση.....[/b]
κατσε να το διευκρινίσω...λιγάκι..γιατι με μπερδεψες.... :shock: :shock: :shock:
Δεν θα μου πει ο πνευματικός μου την πρόταση
για το που θα πάνε τα χρήματα.....αλλα εγω του εκανα μια προταση....και περιμένω την ευλογία του.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

smarti έγραψε:
eleimon έγραψε: Κανε εσυ την προταση που θα σου πει ο πνευματικος σου κι ο Θεος θα μεριμνησει για το που θα πανε τα χρηματα και ποιος τα εχει αναγκη.
Αλοιμονο αν κοιταζαμε ποιος ανεβασε το θεμα και ποιος κανει την προταση.....[/b]
κατσε να το διευκρινίσω...λιγάκι..γιατι με μπερδεψες.... :shock: :shock: :shock:
Δεν θα μου πει ο πνευματικός μου την πρόταση
για το που θα πάνε τα χρήματα.....αλλα εγω του εκανα μια προταση....και περιμένω την ευλογία του.
Tελος παντων οποιος και να την εκανε ας περιμενουμε να παρεις ευλογια.....μη μας βρουν τα Χριστουγεννα μονο :mrgreen: :mrgreen:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Σήμερα μιλήσαμε και μου είπε αυτές τις μέρες θα έχω την απάντηση!! :25 :25 :25
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:Αυτό που έχω στο νου αλλα περιμένω ευλογία πρωτα για να το πω...είναι μια πολλή ωραια προταση...
Λίγοι καταλάβατε πόσο απαξιωτικό είναι το μήνυμα της Σμαραγδής, η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι οι προτάσεις όλων των υπολοίπων ΔΕΝ είναι καλές, αλλά μόνο η δική της!
ΕΛΕΟΣ!
Εμείς οι υπόλοιποι, μπορούμε να συνεχίσουμε την υποβολή μέτριων (έως κακών) προτάσεων, ή να περιμένουμε την ολοκλήρωση της "πολύ ωραίας";
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Απόστολε κάντε ότι αναπαύει την καρδούλα σας :8 :8 :8 Και σην τη δική μου πρόταση αν πάρω ευλογία..μετά μπορείτε να διαλέξετε!!! :8 :8 Δημοκρατία έχουμε!! :P :P
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

εμενα με ελκυει η ιδεα της ιεραποστολης. διοτι εμπεριεχει υλικη και πνευματικη βοηθεια. :wink:
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”