Συμφωνώ απόλυτα και πάνω που είχα χαρεί για την ημερομηνία (λόγω δουλειάς την προηγούμενη φορά δεν μπόρεσα ) που με βολεύει.Σπάρτακος έγραψε:Γιατί τόσο αργά; ( Μετά το Πάσχα;) Οι Αθηναίοι και γύρω περιοχές μπορούμε να συνταθούμε - αν θέλουμε- πολύ εύκολα. Ούτε χρειάζονται φαγοπότια. Ένας καφές όλοι μαζί και μετά στην εκκλησία . Δεν θα μας πάρει πολύ χρόνο. Νομίζω αξίζει τον κόπο.
Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
Συντονιστής: Συντονιστές
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιώργο όποτε και να βρεθούμε θα είσαι παρών (ευελπιστώ). Προσδοκώ μάλιστα να γιορτάσεις την ονομαστική σου εορτή ΚΑΙ μαζί μας, αν η συνάντηση γίνει στις 24 Απρίλη.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλά εντάξει αν κάποιος βγάζει άκρη ας μου πει και εμένα.
Σιγά σιγά, αργά, σταθερά και κατανοητά.
Ο καπετάνιος το αναβάλει για να μη δημιουργήσει πρόβλημα
Ο Απόστολος το αναβάλει για να μη δημιουργήσει πρόβλημα.
Ο Δημήτρης ζητάει μετά το πάσχα (Δημήτρη όχι τόσο κοντά, μετά της Παναγίας είναι νομίζω καλύτερα).
Τι έγινε βρε παιδιά;
Σέβομαι την κατανόηση όλων και την τιμώ αλλά νομίζω πρέπει να συνεχιστεί το θέμα στο ΄΄να χαμογελάσουμε λίγο...΄
ΥΓ.Το μόνο καλό είναι ότι τελικά από ότι φαίνεται θα γλυτώσουμε συναντήσεις πάλι, με ΄΄δύσκολους΄΄ δίμετρους με μουστάκια και γιαταγάνια.
Ο Δημήτρης ζητάει μετά το πάσχα (Δημήτρη όχι τόσο κοντά, μετά της Παναγίας είναι νομίζω καλύτερα).
Τι έγινε βρε παιδιά;
Σέβομαι την κατανόηση όλων και την τιμώ αλλά νομίζω πρέπει να συνεχιστεί το θέμα στο ΄΄να χαμογελάσουμε λίγο...΄
ΥΓ.Το μόνο καλό είναι ότι τελικά από ότι φαίνεται θα γλυτώσουμε συναντήσεις πάλι, με ΄΄δύσκολους΄΄ δίμετρους με μουστάκια και γιαταγάνια.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά 24 Απρίλη δεν μπορώ γιατί 26 Απρίλη έχω τα γενέθλιά μου και θα είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Προτείνω 15 Μαίου φεύγοντας για Άγιο Όρος να πάμε και στο Μπραχάμι. Να τσακωθούμε με τις συζύγους μία φορά, μην μας γίνει και συνήθεια (χιούμορ, κάκιστο μεν, αλλά χιούμορ... Τι να κάνουμε, ότι έχει ο καθένας δίνει)
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας

vasilisalt έγραψε:Καλά εντάξει αν κάποιος βγάζει άκρη ας μου πει και εμένα.
Τι έγινε βρε παιδιά;
Αββά Ισαάκ του Σύρου
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΟΠΟΙΟΣ/Α ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ

Αββά Ισαάκ του Σύρου
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

εισαστε στην Αθηνα και δεν μπορειτε να βρεθητε για εναν καφε?vasilisalt έγραψε:Καλά εντάξει αν κάποιος βγάζει άκρη ας μου πει και εμένα.
Τι έγινε βρε παιδιά;
τι να πω εγω αν ειχα εναν απο εδω κοντα συνεχεια θα βρισκομασταν και θα πιναμε καφεδακι
ρωτα την ΤΕΡΙ τον Στεφανο και την Σμαρω εχουμε ιδωθει πολλες φορες
Σμαρω μην κρυφοκοιτας .......
Ελα Σερρες κερναω εγωLoginos έγραψε:ΟΠΟΙΟΣ/Α ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πραγματικά γίνεται χάος, επειδή υπάρχουν στον αέρα δύο συναντήσεις, που η μία επηρεάζει την άλλη (Αθήνα - Πελοπόννησος).
Διάβασα τα δύο topic και προσπαθώ να σας ξεμπλοκάρω.
1. Η συνάντηση της Πελοποννήσου, είναι στις 30-31 Ιανουαρίου.
2. Η συνάντηση των Αθηνών αναβλήθηκε.
3. Η συνάντηση των Αθηνών θα γίνει είτε στις 24 Απριλίου (παρουσία του γέροντα που αναφέρει ο Απόστολος), είτε οποτεδήποτε την κανονίσετε (χωρίς τον γέροντα, απλά θα πάτε για καφέ (αν αποφασίσετε καφέ), για φαγητό (αν αποφασίσετε φαγητό), ή Εκκλησιασμό (αν αποφασίσετε Εκκλησιασμό)
Understand?????
Εγώ δεν έρχομαι!!!!!

Διάβασα τα δύο topic και προσπαθώ να σας ξεμπλοκάρω.
1. Η συνάντηση της Πελοποννήσου, είναι στις 30-31 Ιανουαρίου.
2. Η συνάντηση των Αθηνών αναβλήθηκε.
3. Η συνάντηση των Αθηνών θα γίνει είτε στις 24 Απριλίου (παρουσία του γέροντα που αναφέρει ο Απόστολος), είτε οποτεδήποτε την κανονίσετε (χωρίς τον γέροντα, απλά θα πάτε για καφέ (αν αποφασίσετε καφέ), για φαγητό (αν αποφασίσετε φαγητό), ή Εκκλησιασμό (αν αποφασίσετε Εκκλησιασμό)
Understand?????
Εγώ δεν έρχομαι!!!!!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προσπαθούσα εδώ και πολύ καιρό να οργανώσω τη συνάντηση, αλλά ήθελα να μην πέσει πάνω σ' αυτήν της Πελοποννήσου, ώστε όποιος αδελφός μας ήθελε, να μπορούσε να είναι παρών και στις δύο. Επειδή όμως:
1. Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δεν είχε κλείσει η ημερομηνία για την Πελοπόννησο
2. Ο πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας μου, που τον είδα μετά το κήρυγμα που κάνει καθε απόγευμα Δευτέρας, δεν μπορούσε άλλη ημερομηνια, παρά στις 30 Γενάρη το απόγευμα,
είπα να το κάνουμε τότε. Κακή κίνηση από μέρους μου, γιατί οι αδελφοί μας από την Πελοπόνησο είχαν προηγηθεί.
Ζητάω συγγνώμη για το μπάχαλο.
Η συνάντηση των Αθηνών θα γίνει, να είστε σίγουροι. Μπορούμε να βρεθούμε μόνο για ένα απλό καφεδάκι, αλλά η δική μου βούληση είναι να συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να μην υπάρχει μόνο το τερπνόν. Μπορούμε να κανονίσουμε μια άλλη ημέρα (όποτε μπορεί ο πατέρας) ΕΝΤΟΣ νηστείας, ή να περιμένουμε προς το τέλος Απρίλη, για τα κοψίδια.
Παναγιώτη καλέ μου αδελφέ, θα ήθελα πολύ να ήσουν παρών, αλλά το ξέκοψες μαχαίρι! Ας είναι ευλογημένο!
ΥΓ: Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου είναι συνομήλικός μου (γεννηθείς το 1962), αλλά και ένας από τους καλύτερους ιερείς που έχω συναντήσει (οι κρίσεις δικές μου). Θα ήθελα να μαζέψουμε ό,τι απορίες έχουμε μέχρι τότε και να του τις υποβάλλουμε.
1. Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δεν είχε κλείσει η ημερομηνία για την Πελοπόννησο
2. Ο πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας μου, που τον είδα μετά το κήρυγμα που κάνει καθε απόγευμα Δευτέρας, δεν μπορούσε άλλη ημερομηνια, παρά στις 30 Γενάρη το απόγευμα,
είπα να το κάνουμε τότε. Κακή κίνηση από μέρους μου, γιατί οι αδελφοί μας από την Πελοπόνησο είχαν προηγηθεί.
Ζητάω συγγνώμη για το μπάχαλο.
Η συνάντηση των Αθηνών θα γίνει, να είστε σίγουροι. Μπορούμε να βρεθούμε μόνο για ένα απλό καφεδάκι, αλλά η δική μου βούληση είναι να συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να μην υπάρχει μόνο το τερπνόν. Μπορούμε να κανονίσουμε μια άλλη ημέρα (όποτε μπορεί ο πατέρας) ΕΝΤΟΣ νηστείας, ή να περιμένουμε προς το τέλος Απρίλη, για τα κοψίδια.
Παναγιώτη καλέ μου αδελφέ, θα ήθελα πολύ να ήσουν παρών, αλλά το ξέκοψες μαχαίρι! Ας είναι ευλογημένο!
ΥΓ: Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου είναι συνομήλικός μου (γεννηθείς το 1962), αλλά και ένας από τους καλύτερους ιερείς που έχω συναντήσει (οι κρίσεις δικές μου). Θα ήθελα να μαζέψουμε ό,τι απορίες έχουμε μέχρι τότε και να του τις υποβάλλουμε.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ;;;Dimitris39 έγραψε:εισαστε στην Αθηνα και δεν μπορειτε να βρεθητε για εναν καφε?vasilisalt έγραψε:Καλά εντάξει αν κάποιος βγάζει άκρη ας μου πει και εμένα.
Τι έγινε βρε παιδιά;
τι να πω εγω αν ειχα εναν απο εδω κοντα συνεχεια θα βρισκομασταν και θα πιναμε καφεδακι
ρωτα την ΤΕΡΙ τον Στεφανο και την Σμαρω εχουμε ιδωθει πολλες φορες
Σμαρω μην κρυφοκοιτας .......
Ελα Σερρες κερναω εγωLoginos έγραψε:ΟΠΟΙΟΣ/Α ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()