Αντεύχομαι τα χρόνια πολλά και τα ευλογημένα, Νίκο! Αμήν.
ΥΓ: Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια μέλη μας που δεν σε "αναγνώρισαν" αφού χρησιμοποιείς πλέον (;) το αρχικό σου nick-name.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Μέσα από την καρδιά μου, να είσαστε όλες και όλοι καλά, να περάσετε καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και να ευχηθώ για το 2010, οι ευχές όλου του κόσμου, που συνοδεύουν πάντα κάθε νέα χρονιά, να έχουν πολλή ειλικρίνεια όταν αναφέρονται σε υγεία, αγάπη, ευτυχία, προκοπή και αδελφικότητα.
Γιατί όταν οι ευχές είναι ειλικρινείς, τότε Αυτός που όλα τα ακούει, θα γεμίσει πράγματι το 2010, με την ευόδωση πάρα πολλών από αυτές!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Σε όλους σας ,έυχομαι χρόνια πολλα με υγεία και αγαπη ,ο καινουργιος χρόνος να είναι επικοδομιτικός,χαρισματικός και δημιουργικος για σας και τις οικογενειές σας
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Επίσης Δημήτρη, καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το 2010!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Χρόνια πολλά Νίκο, καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο και θεάρεστο το 2010!
Ελπίζω η χρησιμοποίηση καινούριου (αν και κατ'ουσίαν παλαιού) nickname, να σηματοδοτεί την απαρχή ακόμα ομορφότερης δραστηριοποίησής σου στο φόρουμ.
Μας 'εχεις λείψει!