dionysisgr έγραψε:Δεν ειναι δικη μας η Ορθοδοξια plagiaskepsi, μας την δωρησαν οι Αγιοι Πατερες που τραβηξαν τα πανδεινα, η Αγια τους Ψυχη, ξερει μονο τι τραβηξαν, και γιαυτο ειμαστε το λιγοτερο υποχρεωμενοι, αλλα εαν θελεις και απο ελαχιστο φιλοτιμο, να τους αναφερουμε σε καθε ευκαιρια.
Δεν ειπα για μενα να γραψεις, ουτε θελησα να σε "παρατηρησω", για τον Αγιο Μαρκο το σκεφθηκα, που εχω διαβασει τον βιο και τα εργα του και εχω συγκλονιστει, σε αυτον αρμοζει η τιμη και η προσκυνηση, με τελικο αποδεκτη τον Δεσποτη Χριστο μας, Αυτον που Μονος Αγιαζει τους Αγιους, και Δοξαζει αυτους.
Thomas15n, θα ηθελα να σε συγχαρω για το αγωνιστικο σου φρονημα, αλλα χανεις το δικαιο σου με την κακως εννουμενη παρρησια που εκφραζει ο λογος σου.
Δεν παμε πουθενα ετσι. Πιο κοσμια και πιο αδελφικα, δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, ουτε να "δαιμονιζομαστε" απο μονοι μας, του δαιμονος αποντος..
Προσωπικα εχετε με τον filota τελος παντων;
Aς εχουμε και μια καλως εννοουμενη ταπεινωση και συστολη, και να κραταμε και μια πισινη εμεις οι "αγωνιστες" μην τυχον και προδωσουμε πρωτοι εμεις, και αυτοι που δεν υπεγραψαν αποδειχθουν ηρωες και ομολογητες της Πιστεως, γιατι η ζωη εχει πολλα γυρισματα, και οσα φερνει η ωρα, δεν τα φερνει ο χρονος.
Ειπαμε την αποψη μας, υπερασπιστηκαμε την υπογραφη μας, ε, μεχρι εκει καλα ειναι, του Κυρίου μας ειναι.
Απο εκει και περα, δεν ειναι του Κυρίου μας, εαν με εννοεις.
Ναι βρε Διονύση. Αλλά κουράστηκα να συμφωνώ συνέχεια μαζί σου.
Είχαμε τον Παναγιώτη τώρα έχουμε και εσένα.
Θα μου πεις δεν μπορώ να βγάλω το σκασμό;
Όχι είναι η απάντηση.
Σ αυτά που μου αρέσουν θέλω να εκφράζω τη συναίνεσή μου και τη συνυπογραφή μου, για να ξέρουν οι γράφοντες πως είναι και άλλοι στο ίδιο πνεύμα.
Γιατί ζούμε σε μια κοινωνία που πλέον μας λείπουν τα αυτονόητα.
Π.χ. εννοείται πως αγαπάμε τη σύντροφό μας. Δεν είναι κακό να της το λέμε. Δεν θα παρεξηγηθεί κιόλας.
Τα αυτονόητα μας συντηρούν.
Γι αυτό λοιπόν θα μου επιτρέψετε να κάνω το αυτονόητο.