Συνάντηση μελών
Συντονιστής: Συντονιστές
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Να θυμίσω ότι τα ραντεβού μας θα επαναλλαμβάνονται κάθε ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ του κάθε μήνα.
Το νέο σημείο συνάντησης θα είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο καφέ "OLYMPICO". Ο χώρος είναι τεράστιος και ήσυχος και έτσι θα είμαστε καλύτερα.
Στο Σ.Ε.Φ. έχει άπλετο πάρκινγκ, και μπορεί κάποιος να φτάσει και με το ΤΡΑΜ αλλά και με τον Ηλεκτρικό (στάση Φάληρο).
Το ραντεβού θα είναι στις 12:00.
Γράφω αυτό το μήνυμα για να σας πω ότι, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, εγώ θα είμαι εκεί. Μην ρωτάτε "τι μπορεί να γίνει". Αφήστε αυτό να το πει ο καιρός...
Εγώ θα είμαι εκεί και θα είναι τεράστια η χαρά μου να σας ξαναδώ...
Την καλημέρα μου
Άγγελος
Το νέο σημείο συνάντησης θα είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο καφέ "OLYMPICO". Ο χώρος είναι τεράστιος και ήσυχος και έτσι θα είμαστε καλύτερα.
Στο Σ.Ε.Φ. έχει άπλετο πάρκινγκ, και μπορεί κάποιος να φτάσει και με το ΤΡΑΜ αλλά και με τον Ηλεκτρικό (στάση Φάληρο).
Το ραντεβού θα είναι στις 12:00.
Γράφω αυτό το μήνυμα για να σας πω ότι, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, εγώ θα είμαι εκεί. Μην ρωτάτε "τι μπορεί να γίνει". Αφήστε αυτό να το πει ο καιρός...
Εγώ θα είμαι εκεί και θα είναι τεράστια η χαρά μου να σας ξαναδώ...
Την καλημέρα μου
Άγγελος
Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε και μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν και χτύπησαν δημοσιογράφους. Τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.g_aggelos έγραψε:Το νέο σημείο συνάντησης θα είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο καφέ "OLYMPICO". Ο χώρος είναι τεράστιος και ήσυχος και έτσι θα είμαστε καλύτερα.
Καλή Σαρακοστή