Η Σύνοδος της Βουλγαρικής Εκκλησίας για Μαντόνα

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η Σύνοδος της Βουλγαρικής Εκκλησίας για Μαντόνα

Δημοσίευση από lovethink »

Andreasmas έγραψε: Αγαπητε φιλε,
Ψευδής προσφώνηση ή έστω τυπική και επιφανειακή
Αν ήμουν αγαπητός και φίλος σου δεν θα μου έσερνες όλα τα παρακάτω
Andreasmas έγραψε: Φοβαμαι πως ισως αδυνατεις να διακρινεις το πνευμα μου ,οπως και πολλων αλλων αδερφων.
Δε θα σου απαντησω με το ιδιο πνευμα που μου απαντας, απλα ,γιατι δεν μπορω, δεν θελω ,δεν με
εκφραζει ,δεν με αναπαυει.
ΟΧΙ δεν φυγοδικω.
Φοβαμαι να το κανω, γιατι αυτοματως θα βρεθω σε εναν χωρο πνευματικο που δεν με αναπαυει.Στο πεδιο
αυτο υπαρχουν πολλα παθη ,οπως εγωκεντρισμος, εμμονη και ισως και εμπαθεια .Ακολουθουν ,ως συρμος,πολλα αλλα.
Χωρίς να με γνωρίζεις θεωρείς ότι στο δικό μου πεδίο υπάρχει ο εγωκεντρισμός η εμμονή η εμπάθεια ,και πολλά άλλα
και αφού πρώτα με χαρακτηρίσεις καλά καλά πετάς και την κλασσική ατάκα
" δε σε γνωριζω και δε ξερω τι κρυβεταιστην ψυχη του καθενος.
Ειναι κακο να κατηγορει κανεις καποιον και πιο κακο ,οταν ουτε καν δεν τον γνωριζει.
Ποιος ειμαι εγω για να σε κατηγορησω τη στιγμη που ασθμαινοντας προσπαθω να φωτισω και να γνωρισω και να διορθωσω τη δικη μου ψυχη;"

Ε λοιπόν με αυτό το τρόπο λυπάμαι αλλά δεν βγαίνει και πολύ νόημα
Η δεν θα με κατακρίνεις ή θα με κατακρίνεις
Οχι θα με κατακρίνεις και αμέσως μετά "ποιός είμαι εγώ να σε κατηγορήσω"
Με κατηγόρησες και μην παίζεις με τις λέξεις
Η Αγαπολογία είναι δεδομένη σε θρησκευτικούς χώρους αλλά προτιμώ σταράτα πράγματα

Εγώ προσωπικά απορώ γιατί με υποβαθμίζεις δημόσια ( όχι ότι με πειράζει ) διότι δεν καταλαβαίνω τι είπα και σε πείραξε
Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούει ότι μουσική θέλει και δεν μπορεί κανείς να γίνει ο προσωπικός dj του άλλου

Andreasmas έγραψε: Ομως φτανει ως εδω.
Θα χαρω να υπαρχει εφεξης ενα αλλο πνευμα.
Αν οχι ,αγαπητε αδερφε,δεν θα σε ακολουθησω.
Θεωρείς ότι χάλασα "το πνεύμα" της συζήτησης επειδή έβαλα ένα βίντεο που δίνει και ένα μήνυμα μέσα από τη μουσική ;
Θεωρείς ότι χάλασα το πνεύμα της συζήτησης γιατί ; επειδή δεν άρχισα να φωνάζω "είναι του σατανά μακριά μακριά μην πηγαίνετε σε συναυλίες " ;

Ούτε εγώ νομίζω ότι υπάρχει λόγος συνέχισης αυτής της συζήτησης
Απλά αναρωτηθείτε και λίγο γιατί φεύγει ο κόσμος συνέχεια από το φόρουμ εδώ ...... ( και μετά τους νοσταλγείτε )
Το φόρουμ αυτό πρέπει να πιάνει τον παλμό όλων των ανθρώπων και όχι μόνο αυτών που θεωρούν ότι είναι σε πολύ καλό πνευματικό επίπεδο :wink:
Καλή Σαρακοστή
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα αλλά με αφορμή τα λινκ που έβαλες απαντώ ελπίζω για τελευταία φορά
Τα οποία λινκ που παρέθεσες λένε ότι ;
Οτι η Madonna τα έφτιαξε με έναν μικρότερο
Και ; αυτό την κάνει καλύτερη ή χειρότερη τραγουδίστρια ;
Κριτήριο για να ακούσεις ένα τραγούδι είναι η προσωπική ζωή του τραγουδιστή ;
Με κούρασε αυτό το θέμα
Αλλά δεν είναι σωστό να υποτιμάτε πνευματικά και να θεωρείτε τους άλλους υποδεέστερους επειδή ακούνε έναν τραγουδιστή/τρια που εσάς δεν σας αρέσει
Και στην ουσία δεν απάντησες σε ότι αφορά το βίντεο
Το βίντεο το έβαλα ,τις εικόνες με τα παιδάκια που πεινάνε και το μήνυμα που πέρασε το είδες
Και εσύ ασχολήθηκες με το τι κάνει στην προσωπική της ζωή
Ε.....λίγο "μεσημεριανή εκπομπή" μου κάνει αυτό και δεν θα συμμετέχω
Φιλικά στα λέω αυτά έτσι ; απλά με τον υπολογιστή και το γράψιμο στο φόρουμ ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει πάντα αν τα λες "θυμωμένα" ή "φιλικά"
Καλή συνέχεια
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Δεν είναι άσχημο να διαφωνούν οι άνθρωποι.
Κακό όμως είναι, η διαφωνία, να δημιουργεί αντιπαράθεση άσχημης μορφής, που έχει ως αποτέλεσμα, να χάνεται ένα κομμάτι από την ομορφιά τους, από το δίκιο τους, από την πραγματική αλήθεια που έχουν να πουν. Μου συμβαίνει τόσο συχνά αυτό, αλλά και πάλι δεν το αποφεύγω.

Εξω βγήκε το φεγγάρι, πανσέληνος νομίζω. Αστράφτει ο τόπος, ασημίζει η θάλασσα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotisspy έγραψε:
Εξω βγήκε το φεγγάρι, πανσέληνος νομίζω. Αστράφτει ο τόπος, ασημίζει η θάλασσα.
Γειά σου βρε Παναγιώτη
Ας αφήσουμε τη Madonna να κάνει ότι θέλει και ας επιστρέψουμε στην όμορφη δική μας Ελληνική μουσική
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Βγαίνω εκτός θέματος, αλλα πρέπει να πω, ότι καμμιά φορά δακρύζω με τη Χαρούλα.
Καληνύχτα σας αδελφές και αδελφοί μου.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotisspy έγραψε:Βγαίνω εκτός θέματος, αλλα πρέπει να πω, ότι καμμιά φορά δακρύζω με τη Χαρούλα.
Και με την Χαρούλα και με την Τάνια και με την Ελευθερία και με την Δήμητρα :)
Καλή συνέχεια
Καλή Σαρακοστή
ΜΑΡΙΑ
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

lovethink έγραψε:
panagiotisspy έγραψε:Βγαίνω εκτός θέματος, αλλα πρέπει να πω, ότι καμμιά φορά δακρύζω με τη Χαρούλα.
Και με την Χαρούλα και με την Τάνια και με την Ελευθερία και με την Δήμητρα :)
Καλή συνέχεια
Άν έχει και λίγο Βέρτη ..ακόμα καλύτερα..εγώ δακρύζω με τους ανωτέρω και με τον Νίκο Βέρτη...
ser
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ser »

lovethink έγραψε:Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα αλλά με αφορμή τα λινκ που έβαλες απαντώ ελπίζω για τελευταία φορά
Τα οποία λινκ που παρέθεσες λένε ότι ;
Οτι η Madonna τα έφτιαξε με έναν μικρότερο
Μόνο αυτό πρόσεξες; Το όνομα "Ιησούς"; Γενικά δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα αίσχη, για να ψάξω να βρω και άλλα αίσχη, του παρελθόντος και του παρόντος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή θα απωλεσθεί και εγώ θα σωθώ. Μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να μετανοήσει, ενώ εγώ να παραμείνω αμετανόητος για τις αμαρτίες μου.

Επίσης, δεν την κατακρίνω. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα με Την Σωστή Πίστη, ενώ αυτή όχι, οπότε οι δικές μου ευθύνες είναι μεγαλύτερες. Και για ακριβώς αυτόν τον λόγο εγώ είμαι πιο αμαρτωλός από την συγκεκριμένη τραγουδίστρια.

lovethink έγραψε: Και ; αυτό την κάνει καλύτερη ή χειρότερη τραγουδίστρια ;
Κριτήριο για να ακούσεις ένα τραγούδι είναι η προσωπική ζωή του τραγουδιστή ;
Νομίζω ότι αυτά είναι στα φανερά, δεν τα κρύβει.

lovethink έγραψε: Με κούρασε αυτό το θέμα
Αλλά δεν είναι σωστό να υποτιμάτε πνευματικά και να θεωρείτε τους άλλους υποδεέστερους επειδή ακούνε έναν τραγουδιστή/τρια που εσάς δεν σας αρέσει
Δεν υποτιμώ κανέναν πνευματικά. Νομίζω ότι όποιος υποτιμά οποιονδήποτε άνθρωπο πνευματικά, είναι σε πολύ λάθος δρόμο.

lovethink έγραψε: Και στην ουσία δεν απάντησες σε ότι αφορά το βίντεο
Το βίντεο το έβαλα ,τις εικόνες με τα παιδάκια που πεινάνε και το μήνυμα που πέρασε το είδες
Λόγω αισχών των παρελθόντων ετών, δεν θέλω να ασχολούμαι με τα videos και τα τραγούδια της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, επειδή προσβάλλει Τον Θεό.

Δεν την κατακρίνω, συγκεκριμένες πράξεις κρίνω. Εμείς ποτέ δεν πρέπει να κατακρίνουμε ανθρώπους. Όμως, νομίζω ότι από τη στιγμή που κάποιος προσβάλλει Τον Θεό, δεν γίνεται να "συνδιαλεγόμαστε" μαζί του, όσο συνεχίζει αυτό το πράγμα.

lovethink έγραψε: Και εσύ ασχολήθηκες με το τι κάνει στην προσωπική της ζωή
Ε.....λίγο "μεσημεριανή εκπομπή" μου κάνει αυτό και δεν θα συμμετέχω
Φιλικά στα λέω αυτά έτσι ; απλά με τον υπολογιστή και το γράψιμο στο φόρουμ ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει πάντα αν τα λες "θυμωμένα" ή "φιλικά"
Καλή συνέχεια
Ο Θεός μαζί σου. Να έχεις έναν (κανονικό Χριστιανό Ορθόδοξο, και όχι αιρετικό ή αλλόθρησκο) καλό πνευματικό, και να κάνεις ότι σου λέει αυτός. Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ser έγραψε:Να έχεις έναν (κανονικό Χριστιανό Ορθόδοξο, και όχι αιρετικό ή αλλόθρησκο) καλό πνευματικό, και να κάνεις ότι σου λέει αυτός
Ντροπή
Αυτό έχω να πω
Τολμάς επειδή διαφωνείς με τον συνομιλητή σου να του πετάς καρφιά ότι έχει πνευματικό αιρετικό ή αλλόθρησκο
Είσαι φανατισμένος και δεν συνεχίζω την συζήτηση μαζί σου
Λυπάμαι
Καλή Σαρακοστή
ser
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ser »

Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι σύμφωνα με Την Εκκλησία μας, Η Αγάπη όλα τα σκεπάζει, και ποτέ δεν εκθέτει ανθρώπους. Δηλαδή το ότι παρείχα αυτά τα links για την τραγουδίστρια και να την εκθέσω έτσι, είναι άλλη μία μεγάλη αμαρτία μου.

Δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνω αντί αυτού που έκανα, καθώς είμαι ένας αμελής Χριστιανός, και για αυτό θα ρωτήσω τον Πνευματικό μου τι έπρεπε να κάνω.

Να με συγχωρείτε όλοι σας. Και όσοι θέλετε, να προσεύχεστε για μένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”