Ψευδής προσφώνηση ή έστω τυπική και επιφανειακήAndreasmas έγραψε: Αγαπητε φιλε,
Αν ήμουν αγαπητός και φίλος σου δεν θα μου έσερνες όλα τα παρακάτω
Χωρίς να με γνωρίζεις θεωρείς ότι στο δικό μου πεδίο υπάρχει ο εγωκεντρισμός η εμμονή η εμπάθεια ,και πολλά άλλαAndreasmas έγραψε: Φοβαμαι πως ισως αδυνατεις να διακρινεις το πνευμα μου ,οπως και πολλων αλλων αδερφων.
Δε θα σου απαντησω με το ιδιο πνευμα που μου απαντας, απλα ,γιατι δεν μπορω, δεν θελω ,δεν με
εκφραζει ,δεν με αναπαυει.
ΟΧΙ δεν φυγοδικω.
Φοβαμαι να το κανω, γιατι αυτοματως θα βρεθω σε εναν χωρο πνευματικο που δεν με αναπαυει.Στο πεδιο
αυτο υπαρχουν πολλα παθη ,οπως εγωκεντρισμος, εμμονη και ισως και εμπαθεια .Ακολουθουν ,ως συρμος,πολλα αλλα.
και αφού πρώτα με χαρακτηρίσεις καλά καλά πετάς και την κλασσική ατάκα
" δε σε γνωριζω και δε ξερω τι κρυβεταιστην ψυχη του καθενος.
Ειναι κακο να κατηγορει κανεις καποιον και πιο κακο ,οταν ουτε καν δεν τον γνωριζει.
Ποιος ειμαι εγω για να σε κατηγορησω τη στιγμη που ασθμαινοντας προσπαθω να φωτισω και να γνωρισω και να διορθωσω τη δικη μου ψυχη;"
Ε λοιπόν με αυτό το τρόπο λυπάμαι αλλά δεν βγαίνει και πολύ νόημα
Η δεν θα με κατακρίνεις ή θα με κατακρίνεις
Οχι θα με κατακρίνεις και αμέσως μετά "ποιός είμαι εγώ να σε κατηγορήσω"
Με κατηγόρησες και μην παίζεις με τις λέξεις
Η Αγαπολογία είναι δεδομένη σε θρησκευτικούς χώρους αλλά προτιμώ σταράτα πράγματα
Εγώ προσωπικά απορώ γιατί με υποβαθμίζεις δημόσια ( όχι ότι με πειράζει ) διότι δεν καταλαβαίνω τι είπα και σε πείραξε
Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούει ότι μουσική θέλει και δεν μπορεί κανείς να γίνει ο προσωπικός dj του άλλου
Θεωρείς ότι χάλασα "το πνεύμα" της συζήτησης επειδή έβαλα ένα βίντεο που δίνει και ένα μήνυμα μέσα από τη μουσική ;Andreasmas έγραψε: Ομως φτανει ως εδω.
Θα χαρω να υπαρχει εφεξης ενα αλλο πνευμα.
Αν οχι ,αγαπητε αδερφε,δεν θα σε ακολουθησω.
Θεωρείς ότι χάλασα το πνεύμα της συζήτησης γιατί ; επειδή δεν άρχισα να φωνάζω "είναι του σατανά μακριά μακριά μην πηγαίνετε σε συναυλίες " ;
Ούτε εγώ νομίζω ότι υπάρχει λόγος συνέχισης αυτής της συζήτησης
Απλά αναρωτηθείτε και λίγο γιατί φεύγει ο κόσμος συνέχεια από το φόρουμ εδώ ...... ( και μετά τους νοσταλγείτε )
Το φόρουμ αυτό πρέπει να πιάνει τον παλμό όλων των ανθρώπων και όχι μόνο αυτών που θεωρούν ότι είναι σε πολύ καλό πνευματικό επίπεδο