angieholi έγραψε:
Με παρηγορει το γεγονος οτι ειπες οτι ηδη με συγχωρησες!
Και αν ειναι πρεπον και κρινεις οτι ειναι σωστο δεχομαι να μου επιβληθει και ενας κανονας απο σενα για να εξιλεωθω!!!!
.
Τι λες Αγγελική μου αν είναι δυνατόν
Να σου βάλω κανόνα ; είμαι άξιος εγώ να βάλω κανόνα σε κανέναν ; Αν είναι δυνατόν
Μη ξαναπείς τέτοιο πράγμα
Και αλοίμονο , δεν έγινε και τίποτα .Αυτή είναι η ομορφιά των ανθρώπων .Να συζητάμε να διαφωνούμε , και να είμαστε πάλι αγαπημένοι
Μα δεν έχεις άδικο ,όπως σου είπα μπήκα για να διορθώσω λίγο το κείμενο
Στην ουσία ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ θα έλεγα αλλά με άλλο τρόπο , απλά τα είπα λίγο "ατσούμπαλα"
Δεν πειράζει
Οσο για την μουσική ( γιατί ξέφυγε το θέμα ) aposal εννοείται πως τραγούδια τύπου 666 και άλλες τέτοιες βλακείες δεν τα θέλω και δεν με αφορούν
Απλά διαφωνώ στο ότι θα πάψω να ακούω πχ Σαββόπουλο επειδή δεν πήγε φαντάρος
Ενα τραγούδι που με κάνει να συγκινούμαι ,ή που μου φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις ,δεν με νοιάζει αν αυτός που το τραγουδά πήγε φαντάρος ή αν έχει πολλές ή λίγες αμαρτίες
Αν έπρεπε να ψάχνω "αναμάρτητους" καλιτέχνες δεν θα υπήρχε άνθρωπος να ακούσω
Ασε που αν ο καλιτέχνης ήταν αναμάρτητος θα είχε απαίτηση να είχε και αναμάρτητους ακροατές
Αυτό που το πας ; άδειο το στάδιο από κόσμο δηλαδή σε συναυλία
Οσο αφορά συγκεκριμένα την Madonna τώρα και την Βουλγαρική Εκκλησία για να επιστρέψουμε στο θέμα
Η Εκκλησία έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της , την άποψή της
Οχι όμως να τον εκμεταλεύονται μετά φανατισμένοι και να φωνάζουν δίνοντας λάθος εικόνα για την Εκκλησία προς τα έξω
Διότι άλλο να αρθρώσει η Εκκλησία και καλώς το κάνει ,λόγο και άλλο να μαζευτούν έξω από ένα στάδιο μετά κόσμος με συνθήματα και να φωνάζει και να δημιουργούν "εντυπώσεις" αρνητικές χαρακτηρίζοντας έτσι "όλους τους πιστούς"