Λουκέτο της Μόσχας στη βιομηχανία του τζόγου

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Λουκέτο της Μόσχας στη βιομηχανία του τζόγου

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Εμπρός προς το δρόμο της Μόσχας...
Το παράδειγμα της Μόσχας οφείλει να ακολουθήσει και η Ορθόδοξη Ελλάδα, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες έχει καταφέρει να αναδείξει τον τζόγο σε επιστήμη και να επιβάλλει μέσω αυτού δυσβάστακτα βάρη στην ελληνική οικογένεια που ουσιαστικά την εξοντώνουν. Υπό την εξαγοράσιμη μάλιστα ανοχή της επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, η βιομηχανία του τζόγου στην πατρίδα μας αυξάνεται δραματικά και ανεξέλεγκτα σκορπώντας τη δυστυχία και τον πόνο. Και λέμε εξαγοράσιμη ανοχή γιατί μερίδιο από τα κέρδη της νόμιμης συμφοράς λαμβάνει ενίοτε και η Εκκλησία με τη συνδρομή του τζόγου στην πολιτισμική ανάδειξη και ανακαίνιση χριστιανικών μνημείων... Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις ιεροί ναοί, ιερές μονές αλλά και χριστιανικοί σύλλογοι υποπίπτουν στην έμμεση αποδοχή του τζόγου που στην πραγματικότητα αποδεικνύει τη χαλαρότητα στη σχέση με τον τριαδικό Θεό, την έλλειψη εμπιστοσύνης στον ουρανό και το εκκοσμικευμένο – νοθευμένο πνεύμα εκκλησιαστικής ζωής.
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1360&obcatid=4
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Λουκέτο της Μόσχας στη βιομηχανία του τζόγου

Δημοσίευση από aposal »

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να εφαρμοστεί στη χώρα μας, με τους νυν πολιτικούς τουλάχιστον...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”