Συνάντηση μελών
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 8:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Misha έγραψε:Αγγελε καλημέρα.
κι εγω λογω συνθηκων επαγγέλματος θα μπορουσα να ειχα ακυρωσει οτιδηποτε ,οποτε δεν εμπεριειχε καμμια προσωπική μομφή για σενα η παρατηρηση μου.
απλά περιέγραψα τι συνέβη.
ειναι και λιγο η ελληνική ιδιοσυγκρασία αναβλητικη και "της τελευταιας ωρας"...
εγω ως ο αρκουδος του φορουμ είμαι βραδυνους και βραδυκινητος.
παρ ολα αυτά όπου βρω μέλι και καλή παρέα επιταχύνω οσο μπορώ.
θα προσπαθήσω να παραστώ....
Ευχαριστώ και χαίρομαι ιδιαίτερα..... Να είσαι καλά... :) :) :)
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
agiooros έγραψε:
Παιδιά καλή συνάντηση να έχετε. Καταλήξατε σε πια τοποθεσία?
Νομίζω ότι η καλύτερη περίπτωση είναι στην Μητρόπολη, τουλάχιστον για το πρώτο ραντεβού. Είναι συγκεκριμένο το σημείο και σίγουρα δεν θα υπάρχει κανείς άλλος να περιμένει έτσι ώστε να έρθει κάποιος και να μην μας δει. Όταν γνωριστούμε, και ξέρουμε τα πρόσωπα, ίσως να το αλλάξουμε σε κάτι πιο κεντρικό...
Στο Σ.Ε.Φ. είναι μεν καλύτερα γιατί είναι τεράστιο το μαγαζί και μπορούμε να είμαστε πιο άνετα κια πιο ήσυχα, αλλά το χάος του μαγαζιού, στην πρώτη συνάντηση μπορεί να εμποδίσει την αναγνώριση...
Βέβαια, επιμένω να ακούσω γνώμες για άλλο σημείο αν υπάρχει... :)
Συνάντηση
Ψηφίζω για Μητρόπολη ,είναι βολικό μέρος για πολλούς λόγους.Αρκεί να σας πω ότι έδωσα ραντεβού σε κάποιον στο Σ.Ε.Φ. και χάθηκε ο άνθρωπος[δεν είχε ξαναπάει-ειδικά για άσχετους κι από επαρχία είναι πρόβλημα]
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
max1 έγραψε:Γιατί δε δίνετε ραντεβού στο "Λεβέντη" στην Εθνική Οδό να έρθουμε και οι Βόρειοι που ζηλεύουμε;![]()
![]()
Τουλάχιστον κρατήστε κανά πρακτικό να μάθουμε τη Δευτέρα τι είπατε. Μακάρι να συμπέσει καμιά "κατεβασιά" μου στην Αθήνα με τα ραντεβού σας για να έρθω κι εγώ
Έχω μια καλύτερη σκέψη για το ΜΕΛΛΟΝ....
Να κάνουμε μία προσκυνηματική συνάντηση στην Μονή Δαμάστας που είναι κάπου ενδιάμεσα..... Αλλά αυτό για το μέλλον παιδιά.... Προσωρινά ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε... ;)
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 8:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.