θα ήθελα την παρέα μου πίσω......
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: θα ήθελα την παρέα μου πίσω......
Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί ολότελα ξέχωρο, κάθε άνθρωπος είναι μέσα ένα κομμάτι της ηπείρου, ένα κομμάτι στεριάς. Αν η θάλασσα πάρει ένα σβώλο χώμα, η Ευρώπη γίνεται πιο μικρή και είναι σα να πήρε ένα ακρωτήρι ή έναν πύργο φίλων σου ή δικό σου. Ο θάνατος ενός ανθρώπου λιγοστεύει εμένα, γιατί ανήκω στην ανθρωπότητα.
Έτσι, ποτέ σου μη στέλνεις να ρωτήσεις «για ποιόν κτυπά η καμπάνα». Χτυπάει για σένα.
Χεμινγουει...
Έτσι, ποτέ σου μη στέλνεις να ρωτήσεις «για ποιόν κτυπά η καμπάνα». Χτυπάει για σένα.
Χεμινγουει...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το ποστ εξελίσσεται σε νέο αρχονταρίκι!
Χριστός Ανέστη!
Πολύ θα ήθελα να δω τον αγαπημένο μου Αντώνη, που σκέφτεται μόνο πλάγια, στην Εύβοια!
ΥΓ : Γιώργο αυτός ο ΧΈΜΙΝΓ... είναι μέλος μας;
Χριστός Ανέστη!
Πολύ θα ήθελα να δω τον αγαπημένο μου Αντώνη, που σκέφτεται μόνο πλάγια, στην Εύβοια!
ΥΓ : Γιώργο αυτός ο ΧΈΜΙΝΓ... είναι μέλος μας;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ειπες ξειπες τωρα....και εγω ειχα πει πολλα αλλα....με φαγανε οι ευαισθησιεςfosterer έγραψε:Είχα πει ότι δεν θα ξαναεπισκεφθώ το forum,όμως για διάφορους λόγους βρίσκωμαι πάλι εδώ!
Το για πόσο καιρό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
Πάντως χαίρωμαι που σιγά-σιγά ξανασμίγει η παρέα σας!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
μελος των abba!!!
Τελικά πόσο καλό είναι να είσαι ευαίσθητος και να μην θες να χαλάς χατήρια σε κανέναν?eleimon έγραψε:Ειπες ξειπες τωρα....και εγω ειχα πει πολλα αλλα....με φαγανε οι ευαισθησιεςfosterer έγραψε:Είχα πει ότι δεν θα ξαναεπισκεφθώ το forum,όμως για διάφορους λόγους βρίσκωμαι πάλι εδώ!
Πάντως χαίρωμαι που σιγά-σιγά ξανασμίγει η παρέα σας!![]()
![]()
![]()
![]()
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

fosterer έγραψε:Τελικά πόσο καλό είναι να είσαι ευαίσθητος και να μην θες να χαλάς χατήρια σε κανέναν?eleimon έγραψε:Ειπες ξειπες τωρα....και εγω ειχα πει πολλα αλλα....με φαγανε οι ευαισθησιεςfosterer έγραψε:Είχα πει ότι δεν θα ξαναεπισκεφθώ το forum,όμως για διάφορους λόγους βρίσκωμαι πάλι εδώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλόν είναι να κουραζόμαστε, είτε ψυχικά, είτε σωματικά, για να κάνουμε κάτι που είναι προς το πνευματικό συμφέρον του αδελφού μας! Όταν δηλαδή όλοι μας οι κόποι είναι κάτω από τν ομπρέλλα του Κυρίου μας! Τότε και μόνον τότε, όχι μόνον δεν υφιστάμεθα φθορά, αλλά, αντίθετα, έχουμε μεγάλο όφελος!fosterer έγραψε:Τελικά πόσο καλό είναι να είσαι ευαίσθητος και να μην θες να χαλάς χατήρια σε κανέναν?eleimon έγραψε:Ειπες ξειπες τωρα....και εγω ειχα πει πολλα αλλα....με φαγανε οι ευαισθησιεςfosterer έγραψε:Είχα πει ότι δεν θα ξαναεπισκεφθώ το forum,όμως για διάφορους λόγους βρίσκωμαι πάλι εδώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δυνατόοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!aposal έγραψε:...ΥΓ : Γιώργο αυτός ο ΧΈΜΙΝΓ... είναι μέλος μας;
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χριστός Ανέστη, Γιώργο που είναι αυτή η παραλία?? 
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»