Σατανική παγίδα το ποδοσφαιρο;;;!!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
περιποιημενο μουστακάκι είχε???tigris έγραψε:. Απλώς ως επιβεβαίωση του ότι όντως κάποιοι κύκλοι θέλουν ένα χριστιανό, άχαρο, άοσμο και άγευστο χωρίς χαμόγελο, χωρίς ζωή, εκ των πάντων απέχοντα, τα πάντα κατακρίνοντα...και να φοράει και καφέ κοστουμάκι (έτσι ήταν ζωγραφισμένος ο ενάρετος στην παραπάνω αγιογραφία)
Φυσικά δεν συμφωνώ. Σε όλα υπάρχει μέτρο και όριο.Misha έγραψε: Φίλη 123,μακαρι να ηταν κακη διατυπωση.
υπαρχουν κυκλοι που συνεχιζουν να πιστευουν πως το θεατρο,ο αθλητισμος,η μουσική ειναι συλλήβδην διαβολικα κατασκευασματα..
.
Ναι στον αθλητισμό, όχι στα έκτροπα
Ναι στο θέατρο, όχι στην αισχρολογία
Ναι στη μουσική, όχι στα τέρατα...
..............
και δεν θα με πείσει κανείς για το αντίθετο !
Όσο για το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" δεν παίρνω θέση γιατί δεν γνωρίζω και πολλά για τη θέση της εκκλησίας. Και μάλιστα δεν είμαι διατεθειμένη να γυρίζω πίσω να βρίσκω υπεύθυνους γι αυτό. Ας δούμε πρώτα το σήμερα που είναι σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση. Για τον κίνδυνο του σταυρού της σημαίας μας τι λες?
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ετσι πανε αυτά...μουστακάκι..κουστουμάκι πακετο...tigris έγραψε:Τώρα που το λές...νομίζω ήτο και μυστακοφόρος. :D
Τιγρις καποιες καλες οργανωσεις μου ερχονται στο νου....που ηταν και λιγο (οσο παταει η γατα) φιλοχουντικες...
να τις πω,να τις πω????
φιλη 123 προσωπικα αν φυγει απο τησημαια ο σταυρος θα βαζω την επαναστατικη σημαια του τοπου μου:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Τετ Οκτ 25, 2006 12:37 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εδώ βρίσκεται όλο το ζουμί.Προσωπικά, πιστεύω πως σαν θέαμα δεν είναι και το καλύτερο.
Ούτε επικροτώ αυτούς που ζούν μόνο για να πηγαίνουν στα γήπεδα.
Δεν είναι το θέμα αν κάποιος παρακολουθεί κατά καιρούς ποδόσφαιρο και το απολαμβάνει σαν αθλητικό θέαμα, αλλά πρώτον αν είναι αθλητικό θέαμα, κι όχι ένας χώρος ανταλλαγής ύβρεων για να μην πούμε τίποτ' άλλο χειρότερο, κι αν κάποιος ασχολείται στη ζωή του μόνο με το ποδόσφαιρο ή κυρίως μ΄αυτό.