Κοινός Εκκλησιασμός & αλληλογνωριμία των μελών μας

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο

Θα παραστείς;

Ναί
18
55%
Όχι
15
45%

Σύνολο ψήφων: 33

NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Καλησπερα,θα ηθελα και εγω να παραστω σε μια τετοια συγκεντρωση,αν ποτε γινει δυνατον.Θα ηταν πολυ ευχαριστο να γνωριζομασταν και απο κοντα.Να ειστε ολοι καλα και αναμενω εξελιξεις
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

NIKOSZ έγραψε:Καλησπερα,θα ηθελα και εγω να παραστω σε μια τετοια συγκεντρωση,αν ποτε γινει δυνατον.Θα ηταν πολυ ευχαριστο να γνωριζομασταν και απο κοντα.Να ειστε ολοι καλα και αναμενω εξελιξεις
Νίκο και βέβαια θα συναντηθούμε, όμως σου θυμίζω! Ζήτησες προσευχή για κάποιο πρόσωπο χωρίς να μας πεις το όνομά του
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από umarth »

Η ανικανότητα του ανθρώπου να καταλάβει τα απλά και αυτονόητα, όπως ότι ένα μήλο μπορεί να σε ρίξει από τον Παράδεισο (μία τόσο απλή παρακοή) σε συνδυασμό με τις εγκόσμιες γνώσεις όπου παρουσιάζουν κάποιους σαν ειδήμονες... αποτέλεσαν στην απόλυτη ολιγοπιστία και στην εθελοτυφλία. Να κάθεστε και να σας κάνουν μάθημα άνθρωποι επιστήμονες... όταν σε άλλους κάνουν πνευματικοί... και όταν λέμε πνευματικοί εννοούμε αυτούς που λένε και ΚΑΝΟΥΝ και όχι τους χιμπατζήδες υποκριτές πολυλογάδες... που πληρώνονται! Και οι Φαρισαίοι ειδήμονες ήταν... ήξεραν τον νόμο απέξω και ανακατωτά... ήξεραν ότι θα προδοθεί για τα 30 αργύρια... και όμως για τόσα τον πρόδωσαν (πλήρωσαν).

Τα πτυχία των περισσοτέρων σχολών... είναι από χαρτί γυαλιστερό και όχι ματ... δηλαδή και για κωλόχαρτα πάλι καλή δουλειά ΔΕΝ κάνουν... λερώνουν...

Όσο για άτομα που προωθούν ιδέες και τάσεις του στυλ... «το biochip θα το έβαζα στα παιδιά μου», εντάξει, μακάρι να μας βγάζουν φανατικούς και άνομους... μακάρι! Γενικότερα βρίστε και εκτονωθείτε όσο θέλετε... βγάλτε τα μικροαστικά σας κατάλοιπα τους θιγμένους σας εγωισμούς και την απιστία σας γενικότερα, πάνω μας. Στο τέλος λέει ξυρίζουν τον γαμπρό, τώρα βέβαια αν αυτό το τέλος είναι κοντά, να δούμε ποιος θα προλάβει να καταλάβει ότι είχε πλανηθεί...

Θέλετε να γελάσετε εις βάρους μου/ μας... κάντε το και μάλιστα δημόσια, οι ώρες μετρούν αντίστροφα για «μας» τους φανατικούς. Σε λίγο θα λάμψει η αλήθεια σας! Το πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω... πάντως λιγότερο από 1260 μέρες από μία μέρα που δεν είναι και τόσο μακριά όσο φαντάζονται όλοι αυτοί οι διαβασμένοι.... φιλελεύθεροι, αγαπούληδες... ανοιχτόμυαλοι....

Όσο για το «σε ποια παράταξη»... και «ζηλωτής»... και «παλαιοημερολογίτης» τις ταμπέλες ΣΑΣ να τις βάζετε στα κεφάλια σας ή στα μαγαζιά σας. Ακολουθώ τον Χριστό. Αυτό να είναι αρκετό. Έναν Χριστό που δεν τον πλήρωνε κάθε μήνα το κράτος και δεν τον έλεγχε το κράτος.
πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων.
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφάλαιον Δ' 10
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Ειχα απαντησει οτι τον λενε Παντελη και ειναι ακομη διασωλληνομενος στο Αττικο νοσοκομειο Αττικης εδω και 2 μερες με ουρολοιμωξη.Εχω κοιμηθει 2 ωρες αυτες τις 2 μερες και δεν με παιρνει υπνος.Προσευχομουν ολο το βραδυ χθες.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους προκαταβολικα
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

umarth έγραψε:Η ανικανότητα του ανθρώπου να καταλάβει τα απλά και αυτονόητα, όπως ότι ένα μήλο μπορεί να σε ρίξει από τον Παράδεισο (μία τόσο απλή παρακοή) σε συνδυασμό με τις εγκόσμιες γνώσεις όπου παρουσιάζουν κάποιους σαν ειδήμονες... αποτέλεσαν στην απόλυτη ολιγοπιστία και στην εθελοτυφλία. Να κάθεστε και να σας κάνουν μάθημα άνθρωποι επιστήμονες... όταν σε άλλους κάνουν πνευματικοί... και όταν λέμε πνευματικοί εννοούμε αυτούς που λένε και ΚΑΝΟΥΝ και όχι τους χιμπατζήδες υποκριτές πολυλογάδες... που πληρώνονται! Και οι Φαρισαίοι ειδήμονες ήταν... ήξεραν τον νόμο απέξω και ανακατωτά... ήξεραν ότι θα προδοθεί για τα 30 αργύρια... και όμως για τόσα τον πρόδωσαν (πλήρωσαν).

Τα πτυχία των περισσοτέρων σχολών... είναι από χαρτί γυαλιστερό και όχι ματ... δηλαδή και για κωλόχαρτα πάλι καλή δουλειά ΔΕΝ κάνουν... λερώνουν...

Όσο για άτομα που προωθούν ιδέες και τάσεις του στυλ... «το biochip θα το έβαζα στα παιδιά μου», εντάξει, μακάρι να μας βγάζουν φανατικούς και άνομους... μακάρι! Γενικότερα βρίστε και εκτονωθείτε όσο θέλετε... βγάλτε τα μικροαστικά σας κατάλοιπα τους θιγμένους σας εγωισμούς και την απιστία σας γενικότερα, πάνω μας. Στο τέλος λέει ξυρίζουν τον γαμπρό, τώρα βέβαια αν αυτό το τέλος είναι κοντά, να δούμε ποιος θα προλάβει να καταλάβει ότι είχε πλανηθεί...

Θέλετε να γελάσετε εις βάρους μου/ μας... κάντε το και μάλιστα δημόσια, οι ώρες μετρούν αντίστροφα για «μας» τους φανατικούς. Σε λίγο θα λάμψει η αλήθεια σας! Το πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω... πάντως λιγότερο από 1260 μέρες από μία μέρα που δεν είναι και τόσο μακριά όσο φαντάζονται όλοι αυτοί οι διαβασμένοι.... φιλελεύθεροι, αγαπούληδες... ανοιχτόμυαλοι....

Όσο για το «σε ποια παράταξη»... και «ζηλωτής»... και «παλαιοημερολογίτης» τις ταμπέλες ΣΑΣ να τις βάζετε στα κεφάλια σας ή στα μαγαζιά σας. Ακολουθώ τον Χριστό. Αυτό να είναι αρκετό. Έναν Χριστό που δεν τον πλήρωνε κάθε μήνα το κράτος και δεν τον έλεγχε το κράτος.
Aγαπητέ μου επειδή κατάλαβα ότι η ευθεία βολή σου αφορούσε εμένα, επειδή ο Misha με αποκάλεσαι "ειδήμονα", εναν χαρακτηρισμό που τον θεωρώ υπερβολικό κατά την άποψή μου, αλλά θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι ναι. Σπούδασα θεολόγος αλλά ΔΕΝ πληρώνομαι από το κράτος ΔΕΝ ασκώ αυτό το "επάγγελμα". Κανένα κράτος και καμιά επίσημη εκκλησία δεν με πλήρώνειο γιατί απλά έχω τη δική μου δουλειά.

Αναφέρθηκες γενικότερα σε πτυχία...που τα αποκαλείς "κωλόχαρτα," εκ του στόματος σου κρινώ σε για την ποιότητα σου στον διάλογο.

Όσο για το ποιον "Χριστό" ακολουθείς...άστο...και ο Λούθηρος την ίδια εντύπωση είχε: οτι ακολουθεί τον Χριστο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

umarth έγραψε:Η ανικανότητα του ανθρώπου να καταλάβει τα απλά και αυτονόητα, όπως ότι ένα μήλο μπορεί να σε ρίξει από τον Παράδεισο (μία τόσο απλή παρακοή) σε συνδυασμό με τις εγκόσμιες γνώσεις όπου παρουσιάζουν κάποιους σαν ειδήμονες... αποτέλεσαν στην απόλυτη ολιγοπιστία και στην εθελοτυφλία. Να κάθεστε και να σας κάνουν μάθημα άνθρωποι επιστήμονες... όταν σε άλλους κάνουν πνευματικοί... και όταν λέμε πνευματικοί εννοούμε αυτούς που λένε και ΚΑΝΟΥΝ και όχι τους χιμπατζήδες υποκριτές πολυλογάδες... που πληρώνονται! Και οι Φαρισαίοι ειδήμονες ήταν... ήξεραν τον νόμο απέξω και ανακατωτά... ήξεραν ότι θα προδοθεί για τα 30 αργύρια... και όμως για τόσα τον πρόδωσαν (πλήρωσαν).

Και μια παρατήρηση δεν ξέρω εσυ τι Αγφία Γραφή διαβάζεις, αλλά στο βιβλίο της Γενέσεως ΠΟΥΘΕΝΑ δεν κάνει λόγο για μήλο!

Υποβάλω τα σέβη μου
"Βλάκας"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από umarth »

Σπούδασα θεολόγος αλλά ΔΕΝ πληρώνομαι από το κράτος ΔΕΝ ασκώ αυτό το "επάγγελμα". Κανένα κράτος και καμιά επίσημη εκκλησία δεν με πλήρώνειο γιατί απλά έχω τη δική μου δουλειά.
Ήθελα πραγματικά να καταλάβω πόσο επιπόλαια μπορεί να διαβάζει κάποιος ώστε να καταλάβει τόσο διαστρεβλωμένα αυτά, που τόσο καθαρά έγραψα. Το μισθωτοί και όλα τα σχετικά
χιμπατζήδες υποκριτές πολυλογάδες... που πληρώνονται!
πήγαινε για τους «ιερείς» σας και όχι για σένα. Αυτοί είναι οι μισθωτοί... που βλέπουν τον λύκο ερχόμενο... και κάνουν τούμπες από την χαρά τους γιατί τους έδωσε καραμέλα.

Χρησιμοποίησε και μία φορά το μυαλό σου πριν την κακία σου... για να γράψεις κάτι.

Ή όλως τυχαίως η πωρωμένη σου καρδιά ξέχασε να αναλύσει το Κατά Ιωάννη Ιʼ. Ή μήπως δεν μπόρεσες να το καταλάβεις... ή απλά αυτή είναι μια πολύ ξεκάθαρη απάντηση για το σχίσμα σας και ο εγωισμός σου... όλως τυχαίως την προσπερνάει, γιατί δεν σε συμφέρει! Μωροί και τυφλοί!
πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων.
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

umarth έγραψε:
Σπούδασα θεολόγος αλλά ΔΕΝ πληρώνομαι από το κράτος ΔΕΝ ασκώ αυτό το "επάγγελμα". Κανένα κράτος και καμιά επίσημη εκκλησία δεν με πλήρώνειο γιατί απλά έχω τη δική μου δουλειά.
Ήθελα πραγματικά να καταλάβω πόσο επιπόλαια μπορεί να διαβάζει κάποιος ώστε να καταλάβει τόσο διαστρεβλωμένα αυτά, που τόσο καθαρά έγραψα. Το μισθωτοί και όλα τα σχετικά
χιμπατζήδες υποκριτές πολυλογάδες... που πληρώνονται!
πήγαινε για τους «ιερείς» σας και όχι για σένα. Αυτοί είναι οι μισθωτοί... που βλέπουν τον λύκο ερχόμενο... και κάνουν τούμπες από την χαρά τους γιατί τους έδωσε καραμέλα.

Χρησιμοποίησε και μία φορά το μυαλό σου πριν την κακία σου... για να γράψεις κάτι.

Ή όλως τυχαίως η πωρωμένη σου καρδιά ξέχασε να αναλύσει το Κατά Ιωάννη Ιʼ. Ή μήπως δεν μπόρεσες να το καταλάβεις... ή απλά αυτή είναι μια πολύ ξεκάθαρη απάντηση για το σχίσμα σας και ο εγωισμός σου... όλως τυχαίως την προσπερνάει, γιατί δεν σε συμφέρει! Μωροί και τυφλοί!

Φίλε ποιος ειναι πωρωμένος αστο να το κρίνει ο Θεός και μην οικοιοποιήσαι κάτι που ΜΟΝΟ ο θεός έχει δικαίωμα να κάνει. Εξάλλου δεν είμαι τόσο ηλίθιος. Η συνάφεια του κειμένου σου αυτό δείχνει. Ο Μισα με αποκάλεσε "ειδήμονα" και κάνεις λόγο για πτυχία....αλλά το γεγονός ότι δεν πλήρώνομαι δεν σου "έκατσε" στον διάλογο και τα αλλάζεις τώρα...Γνωστή η τακτική ;)
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από umarth »

Η πρόταση ξεκινάει με κεφαλαίο γράμμα.
Να κάθεστε και να σας κάνουν μάθημα άνθρωποι επιστήμονες... όταν σε άλλους κάνουν πνευματικοί... και όταν λέμε πνευματικοί εννοούμε αυτούς που λένε και ΚΑΝΟΥΝ και όχι τους χιμπατζήδες υποκριτές πολυλογάδες... που πληρώνονται!
Η πρόταση είχε αρχή και τέλος!

Ερώτηση: ποίοι είναι αυτοί που πληρώνονται? Οι πνευματικοί σας.
Ερώτηση: με ποιους τους συγκρίνω? Με τους σωστούς πνευματικούς τους άμισθους.
Και οι Φαρισαίοι ειδήμονες ήταν... ήξεραν τον νόμο απέξω και ανακατωτά... ήξεραν ότι θα προδοθεί για τα 30 αργύρια... και όμως για τόσα τον πρόδωσαν (πλήρωσαν).
Ξεκινάει η πρόταση με κεφαλαίο γράμμα και τελειώνει με τελεία!
Φαρισαίοι αποτελούσαν και το ιερατείο. Άρα πάλι για τους ιερείς μιλάω!

Μετά ακολουθεί παράγραφος, δηλαδή κενό μίας σειράς.
Μετά ακολουθεί άλλο θέμα... διαφορετικό από το από πάνω, αν ήταν το ίδιο θα ήταν και μαζί!

Τώρα ποιος αλλάζει τι και ποιος ξέρει να στρεψοδικεί ας το κρίνει και κανείς άλλος. Κάθε φορά που αλλάζω θέμα θα πρέπει να αφήνω και 20 γραμμές μάλλον για να γίνεται πιο κατανοητό.

Τέλος πάντων επειδή κάπου αλλού αναφέρει ότι πρέπει να τα «βρίσκεις» με τον αδελφό σου, («αδελφό» whatever… είτε εχθρό είτε φίλο είτε γνωστό είτε άγνωστο), κακία δεν μπορώ να κρατήσω ούτε θυμό ούτε μούτρα. Και επειδή η κακία της ημέρας ήταν αρκετή, ας κοιμηθούμε τουλάχιστον έχοντάς τα «βρει». Καλό βράδυ.
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Καλημέρα

ΞΗΜΕΡΩΣΕ! Ελπίζω να έχουν σήμερα εξημερώσει λίγο και τα ήθη. Για μια συνάντηση είπαμε φίλοι μου, ειρηνική και ενωτική. Το να ταμπουρωνόμαστε πίσω από κάποια "πιστεύω" και να κάνουμε επίθεση στους άλλους ίσως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος οικοδομής στην ευσέβεια. Διαφωνίες είναι θεμιτό να υπάρχουν πολλές φορές και έντονες. Δεν πρέπει όμως να αρχίζουμε τις βρισιές κλπ.γιατί εμείς οι ίδιοι που βρίζουμε αυτοχαρακτηριζόμαστε :"εκ του περισεύματος της καρδίας λαλεί το στόμα".
ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ όπου μπορεί να λυθούν πολλές παραξηγήσεις. Μήπως και οι ίδιοι οι Απόστολοι δεν διαφώνησαν και μάλιστα έντονα: "ήταν αξιοκατάκριτος" Απ. Παύλος για Απ. Πέτρο, αλλά μετά με ομόνοια διάδοσαν το ΛΟΓΟ σε όλο τον κόσμο.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”