Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Συντονιστής: Συντονιστές
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ας γνωριστούμε καλύτερα,,
Καλώς ήρθες fosterer , ο φόβος φυλάει τα ....... και δεν λές το όνομά σου το βαφτιστικό??
Δεν είσαι βέβαια και ο μόνος.
Δεν είσαι βέβαια και ο μόνος.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Συγγνώμη captain Yianni αλλά μόλις τώρα είδα το σχόλιο σου!
Βλέπεις είναι τόσες πολλές οι δημοσιεύσεις που "χάνομαι" συνέχεια!
Αν πραγματικά έχει κάποια σημασία με λένε Γιώργο.
Βλέπεις είναι τόσες πολλές οι δημοσιεύσεις που "χάνομαι" συνέχεια!
Αν πραγματικά έχει κάποια σημασία με λένε Γιώργο.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Φυσικα κι εχει σημασια Γιωργο μου να μιλαμε με τα ονοματα μας....καλως ορισες κι απο μενα

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Γειά σου Γιώργο και απο εμένα ................... 
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Από τον Αίσωπο θα το κλέψαν οι Pink Floyd τον στίχο : "Together we stand, diveded we fall" του τραγουδιού "Hey you", από το κλασσικό τους album "The wall".calendula έγραψε:Ενωμενοι στεκομαστε,
χωρισμενοι πεφτουμε.
Αισωπος
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Ουτε σε μενα ειχε πεσει στην αντιληψη μου το συγκεκριμενο θεμα, θα το διαβασω λιγο διεξοδικοτερα. Προκαταβολικα να πω, οτι το βαπτιστικο ειναι Βαρσάμης αλλα με φωναζουν αλλιως......
Να στε καλα ολλοι
Μακης

Μακης
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Βαρσάμη στην παρέα μας! Πότε γιορτάζεις;mkazakos έγραψε:Ουτε σε μενα ειχε πεσει στην αντιληψη μου το συγκεκριμενο θεμα, θα το διαβασω λιγο διεξοδικοτερα. Προκαταβολικα να πω, οτι το βαπτιστικο ειναι Βαρσάμης αλλα με φωναζουν αλλιως......Να στε καλα ολλοι
Μακης![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
29 Ιανουαριου, του Αγιου Βαρσιμαιου. Φετος ηταν η δευτερη χρονια.aposal έγραψε:Καλώς ήρθες Βαρσάμη στην παρέα μας! Πότε γιορτάζεις;
Αντε να πω λιγα πραγματα για μενα αφου ειδα οτι οι ποιο πολλοι ειπατε. Σπουδασα κοινωνιολογια της βιοτοχνολογιας-ακριβης μεταφραση- στο εξωτερικο, ηρθα να παω φανταρος και να ξαναφυγω, ομως αθανατο ελληνικο κρατος και γραφειοκρατια με καθυστερησαν, ηταν η ολυμπιαδα στην μεση! Βαλτε στην μεση τον ενα χρονο που περιμενα και εννια μηνες που εκανα τον φανταρο.. Επιασα προσωρινη δουλεια, μεχρι να κανω τα χαρτια και να ξαναφυγω, ομως μετα απο προτροπες ενος κολλητου μου-νυν Ιερεως- ξεκινησαμε 4 ατομα να παμε στο Αγιο Ορος. Ομως ειχε αποπλου και δεν πηγαμε ποτε. Ετσι απο θαυμα βρεθηκαμε σε ενα αλλο Αγιοριτικο Μετοχι απο θαυμα, και ειμασταν οι πρωτοι που φιλοξενησαν.κτλπ κτλπ κτλπ Εφτασα να γινω δοκιμος εκει αλλα ενα λογισμος ηταν αρκετος για να με ξερασει απο τον παραδεισο. Αυτα παθαινει οποιος πιστευει στον ευατο του
Μακης
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σου εύχομαι ολόψυχα καλόν αγώνα!mkazakos έγραψε:29 Ιανουαριου, του Αγιου Βαρσιμαιου. Φετος ηταν η δευτερη χρονια.aposal έγραψε:Καλώς ήρθες Βαρσάμη στην παρέα μας! Πότε γιορτάζεις;
Αντε να πω λιγα πραγματα για μενα αφου ειδα οτι οι ποιο πολλοι ειπατε. Σπουδασα κοινωνιολογια της βιοτοχνολογιας-ακριβης μεταφραση- στο εξωτερικο, ηρθα να παω φανταρος και να ξαναφυγω, ομως αθανατο ελληνικο κρατος και γραφειοκρατια με καθυστερησαν, ηταν η ολυμπιαδα στην μεση! Βαλτε στην μεση τον ενα χρονο που περιμενα και εννια μηνες που εκανα τον φανταρο.. Επιασα προσωρινη δουλεια, μεχρι να κανω τα χαρτια και να ξαναφυγω, ομως μετα απο προτροπες ενος κολλητου μου-νυν Ιερεως- ξεκινησαμε 4 ατομα να παμε στο Αγιο Ορος. Ομως ειχε αποπλου και δεν πηγαμε ποτε. Ετσι απο θαυμα βρεθηκαμε σε ενα αλλο Αγιοριτικο Μετοχι απο θαυμα, και ειμασταν οι πρωτοι που φιλοξενησαν.κτλπ κτλπ κτλπ Εφτασα να γινω δοκιμος εκει αλλα ενα λογισμος ηταν αρκετος για να με ξερασει απο τον παραδεισο. Αυτα παθαινει οποιος πιστευει στον ευατο του. Απο τοτε επεστρεψα στον πρωτο μου πνευματικο, που με στηριξε και με στηριζει πολυ. Καθε βραδυ που μενω μονος θυμαμαι πως ειμουν και ειναι δυσκολα γιατι μου λειπει παρα πολυ, αλλα ο γεροντας με ειχε προηδοποιησει οτι θα θελησει να με τρελανει ο εξω απο δειχνοντας μου τα καλα μια της μιας και μιας της αλλης ζωης.Γνωρισον μοι, Κυριε οδο εν η πορευσομαι.
Μακης