Θα ήθελα κι εγώ να πω την γνώμη μου σε αυτές τις ωραίες παρατηρήσεις (σιγά μην δεν την έλεγα !!!

)
Εκείνο το κουμπάκι το edit που τόόόσες μα τόόόσες φορές οι περισσότεροι από εμάς το έχουν αναζητήσει -κι εγώ μαζί που κι αν το διαθέτω δεν το χρησιμοποιώ επιτήδες για να βαράω το κεφάλι μου και να μετανιώνω-
νομίζω πως τελικά καλό μας προσφέρει κάθε φορά που γράφουμε κάτι βιαστικά, αυθόρμητα και επιπόλαια και εκ του εγωϊσμού μας παρακινημένοι.
Διαβάζω εκ των υστέρων κάποιες απόψεις μου και απαντήσεις μου και πολύ λυπούμαι.........για μένα, και θα ήθελα κάτι να τροποποιήσω...
Όμως γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει σβήστρα τελικά, σκέφτομαι (με τί άραγε?

) λιγάκι παραπάνω πριν γράψω όχι μόνο την άποψη μου αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ και την ΔΙΑΘΕΣΗ μου την δεδομένη στιγμή. Και πάρα πολλές φορές ΔΕΝ γράφω γιατί ΜΕ φοβάμαι! Μη τυχόν πληγώσω ή προσβάλλω ή έχω παρεξηγήσει τα γραπτά του άλλου αδελφού και απαντήσω άλλα αντί άλλων.
Και όλο αυτό το θεωρώ ένα πραγματικό παίδεμα και μία πολύ καλή εξάσκηση........ για μένα μιλάω πάντα!!!
Όσο για τις "ευχαριστίες" που κι αυτές πολλές φορές επιθυμώ κι εγώ να τις εκφράσω σε όλους εσάς....... και πάλι μετά σκέφτομαι πως ένα μεγάλο
"ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ" θα άρμοζε καλύτερα............
Δηλαδή διαφωνούμε!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !!!!!