τσιπ

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

Αφήστε την chip-ολογία και τη χαραγματολογία και πιάστε το κομποσκοίνι να πούμε και λίγο την ευχή.
Αντε εμπρός...

Και κάθε μισή ώρα να το υπενθυμίζει και κάποιος να μην ξεχνιόμαστε με τη σαχλαμαρολογία στα γραφεία μας (εκτός κι αν έχουμε δουλειά).
Μόνο αυτό θα μας σώσει μου φαίνεται. :wink:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

max1 έγραψε:Αφήστε την chip-ολογία και τη χαραγματολογία και πιάστε το κομποσκοίνι να πούμε και λίγο την ευχή.
Αντε εμπρός...

Και κάθε μισή ώρα να το υπενθυμίζει και κάποιος να μην ξεχνιόμαστε με τη σαχλαμαρολογία στα γραφεία μας (εκτός κι αν έχουμε δουλειά).
Ελα μωρέ τώρα αυτό το κάνανε από το 1990 στις ντίσκο και καλά μια σφραγίδα της κακιάς ώρας και καλά κάνουν διότι ο άλλος έμπαινε ξανάμπαινε ξανάβγαινε και τι θα έκανε ? θα αναγκαζόταν ο πορτιέρης να ξέρει ποιός πλήρωσε και ποιός όχι ? θα μου πεις υπάρχουν και οι αποδείξεις ( χαζοί είναι να κόψουν ? )
Σωστός ο Max
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

max1 έγραψε:Και κάθε μισή ώρα να το υπενθυμίζει και κάποιος να μην ξεχνιόμαστε με τη σαχλαμαρολογία στα γραφεία μας (εκτός κι αν έχουμε δουλειά).
Κάθε μισή ώρα το ξεχνάς εσύ ? μια χαρά σε βρίσκω , εγώ στα πρώτα πέντε θέλω υπενθύμιση ( και πολλά λέω )
Σκεφτόμουν χτες αν υπήρχε ένα ηλεκτρονικό κομποσχοίνι το οποίο να το ρύθμιζες και όταν αδρανούσε το δάχτυλο να έβγαζε ένα ήχο ή να σου έσφυγγε το δάχτυλο από μόνο του
Ε ? δεν ειν' κακή ιδέα
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

Σιγά βρε lovethink, ποιος είμαι να το ξεχνώ στην μισή ώρα;
Εννοώ κάθε 30 λεπτά να κάνουμε 1 (από τα μικρά των 33 κόμπων)
Ηλεκτρονικό κομποσκοίνι;
δηλαδή και στο κομποσκοίνι να μπει τσιπάκι; Οχι βρε αθεόφοβε :D :D :D :D
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

max1 έγραψε:Σιγά βρε lovethink, ποιος είμαι να το ξεχνώ στην μισή ώρα;
Εννοώ κάθε 30 λεπτά να κάνουμε 1 (από τα μικρά των 33 κόμπων)
Ηλεκτρονικό κομποσκοίνι;
δηλαδή και στο κομποσκοίνι να μπει τσιπάκι; Οχι βρε αθεόφοβε :D :D :D :D
Nαι για να ξέρουμε ποιανού είναι αν χαθεί και να κρατάει και χρόνο
Vosk0z
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Vosk0z »

eortologio_gr έγραψε:Επειδή όμως τα δεδομένα αυτά μπορούν να αντιγραφούν σε άλλη πλαστή κάρτα έγινε η αλλαγή με τσιπάκι όπου τα δεδομένα δεν μπορούν να αντιγραφούν άρα δεν μπορούν να μας κλέψουν.
Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν δεν κάνω λάθος, στον Αύγουστο μέσα, υπήρξε ένας τύπος, που πήρε ένα από αυτά τα τσιπάκια, και το αντέγραψε. Υποδεικνύοντάς το στους υπεύθυνους παραγωγής, τους έκανε απλά ρόμπα..

O ίδιος έγραψε:Εάν είναι να ζήσουμε ασφαλέστεροι στο μέλλον κάτω απο αρμονική συμβίωση χωρίς δολοφονίες κλοπές, απαγωγές κλπ δέχομαι να βάλω τσιπάκι.
Μα ποιος σου είπε πως θα ζούμε αρμονικά, ασφαλέστερα, χωρίς δολοφονίες και χωρίς κλοπές ? Εδώ ολόκληρος κόσμος μιλάει για την Αποκάλυψη, τις δυσκολίες που θα επέλθουν, και συ, έτσι, θα το βάλεις και θα χαρείς ??

Συγχώρεσέ με αδερφέ μου, αλλά μόλις το διάβασα, τσαντίστηκα αλλά και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.. :cry:
"Ο μισθωτός δε, και ουκ ών ποιμήν, ου ουκ εισί τα πρόβατα ίδια, θεωρεί τον λύκον ερχόμενον και αφίησι τα πρόβατα και φεύγει"
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Vosk0z έγραψε:
O ίδιος έγραψε:Εάν είναι να ζήσουμε ασφαλέστεροι στο μέλλον κάτω απο αρμονική συμβίωση χωρίς δολοφονίες κλοπές, απαγωγές κλπ δέχομαι να βάλω τσιπάκι.
:
E λίγο βαρύ αυτό διότι για το δεξί χέρι και το μέτωπο είναι ξεκάθαρο τι λέει η Αποκάλυψη
Ισως εννοείς το τσιπ πάνω στις κάρτες
Ωχ τι έχουμε να τραβήξουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Όλα τα σημερινά τσιπάκια ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. Ίσως μάλιστα υποθέσουμε, ότι αυτή η αντιγραφή θα μπορούσε να είναι και καλοδεχούμενη, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις.
Αργότερα, θα εμφανισθεί η λεγόμενη «ΣΙΓΟΥΡΗ λύση», που θα είναι το σφράγισμα στο μέτωπο και στο δεξιό χέρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iosif την Τετ Οκτ 18, 2006 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Γιατί λοιπόν, το σφράγισμα με το 666 θα γίνεται στο ΔΕΞΙΟ χέρι ( καί όχι στο αριστερό ) ή στο ΜΕΤΩΠΟ ( και όχι αλλού ) ;
Την απάντηση μάς την δίνει ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος :
Ο αντίχριστος ( ΨΕΥΤΙΚΟΣ «Μεσσίας» ), θα είναι κατευθείαν όργανο τού σατανά. Αυτό αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ και στην Θεόπνευστη Αποκάλυψη τού Ιωάννη.
Το 666, θα είναι το αναγνωριστικό σημείο τού σατανικού αντίχριστου.
Κάνουμε πάνω μας το σημείο τού Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού τού Ιησού Χριστού, με το ΔΕΞΙ χέρι και στο ΜΕΤΩΠΟ.
Βάζοντας ( με ωμό εκβιασμό ) το σύμβολο τού ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ανθρώπου αντίχριστου στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, επιθυμούν να εξουδετερώσουν την Θαυματουργική και Υπερφυσική δύναμη τού Τιμίου Σταυρού τού Ιησού Χριστού πάνω στον πιστό Χριστιανό.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Απ' ότι έχω διαβάσει το χάραγμα θα γίνει στο δεξί χέρι κι όποιος δεν έχει χέρι (παλάμη) θα μπει στο μέτωπο. Δεν είναι δυνατόν να μπει συγχρόνως και στα δύο.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Αφού γράφεται στην Αποκάλυψη όλη αυτή η διαδικασία, γιατί τα σαϊνια της υπερκυβέρνησης δεν το αλλάζουν ώστε να μπερδέψουν περισσότερο κόσμο???

Προσωπικά πιστεύω πως ο Θεός ήξερε τι θα κάνουν και το προείπε. Αυτοί όμως δεν κάνουν καμία προσπάθεια για να το αποφύγουν, ώστε να έχουμε να λέμε ότι προσπάθησαν αλλά το σχέδιο του Θεού ήταν αυτό. Πολλές φορές σκέπτομαι ότι τα θέλουν για να τα πάθουν. Είναι σαν να μην ιδρώνει το αυτί τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”