Byzantine_Spirit έγραψε: Γι' αυτό μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά με τόσο ελαφρά την καρδία.
Νομίζω πως καταντά λίγο υποκριτικό, με όλο το θάρρος.
Θα έλεγα πολύ απλά ,
ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.
Δόξα τω Θεώ
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Byzantine_Spirit έγραψε: Γι' αυτό μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά με τόσο ελαφρά την καρδία.

Captain Yiannis..Captain Yiannis έγραψε:Byzantine_Spirit έγραψε: Γι' αυτό μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά με τόσο ελαφρά την καρδία.
Θα έλεγα πολύ απλά ,
Δόξα τω Θεώ

Byzantine_Spirit έγραψε:Captain Yiannis..Captain Yiannis έγραψε:Byzantine_Spirit έγραψε: Γι' αυτό μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά με τόσο ελαφρά την καρδία.
Θα έλεγα πολύ απλά ,
Δόξα τω Θεώ
Δε ξέρω γιατί ενώ έγραψα δύο ολοκληρωμένες απαντήσεις, δεν τις έλαβες υπ' όψιν και παρέθεσες μόνο το συμπέρασμά μου, το οποίο, όπως το έχεις ξεκομμένο απο τις απαντήσεις μου, καταλαβαίνεις πως δε στέκεται όμορφα και δείχνει προσβλητικό.
Θα προτιμούσα να σταθείς σε όλα αυτά που έγραψα και όχι μόνο σε αυτό, το οποίο είναι κιόλας μια καθαρά προσωπική άποψη.
Έχω και μια ακόμα ένσταση επίσης:
Καλώς ή κακώς, εγω κατέληξα σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως αιτιολογείται από τις δύο απαντήσεις μου σε αυτό το θέμα.
Εσύ πως κατέληξες στο συμπέρασμα ότι κρίνω εξ' ιδίων τα αλλότρια;
Θα ήθελα να μου πείς, για να μην πω ότι οφείλεις να μου πείς.
Στο κάτω-κάτω, αν είμαι υποκρίτρια και δε το γνωρίζω, καλό θα ήταν να με κάνεις να το καταλάβω και να με βοηθήσεις να διορθώσω το λάθος μου.

ετσι ειναι μη φτασουμε στο σημειο να λεμε γιατι Θεε μου δε με επαιρνες οταν ημουν 1 ετους να χα σιγουρη θεση στον Παραδεισο!!!ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Υπόκειμαι στο θέλημα του θεού κι όταν ένας νέος δικός μου άνθρωπος φεύγει από τούτο τόν κόσμο , αυτός και μόνον αυτός είναι ο λόγος που κάνω υπομονή.Κατά τα άλλα ο πόνος είναι αβάσταχτος.
Πολές φορές μου έκανε εντύπωση η άποψη κάποιων μοναχών του ΑΟ οι οποίοι έδειχναν άφθαστη αγωνία για την μετά θάνατον ζωή και απαξιούσαν εντελώς την παρούσα.
Δε συμφωνώ γιατί πιστεύω πως η επίγεια ζωή είναι δώρο του Θεου και εκ του γεγονότος αυτού δεν έχω δικαίωμα να την παραμελλώ αλλά πρέπει να αγωνίζομαι γι αυτή.

ψυχουλα έγραψε:ετσι ειναι μη φτασουμε στο σημειο να λεμε γιατι Θεε μου δε με επαιρνες οταν ημουν 1 ετους να χα σιγουρη θεση στον Παραδεισο!!!ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Υπόκειμαι στο θέλημα του θεού κι όταν ένας νέος δικός μου άνθρωπος φεύγει από τούτο τόν κόσμο , αυτός και μόνον αυτός είναι ο λόγος που κάνω υπομονή.Κατά τα άλλα ο πόνος είναι αβάσταχτος.
Πολές φορές μου έκανε εντύπωση η άποψη κάποιων μοναχών του ΑΟ οι οποίοι έδειχναν άφθαστη αγωνία για την μετά θάνατον ζωή και απαξιούσαν εντελώς την παρούσα.
Δε συμφωνώ γιατί πιστεύω πως η επίγεια ζωή είναι δώρο του Θεου και εκ του γεγονότος αυτού δεν έχω δικαίωμα να την παραμελλώ αλλά πρέπει να αγωνίζομαι γι αυτή.
δεν ειπα οτι το ειπε καποιος αλλα το εχω ακουσει αρκετες φορες!Captain Yiannis έγραψε:ψυχουλα έγραψε:ετσι ειναι μη φτασουμε στο σημειο να λεμε γιατι Θεε μου δε με επαιρνες οταν ημουν 1 ετους να χα σιγουρη θεση στον Παραδεισο!!!ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Υπόκειμαι στο θέλημα του θεού κι όταν ένας νέος δικός μου άνθρωπος φεύγει από τούτο τόν κόσμο , αυτός και μόνον αυτός είναι ο λόγος που κάνω υπομονή.Κατά τα άλλα ο πόνος είναι αβάσταχτος.
Ποιός το είπε αυτό????????????????

ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Υπόκειμαι στο θέλημα του θεού κι όταν ένας νέος δικός μου άνθρωπος φεύγει από τούτο τόν κόσμο , αυτός και μόνον αυτός είναι ο λόγος που κάνω υπομονή.Κατά τα άλλα ο πόνος είναι αβάσταχτος.