Κιβωτός στο Alter
Συντονιστής: Συντονιστές
Κιβωτός στο Alter
Βάλτε Alter! Έχει αφιέρωμα στην «Κιβωτό»!!!!
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
Σε λίγο τελειώνει η εκπομπή! Είμαι συγκλονισμένος με τις προσφορές του απλού κόσμου. Τελικά πρέπει να υπάρχει ανθρωπιά στους ανθρώπους! :)
Αλήθεια, την βλέπει κανείς άλλος; :)
Αλήθεια, την βλέπει κανείς άλλος; :)
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Τα «μπράβο» νομίζω δεν είναι αρκετά. Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς για τα παιδιά όλου του κόσμου, για να νιώσουμε το γέλιο τους και την αγάπη τους. ….Και όπως είπε ο Ιησούς, μόνο αν γίνουμε σαν τα παιδιά θα πούμε στην βασιλεία Του Θεού....
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
σπουδαια η δουλεια του π.Αντωνιου..ισως εαν ο διαχειριστης το κρινει θα μπορουσε να αφιερωθει μια σελιδα του σαιτ στο εργο του με τα τηλεφωνα επικοινωνιας μαζι του,τις διευθυνσεις του κλπix8ys έγραψε:Τα «μπράβο» νομίζω δεν είναι αρκετά. Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς για τα παιδιά όλου του κόσμου, για να νιώσουμε το γέλιο τους και την αγάπη τους. ….Και όπως είπε ο Ιησούς, μόνο αν γίνουμε σαν τα παιδιά θα πούμε στην βασιλεία Του Θεού....
οι υπολοιποι ας φορτωσουμε τ αυτοκινητα μας ή τις τσεπες μας κι ας παμε να ξεφορτωσουμε στην Κιβωτο.
Χμ, θα μπορούσαμε σαν μέλη του site να κάνουμε κάτι όλοι μαζί! :) Εγώ πάντως θα επικοινωνήσω μαζί τους.Misha έγραψε:οι υπολοιποι ας φορτωσουμε τ αυτοκινητα μας ή τις τσεπες μας κι ας παμε να ξεφορτωσουμε στην Κιβωτο.
Όταν πέθανε ο πατέρας μου, αντί για στεφάνια θελήσαμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα στην «Κιβωτό» αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να στείλουν κάποιον στο κοιμητήριο για να συλλέξει τα χρήματα. Νομίζω ότι έχω κάποιο χρέος σε αυτήν την οργάνωση και στα παιδιά.
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κι εμείς δώσαμε χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» όταν πέθαναν δύο θείοι μου. Νομίζω ότι τα χρήματα αυτά πιάνουν τόπο όταν βοηθάς τα παιδιά. Ο θάνατος μετατρέπετε σε παιδικά χαμόγελα.... Τελικά, τα χρήματα από την κηδεία του πατέρα μου τα δώσαμε στο παιδικό χωρίο στη ΒάρηMisha έγραψε:σε αναλογη περιπτωση φιλε Ιχθυ δωσαμε τα χρηματα στο Χαμογελο του Παιδιου,που ειναι ενας εξισου αξιοπιστος φορεας ιδρυμενος απο πατερα παιδιου που "εφυγε" απο καρκινο...
Καλά άσχετο, αλλά τώρα στο Alter έχει εκπομπή για την ψυχή και τις μεταθανάτιες εμπειρίες. Στην εισαγωγή είπαν ότι μεταξύ άλλων θα συζητήσουν αν υπάρχει ψυχή. Άντε γειά! Ώρα να βάλω το DVD μου να δω καμιά ταινία!
Πραγματικά είναι θαυμάσιο το έργο του π. Αντωνίου όπως και της γλυκυτάτης πρεσβυτέρας.
Κάτι τέτοια με κάνουν να νοιώθω ανάξια και μηδενική.
Συμφωνώ να κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Το ένας-ένας είναι άλλο θέμα και δεν το βλέπω σωστό να το ανακοινώνουμε εκτός των περιπτώσεων προς παραδειγματισμό
Συμφωνώ να γίνονται προσφορές σε τέτοια έργα αντί στεφανιών στις κηδείες
Κι ένα ερώτημα. Η κιβωτός του π. Αντωνίου έχει κάποια σχέση με το site kivotos help ???
Κάτι τέτοια με κάνουν να νοιώθω ανάξια και μηδενική.
Συμφωνώ να κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Το ένας-ένας είναι άλλο θέμα και δεν το βλέπω σωστό να το ανακοινώνουμε εκτός των περιπτώσεων προς παραδειγματισμό
Συμφωνώ να γίνονται προσφορές σε τέτοια έργα αντί στεφανιών στις κηδείες
Κι ένα ερώτημα. Η κιβωτός του π. Αντωνίου έχει κάποια σχέση με το site kivotos help ???