Αντε εμπρός...
Και κάθε μισή ώρα να το υπενθυμίζει και κάποιος να μην ξεχνιόμαστε με τη σαχλαμαρολογία στα γραφεία μας (εκτός κι αν έχουμε δουλειά).
Μόνο αυτό θα μας σώσει μου φαίνεται.
Συντονιστής: Συντονιστές
Ελα μωρέ τώρα αυτό το κάνανε από το 1990 στις ντίσκο και καλά μια σφραγίδα της κακιάς ώρας και καλά κάνουν διότι ο άλλος έμπαινε ξανάμπαινε ξανάβγαινε και τι θα έκανε ? θα αναγκαζόταν ο πορτιέρης να ξέρει ποιός πλήρωσε και ποιός όχι ? θα μου πεις υπάρχουν και οι αποδείξεις ( χαζοί είναι να κόψουν ? )max1 έγραψε:Αφήστε την chip-ολογία και τη χαραγματολογία και πιάστε το κομποσκοίνι να πούμε και λίγο την ευχή.
Αντε εμπρός...
Και κάθε μισή ώρα να το υπενθυμίζει και κάποιος να μην ξεχνιόμαστε με τη σαχλαμαρολογία στα γραφεία μας (εκτός κι αν έχουμε δουλειά).
Κάθε μισή ώρα το ξεχνάς εσύ ? μια χαρά σε βρίσκω , εγώ στα πρώτα πέντε θέλω υπενθύμιση ( και πολλά λέω )max1 έγραψε:Και κάθε μισή ώρα να το υπενθυμίζει και κάποιος να μην ξεχνιόμαστε με τη σαχλαμαρολογία στα γραφεία μας (εκτός κι αν έχουμε δουλειά).
Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν δεν κάνω λάθος, στον Αύγουστο μέσα, υπήρξε ένας τύπος, που πήρε ένα από αυτά τα τσιπάκια, και το αντέγραψε. Υποδεικνύοντάς το στους υπεύθυνους παραγωγής, τους έκανε απλά ρόμπα..eortologio_gr έγραψε:Επειδή όμως τα δεδομένα αυτά μπορούν να αντιγραφούν σε άλλη πλαστή κάρτα έγινε η αλλαγή με τσιπάκι όπου τα δεδομένα δεν μπορούν να αντιγραφούν άρα δεν μπορούν να μας κλέψουν.
Μα ποιος σου είπε πως θα ζούμε αρμονικά, ασφαλέστερα, χωρίς δολοφονίες και χωρίς κλοπές ? Εδώ ολόκληρος κόσμος μιλάει για την Αποκάλυψη, τις δυσκολίες που θα επέλθουν, και συ, έτσι, θα το βάλεις και θα χαρείς ??O ίδιος έγραψε:Εάν είναι να ζήσουμε ασφαλέστεροι στο μέλλον κάτω απο αρμονική συμβίωση χωρίς δολοφονίες κλοπές, απαγωγές κλπ δέχομαι να βάλω τσιπάκι.
E λίγο βαρύ αυτό διότι για το δεξί χέρι και το μέτωπο είναι ξεκάθαρο τι λέει η ΑποκάλυψηVosk0z έγραψε::O ίδιος έγραψε:Εάν είναι να ζήσουμε ασφαλέστεροι στο μέλλον κάτω απο αρμονική συμβίωση χωρίς δολοφονίες κλοπές, απαγωγές κλπ δέχομαι να βάλω τσιπάκι.